Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

dzisiaj na nowo pooglądałam moje roszady ogorodwe w thujach i nie wygląda to najgorzej a może i nawet lepiej bo jest bardziej uporządowane :D Danuś róże na jesień się przycina czy ścina do zera?

ja zawsze przycinam tak nad 2-3 oczkiem :wink:

ale jak wyżej zostawisz to nic się nie stanie...ale pisze o rabatowych

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czy widziałyście może gdzieś jakieś ładne drzwi prysznicowe do łazienki? bo u mnie dzsiaj wyszło, że nie będziemy wstawiac kabiny tylko drzwi a całośc będzie robiona z kafli. Danuś a jak u ciebie będzie wyglądała dolna łazienka?

właśnie nie wiem :-? ale podoba mi się kabina Sure

nie chce takiej no wiesz :roll: co ma taki dół wysoki i zabudowany

czy widziałyście może gdzieś jakieś ładne drzwi prysznicowe do łazienki? bo u mnie dzsiaj wyszło, że nie będziemy wstawiac kabiny tylko drzwi a całośc będzie robiona z kafli. Danuś a jak u ciebie będzie wyglądała dolna łazienka?

właśnie nie wiem :-? ale podoba mi się kabina Sure

nie chce takiej no wiesz :roll: co ma taki dół wysoki i zabudowany

ja chciałam taką kabinę płyciutką ale mąż się uparł, że on nie chce kabiny tylko drzwi prysznicowe, będzie zrobiona ściana i ala brodzik z kafli a na górze deszczówka

dopisze jeszcze :wink:

ja na takiej działcę napewno wprowadziłabym paprocie,rosliny z rodziny wrzosowatych,bluszcze,tawuły.........

i jeszcze:

-forsycje

-kaliny

-funkie

-konwalie

-barwinka

-floksy

-marcinki

-berberysy

-ogniki

-irgi

Dzięki Danusiu, przeklejam to sobie to notatnika :) I zaczynam guglać jak poniektóre wyglądają :wink:

Teraz dają bez dopłat więc można się pokusić :)

Poczytałam w tzw miedzyczasie i podobno jesli warstwa anti-plaque jest dawana w trakcie hartowania szkla, to rzeczywiście coś pomaga, ale jesli szyby są tą powłoka powlekane już po hartowaniu to pomaga jak umarłemu kadzidło :wink:

hi, hi miejmy nadzieję, że jednak dają w trakcie hartowania :lol: