dankaf 15.03.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 nawet pienne minaturki Dostałam białą Mężuś kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 raczej nam nikt nie powinien nic ukraśc-całodobowo pilnujemy budowy, no i mamy psa. Wabi się Max i w lutym skończył rok, jest mieszańcem i jak na swój wiek robi wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A piesek nie osiusia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 czasem nie tylko osiusia ale i wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Soniko, dlaczego u ciebie brak perspektyw na własny ogródek? Nie, nie - ogródek to ja mam, ale bez perspektyw na większy tak jak Danka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ja Ci zaraz pokażę bez .Właśnie od Ciebie wracam Oglądam właśnie zdjęcia z zeszłego roku i nic, ale to nic mi się w moim ogrodzie nie podoba. Kompletny brak koncepcji, wszystko bez ładu i składu, żadnej mysli przewodniej. Kupuję te rośliny jak w amoku, nawet kolorami nie umiem dobrać. Ogólnie jestem zdegustowana. Jedyne co mi się podoba to trawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ja tez tak mam Sonisiu .Cztery razy bym przesadzała.A ogród mogłabym miec jeszcze z 2 x wiekszy .A powiedz mi co posadziłaś przy płocie od strony jezdni.Nie wiem jak jest u Ciebie dokładnie ponieważ nie załapałam się na wszystkie zdjęcia.Bo te maczki przy płocię to od strony sąsiada?Niewiem co posadzic u mnie tzn. jeszcze nie mam płotu ale namawiam męża żeby mi w tym roku chociazby murek wymurował i siatke leśną ząłożył .Bardzo podoba mi się bukszpan ale powoli rośnie.Ale uważam że świetnie by pasował do mojego domku.Tym bardziej że planuję przód domku zrobic w stylu francuskim-upodządkowanym do cna zaplanowanym (bukszpan formowany,róże drzewkowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kompletny brak koncepcji, wszystko bez ładu i składu, żadnej mysli przewodniej. Nie jesteś dla siebie zbyt surowa?Widząc Twój domek urządzony to poprostu w to nie wierzę Jesli mogę Ci doradzic to podziel sobie ogród na częśc słoneczną i cienistą.Wtedy będzie prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Dobrze, że mi przypomniałaś - oprócz trawy podoba mi się jeszcze ogródek od frontu. To nic, że mały jak chusteczka do nosa, ale panuje w nim ład. A tył - ZGROZA. Dzisiaj kupiłam na odmianę wierzbę , bo miała ładne kotki , tylko po jaką ch..rę ja ja kupiłam . Załamać się można. Już mi się chce śmiać z tego wszystkiego . Bo te maczki przy płocię to od strony sąsiada? Maki rosną na terenie niczyim, to samosiejki. Ciekawe czy w tym roku też będą? Bardzo podoba mi się bukszpan ale powoli rośnie. Mam z frontu, rośnie strasznie powoli. Chyba jutro go zetnę coby wyładować swoje frustracje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Jesli mogę Ci doradzic to podziel sobie ogród na częśc słoneczną i cienistą.Wtedy będzie prościej. NIEMOŻLIWE , u mnie wszędzie słonecznie, prócz frontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Czyli cały tył ogrodu -masz trawkę a po bokach sadzisz roślinki?A może jakieś fajne miejsce do posiedzenia np.drewniana altanka albo ławeczka a po bokach pergole obrośnięte clematisami?Najlepiej jak zrobisz zdjęcie całego tyłu ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ja chyba nie chcę większego ogrodu (już ten mnie przeraża-cała dziłka 15 arów). Jak to się mówi "nie mam ręki do kwiatów" -u mnie w domu te rośliny co przetrwają to poprostu są. Z początku chciałam ogród taki uporządkowany, wszystkie roślinki dobrane pod względem koloru, wielkości itd. Teraz po jednym roku i perspektywie, że chyba wszystko się przyjęło zmieniłam zdanie, po pierwsze chyba jednak jakiś "ogrodnik" ze mnie będzie i po drugie póki dom jeszcze w budowie a roślinki młode będzie troszkę taki misz-masz. Z jednej strony (od strony pola) sadzę same świerki, a z drugiej strony (od strony sąsiedniej działki) thuje, pomiędzy nimi będę siac różnego rodzaju nasiona i w zasadzie tyle mojego - reszta należy do budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ewka jaką odmianę thuji posadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Soniko, jaką wielką masz działkę? może troszkę przesadzasz, na każdą roślinkę znajdziesz miejsce, nawet na wierzbę (a kotki są cudowne), z pewnością kupując ją podświadomie wiedziałaś, co znią zrobisz Ja, teraz wchodząc do Castoramy czy OBI nie mogę przejśc obok ogrodu, muszę tam wejśc no i oczywiście coś kupic (a tego po sobie wcześniej bym się nie spodziewała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 różne: shmaragd, yellow ribonn, takie małe kule (ale nie wiem jak się nazywają - odpadły karteczki ) i jeszcze cisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Właśnie - po bokach rośliny, a po środku trawa - NUDA. Żeby chociaż było jakieś wyżej/ niżej, a tu nic, płasko jak naleśnik. P. S. kupiłam lampy sztuk trzy . EwaWoj, wszystkiego razem 5 arów, łącznie z domem. W tym problem, że wszystko mi się podoba i wszystko chciałabym mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wkleiłaś już u siebie zdjęcia lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Nie, no coś Ty, dopiero je przywiozłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 o kurczę, to faktycznie troszkę mało, ale za to masz na pewno super zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Nie, no coś Ty, dopiero je przywiozłam . Właśnie wracam od Ciebie -lamp brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts