sure 11.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Te kabiny typu walk-in też są super, ale do mojej łazienki stylem nie pasują, niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam Pięknie Panie to ja się wtrącę nt kabin prysznicowych - bo ja się "zauroczyłam" taką firmy RONAL Salsa http://megalazienki.pl/pictures/products/bigger/15318_4.jpg Planuję taką w górnej łazience Dobrusiu śliczna kabina a jak cenowo ona wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 hej,hej czy ktoś dzisiaj już jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dana gdzie się podziewasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dana gdzie się podziewasz???? jestem od dwóch dni bez netu ..........juz naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 poczytałam i dzięki Wam wiem wiecej o kabinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 bez netu... to już prawie jak koniec śwata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 poczytałam i dzięki Wam wiem wiecej o kabinach to odwiedź jeszcze Sure a dowiesz się więcej o zlewozmywakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 muszę pokombinować aby mi starczyło kasy na taki zlewozmywak bo jak teraz oglądam to wszystkie porównuję do tego co wybrała Sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 w sobotę jedziemy oglądać drzwi kabinowe i jestem ciekawa czy coś znajdziemy? naoglądałam się troszkę i chyba będzie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 do dolnej łazienki chciałabym coś lekkiego dlatego nie chcę z wysokim brodzikiem kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja sobie robię bezbrodzikową... cudny masz komin, Danusia, a jaka to cegła, bo się nie mogę dokopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 do dolnej łazienki chciałabym coś lekkiego dlatego nie chcę z wysokim brodzikiem kabiny u mnie nie będzie brodzika tylko kafla, ścianka i do tego drzwi, ale kabina którą pokazała Dobrusia jest cudna i chyba wolałabym właśnie taką czy też podoną ale mój małżonek upiera się nad drzwiami no i teraz to tylko siła argumentów: jego drzwi są tańsze a kabina droższa no i masz babo placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 w sobotę jedziemy oglądać drzwi kabinowe i jestem ciekawa czy coś znajdziemy? naoglądałam się troszkę i chyba będzie trudno no i już w sobotę się naoglądałam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja sobie robię bezbrodzikową... cudny masz komin, Danusia, a jaka to cegła, bo się nie mogę dokopać? dzięki cegłę kupiłam klinkierową .........bardzo chciałam z nelissena ręcznie formowaną ale Udek odradził do murowanego komina lepiej teraz niż później Kupiłam z CRH brązową a ręczna poczeka na wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 w sobotę jedziemy oglądać drzwi kabinowe i jestem ciekawa czy coś znajdziemy? naoglądałam się troszkę i chyba będzie trudno no i już w sobotę się naoglądałam ..... nie jedziesz?pewnie wszystko przez osobistego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 12.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Kabina kosztuje 2,5 tys. z powłoką AQUA-PERLE. Mnie przekonuje to, że nie ma prowadnic, które będą w przyszłości zachodzić bakteriami i brudem. A poza tym jest raczej niespotykana, więc to dodatkowo fajny gadżecik do łazienki. Gdzieś jeszcze znalazłam, że brodzik kosztuje 1300 zł, więc małżonek szanowny powiedział, że za drogo i zrobimy bezbrodzikowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 w sobotę jedziemy oglądać drzwi kabinowe i jestem ciekawa czy coś znajdziemy? naoglądałam się troszkę i chyba będzie trudno no i już w sobotę się naoglądałam ..... nie jedziesz?pewnie wszystko przez osobistego? kurczę w sobote jest 15 a to święto i będą sklepy zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 w sobotę jedziemy oglądać drzwi kabinowe i jestem ciekawa czy coś znajdziemy? naoglądałam się troszkę i chyba będzie trudno no i już w sobotę się naoglądałam ..... nie jedziesz?pewnie wszystko przez osobistego? kurczę w sobote jest 15 a to święto i będą sklepy zamknięte no tak ...........przepraszam osobistego jak coś źle to zaraz na chłopów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dobrusia piekna jest ta kabina i jest inna.......... A może rzuciła się Wam gdzieś w oczy ładna kabina prostokatna?bo niestety nie ma za wiele miejsca w naszej dolnej łazience A jakie rozmiary maja wasze kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts