kala67 12.08.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a jak rozplanowałaś górę?nad garażem zrobię pralnio-suszarnię i garderobę czyli korytarz-wejście do pralnio-suszarni a z niej przejście do garderoby lub osobne dwa na pól tak pralnia, suszarnia i garderoba nad garażem to dobre rozwiązanie chociaż niektórzy robią tam jeszcze jeden pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 to do jutra pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja wracam, a wszyscy spać idą...! nawet nie przeczytałam jeszcze wszystkich postów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 sure.......... a gdzie cały dzień łaziłaś??? witam wszystkich z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 sure.......... a gdzie cały dzień łaziłaś??? witam wszystkich z rana. Jak to gdzie, po budowie (i okolicach)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.08.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jak to gdzie, po budowie (i okolicach)! "czuję" że szukałaś ładnych drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelia6 13.08.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam wszystkich!Jestem nowa na forum. Razem z mężem zastanawiamy się nad kupnem projektu Orion I. Chciała bym się dowiedzieć o koszty stanu stanu surowego otwartego. z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a ja już okna,tynki,elektrykę i szukac płytek a ja mam już dość szukania płytek a jeszcze bardziej podejmowania decyzji w tym zakresie kociokwiku dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.08.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rozumiem cię baardzo... ja już teraz czuję się, jakby mi kamień spadl z serca, bo wszystko wybrane przyjechało i jest ok, teraz tylko oby wykonawcy nie sknocili i możemy zamieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.08.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam wszystkich! Jestem nowa na forum. Razem z mężem zastanawiamy się nad kupnem projektu Orion I. Chciała bym się dowiedzieć o koszty stanu stanu surowego otwartego. z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Witam Ciebie Wraz z mężem liczymy że SSO zamknie się w 120-130tys. Różnica może byc w robociźnie.Jeśli interesują Was dokładne zestawienia cen to zamieszczałam je w swoim dzienniku. Pozdrawiam i życzę miłego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A jak tam Wasze roślinki,ogrody leśne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rozumiem cię baardzo... ja już teraz czuję się, jakby mi kamień spadl z serca, bo wszystko wybrane przyjechało i jest ok, teraz tylko oby wykonawcy nie sknocili i możemy zamieszkać! stres za stresem, jeden się kończy, kolejny zaczyna. Dziewczątka Drogie, powiedzcie mi jedną rzecz. Temat może wzbudzać uśmiech lekki bo dotyczy kibelków Podobają mi się te kanciaste miski wc, ale koleżanka w pracy przekonywała mnie, że po pierwsze niewygodnie się z nich korzysta, a po drugie trudne są w utrzymaniu czystości - chodzi o to, że trudno dotrzeć do kątów. Czy Wam coś wiadomo w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A jak tam Wasze roślinki,ogrody leśne? Mój wymarzony ma się nieźle A ten rzeczywisty tonie w samosiejkach i krzyczy ratunku. Jutro kupię sobie takie urządzenie do wyrywania chwastów, wezmę szpadel i spróbuję uporządkować mały kawałek, na początek powiedzmy... 3x3 metry, żeby od razu się nie zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.08.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czy Wam coś wiadomo w tym temacie? to całkiem poważny temat............ja lubię miec wygodnie najlepiej spytac się Sure ona teraz przerabia te tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.08.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 żeby od razu się nie zniechęcić pomalutku i będziesz miała fajnie...... z czasem nad tym wszystkim zapanujesz. fakt jest taki że bedziesz miała więcej pracy niż ja Ja w tym roku zrobiłabym same porządki w terenie a od wiosny pomyslała nad zasadzeniem miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rozumiem cię baardzo... ja już teraz czuję się, jakby mi kamień spadl z serca, bo wszystko wybrane przyjechało i jest ok, teraz tylko oby wykonawcy nie sknocili i możemy zamieszkać! stres za stresem, jeden się kończy, kolejny zaczyna. Dziewczątka Drogie, powiedzcie mi jedną rzecz. Temat może wzbudzać uśmiech lekki bo dotyczy kibelków Podobają mi się te kanciaste miski wc, ale koleżanka w pracy przekonywała mnie, że po pierwsze niewygodnie się z nich korzysta, a po drugie trudne są w utrzymaniu czystości - chodzi o to, że trudno dotrzeć do kątów. Czy Wam coś wiadomo w tym temacie? Eleno czy misa wc będzie kwadratowa czy owalna to jednakowo je się czyści teraz jest tyle dostępnych środków, że nie musiz się tego obawaic, czy gorzej się z kwadratowego korzysta - nie sądzę a jak siedzisz na krzesłach to co jest źle jak dla mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Eleno czy misa wc będzie kwadratowa czy owalna to jednakowo je się czyści teraz jest tyle dostępnych środków, że nie musiz się tego obawaic, czy gorzej się z kwadratowego korzysta - nie sądzę a jak siedzisz na krzesłach to co jest źle jak dla mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia? Ale na krześle nie siedzę okrakiem a na kiblu to jednak trochę inna technika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A jak tam Wasze roślinki,ogrody leśne? czekam teraz aż wykiełkuje mi trawa przy tarasie bo w zeszłym tygodniu posiałam nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 żeby od razu się nie zniechęcić pomalutku i będziesz miała fajnie...... z czasem nad tym wszystkim zapanujesz. fakt jest taki że bedziesz miała więcej pracy niż ja Ja w tym roku zrobiłabym same porządki w terenie a od wiosny pomyslała nad zasadzeniem miejsca boję się tylko, żeby czegoś nie uszkodzić przy tym kopaniu, jakichś korzeni drzew, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts