Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

wczoraj dosiewaliśmy jeszcze trawę bo kupiliśmy humus a przyjechała sama przktycznie glina posiałam na niej trawe ale tylko deszcz popadał i widać było tę paskudną glinę więc po naszej reklamacji przywiózł nam facet juz ładny humus i raz jeszcze trzeba było siać :roll: poszedł nam worek na 200 m trawy. Jestem ciekawa czy ta poprzednio zasiana trawa się przebije

na każdym kroku trzeba pilnować, żeby człowiekowi kitu nie wcisnęli ... :-?

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wczoraj dosiewaliśmy jeszcze trawę bo kupiliśmy humus a przyjechała sama przktycznie glina posiałam na niej trawe ale tylko deszcz popadał i widać było tę paskudną glinę więc po naszej reklamacji przywiózł nam facet juz ładny humus i raz jeszcze trzeba było siać :roll: poszedł nam worek na 200 m trawy. Jestem ciekawa czy ta poprzednio zasiana trawa się przebije

na każdym kroku trzeba pilnować, żeby człowiekowi kitu nie wcisnęli ... :-?

prawda, jak zobaczyłam rozsypaną w moim ogródku glinę to myślałam, że szału dostanę ale chociaż tyle, że facet przyznał sie do błędu przeprosił i przywiózł nowy już dobry humus z tym, że podwójna praca i podwójny koszt trawy

o widzę tematy ogrodnicze :D

tak jak dziewczyny radzą ............najlepiej specjalistów podpytac

Ja u siebie zamówię glebogryzarkę.......nie będę stosowac raundapu :evil:

Myslę że duzo czeka ciebie roboty bo chyba nalepiej bedzie to ręcznie usunąc i, lub przy pomocy lekkiego sprzętu podkaszarki,piły spalinowej :wink: co się da podkopac i wykopac :wink:

Elenus u Ciebie najbardziej będą przeszkadzac korzenie drzew - wszechobecne :wink:

o widzę tematy ogrodnicze :D

tak jak dziewczyny radzą ............najlepiej specjalistów podpytac

Ja u siebie zamówię glebogryzarkę.......nie będę stosowac raundapu :evil:

Myslę że duzo czeka ciebie roboty bo chyba nalepiej bedzie to ręcznie usunąc i, lub przy pomocy lekkiego sprzętu podkaszarki,piły spalinowej :wink: co się da podkopac i wykopac :wink:

Elenus u Ciebie najbardziej będą przeszkadzac korzenie drzew - wszechobecne :wink:

z korzeniami to będzie walka :-?

byłam u specjalistów, wrzuciłam nowy wątek, na razie cisza.. potem weszłam w wątek o tarasach i szybko uciekłam, bo tam jatka jakaś :roll: