sure 09.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 I jeszcze jedno fajne drzewko, teraz szukam, co to mogło być? podjedź i spytaj się........ja tak zawsze robię to na osiedlu było, pod blokiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 wstawiłam w moich komentarzach zdjęcie, zerknij, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.08.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 wstawiłam w moich komentarzach zdjęcie, zerknij, ok?już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dankaf......czuje sie dzis świetnie, nic mnie nie boli, nogi jak u niemowlaka mam ja byłam na tym weselu bez osoby towarzyszacej. Tylko z koleżanką jako delegacja z pracy!!! więc prócz wszystkich wujków ..nie było z kim sie bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.08.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 aaaaaaa rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 I jeszcze jedno fajne drzewko, teraz szukam, co to mogło być? podjedź i spytaj się........ja tak zawsze robię to na osiedlu było, pod blokiem.. Sure, nie pozostaje nic innego tylko wykopac A już tak na poważnie, to naszemu sąsiadowi, który nasadził sobie pięknych krzewinek wokół ogrodzenia, ale od strony drogi, jakiś pijaczyna je wszystkie powyrywał i sprzedał komuś o dwie ulice dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.08.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 chyba wykopię, bo nie moge takiej znaleźć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.08.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 spójrz na wierzbę purpurową gracilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.08.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Danusiu, czy ja dobrze przeczytałam? Udek szlaban na fotki nałożył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.08.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Danusiu, czy ja dobrze przeczytałam? Udek szlaban na fotki nałożył ? hi hi stwierdził że nie ma co pokazywac ..........mam czekac do poniedziałku jak to rozszaluje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.08.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Danusiu, czy ja dobrze przeczytałam? Udek szlaban na fotki nałożył ? hi hi stwierdził że nie ma co pokazywac ..........mam czekac do poniedziałku jak to rozszaluje ..... no to chyba nie masz wyjścia, tylko się dostosowac i wytrzymać do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 mój nowy ogrodowy zakup to: BOUGAINVILLEA i jest to pnącze fajniutkie co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.08.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 no to chyba nie masz wyjścia, tylko się dostosowac i wytrzymać do jutra trza szefa słuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.08.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a co do schodów to je od dawna mamy ale jak są tynki to inaczej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.08.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 mój nowy ogrodowy zakup to: BOUGAINVILLEA i jest to pnącze fajniutkie co nie bardzo wieloletnie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.08.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 schody wyglądają na bardzo wygodnickie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 no to chyba nie masz wyjścia, tylko się dostosowac i wytrzymać do jutra trza szefa słuchac słuchaj, słuchaj a i tak rób swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 mój nowy ogrodowy zakup to: BOUGAINVILLEA i jest to pnącze fajniutkie co nie bardzo wieloletnie to jest? tak mi powiedzieli ale nie sprawdzałam na zimę się ją chowa także trzeba pilnować aby zbyt duża nie urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 schody wyglądają na bardzo wygodnickie i takie są, wszystko robiliśmy aby nie były takie "kręcone" i żeby było więcej miejsca do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.08.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 fajna roslinkę znalazłam Chamaecyparis obtusa 'Nana Gracilis'Cyprysik japoński 'Nana Gracilis' http://images.kurowski.pl/foto/chamaecyparis_obtusa_nana_gracilis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts