Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do dolnej łazienki chciałabym coś lekkiego dlatego nie chcę z wysokim brodzikiem kabiny
u mnie nie będzie brodzika tylko kafla, ścianka i do tego drzwi, ale kabina którą pokazała Dobrusia jest cudna i chyba wolałabym właśnie taką czy też podoną :lol: ale mój małżonek upiera się nad drzwiami no i teraz to tylko siła argumentów: jego drzwi są tańsze a kabina droższa :cry: no i masz babo placek :wink: :lol:

ja sobie robię bezbrodzikową...

cudny masz komin, Danusia, a jaka to cegła, bo się nie mogę dokopać? :roll:

dzięki :D :wink:

cegłę kupiłam klinkierową .........bardzo chciałam z nelissena ręcznie formowaną ale Udek odradził do murowanego komina :wink: lepiej teraz niż później

Kupiłam z CRH brązową a ręczna poczeka na wewnętrzne :wink:

Kabina kosztuje 2,5 tys. z powłoką AQUA-PERLE. Mnie przekonuje to, że nie ma prowadnic, które będą w przyszłości zachodzić bakteriami i brudem. A poza tym jest raczej niespotykana, więc to dodatkowo fajny gadżecik do łazienki. Gdzieś jeszcze znalazłam, że brodzik kosztuje 1300 zł, więc małżonek szanowny powiedział, że za drogo i zrobimy bezbrodzikowo :)

w sobotę jedziemy oglądać drzwi kabinowe i jestem ciekawa czy coś znajdziemy? naoglądałam się troszkę i chyba będzie trudno :roll:
no i już w sobotę się naoglądałam ..... :-?

nie jedziesz?pewnie wszystko przez osobistego? :-? :wink:

kurczę w sobote jest 15 a to święto i będą sklepy zamknięte :(

no tak :wink: ...........przepraszam osobistego :-?

jak coś źle to zaraz na chłopów :lol: