Elena76 10.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wczoraj dosiewaliśmy jeszcze trawę bo kupiliśmy humus a przyjechała sama przktycznie glina posiałam na niej trawe ale tylko deszcz popadał i widać było tę paskudną glinę więc po naszej reklamacji przywiózł nam facet juz ładny humus i raz jeszcze trzeba było siać poszedł nam worek na 200 m trawy. Jestem ciekawa czy ta poprzednio zasiana trawa się przebije na każdym kroku trzeba pilnować, żeby człowiekowi kitu nie wcisnęli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wczoraj dosiewaliśmy jeszcze trawę bo kupiliśmy humus a przyjechała sama przktycznie glina posiałam na niej trawe ale tylko deszcz popadał i widać było tę paskudną glinę więc po naszej reklamacji przywiózł nam facet juz ładny humus i raz jeszcze trzeba było siać poszedł nam worek na 200 m trawy. Jestem ciekawa czy ta poprzednio zasiana trawa się przebije na każdym kroku trzeba pilnować, żeby człowiekowi kitu nie wcisnęli ... prawda, jak zobaczyłam rozsypaną w moim ogródku glinę to myślałam, że szału dostanę ale chociaż tyle, że facet przyznał sie do błędu przeprosił i przywiózł nowy już dobry humus z tym, że podwójna praca i podwójny koszt trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.08.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Danusia.........czy Ty nie przestrzegasz zakazu męża???? i czy ON o tym wie/??? sam rozszalował żeby tylko wstawic fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.08.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 o widzę tematy ogrodnicze tak jak dziewczyny radzą ............najlepiej specjalistów podpytac Ja u siebie zamówię glebogryzarkę.......nie będę stosowac raundapu Myslę że duzo czeka ciebie roboty bo chyba nalepiej bedzie to ręcznie usunąc i, lub przy pomocy lekkiego sprzętu podkaszarki,piły spalinowej co się da podkopac i wykopac Elenus u Ciebie najbardziej będą przeszkadzac korzenie drzew - wszechobecne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.08.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 w thuje wjedzie kosiarka i nie muszę trawy kosić podkaszarką trawa powoduje podsuszanie thuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 o widzę tematy ogrodnicze tak jak dziewczyny radzą ............najlepiej specjalistów podpytac Ja u siebie zamówię glebogryzarkę.......nie będę stosowac raundapu Myslę że duzo czeka ciebie roboty bo chyba nalepiej bedzie to ręcznie usunąc i, lub przy pomocy lekkiego sprzętu podkaszarki,piły spalinowej co się da podkopac i wykopac Elenus u Ciebie najbardziej będą przeszkadzac korzenie drzew - wszechobecne z korzeniami to będzie walka byłam u specjalistów, wrzuciłam nowy wątek, na razie cisza.. potem weszłam w wątek o tarasach i szybko uciekłam, bo tam jatka jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.08.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wiesz co?wklej ten link do Twojego tematu u Elfir szybciej zauważy Twoje pytanie..........a w tarasach rzeczywiście gorąco .........nie lubie takich sytuacji i wręcz nie cierpię takie beblanie o d...ie marynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 aż pójdę poczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.08.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dopisze jeszcze ja na takiej działcę napewno wprowadziłabym paprocie,rosliny z rodziny wrzosowatych,bluszcze,tawuły......... i jeszcze: -forsycje -kaliny -funkie -konwalie -barwinka -floksy -marcinki -berberysy -ogniki -irgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ...i krokusy: http://www.hubeny.pl/var/plain_site/storage/images/portfolio/realizacja_polska/ogrod_lesny/12312-1-pol-PL/Ogród-leśny_reference.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.08.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 w thuje wjedzie kosiarka i nie muszę trawy kosić podkaszarką trawa powoduje podsuszanie thuji ja mam posianą trawę ale wokoło thuji jest okrąg a w nim kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.08.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 aż pójdę poczytać! dajcie link też bym sobie poczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.08.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ...i krokusy: http://www.hubeny.pl/var/plain_site/storage/images/portfolio/realizacja_polska/ogrod_lesny/12312-1-pol-PL/Ogród-leśny_reference.jpg prześliczne krokusiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 aż pójdę poczytać! dajcie link też bym sobie poczytała w wątku o tarasach, w sumie nie ma co czytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzisiaj na nowo pooglądałam moje roszady ogorodwe w thujach i nie wygląda to najgorzej a może i nawet lepiej bo jest bardziej uporządowane Danuś róże na jesień się przycina czy ścina do zera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 aż pójdę poczytać! dajcie link też bym sobie poczytała w wątku o tarasach, w sumie nie ma co czytać.. nuuuudy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.08.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 w thuje wjedzie kosiarka i nie muszę trawy kosić podkaszarką trawa powoduje podsuszanie thuji ja mam posianą trawę ale wokoło thuji jest okrąg a w nim kora a rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.08.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzisiaj na nowo pooglądałam moje roszady ogorodwe w thujach i nie wygląda to najgorzej a może i nawet lepiej bo jest bardziej uporządowane Danuś róże na jesień się przycina czy ścina do zera? ja zawsze przycinam tak nad 2-3 oczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.08.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 aż pójdę poczytać! dajcie link też bym sobie poczytała http://forum.muratordom.pl/tarasy-nasze-zdjecia,t95668-600.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 czy widziałyście może gdzieś jakieś ładne drzwi prysznicowe do łazienki? bo u mnie dzsiaj wyszło, że nie będziemy wstawiac kabiny tylko drzwi a całośc będzie robiona z kafli. Danuś a jak u ciebie będzie wyglądała dolna łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts