Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Eleno czy misa wc będzie kwadratowa czy owalna to jednakowo je się czyści teraz jest tyle dostępnych środków, że nie musiz się tego obawaic, czy gorzej się z kwadratowego korzysta - nie sądzę a jak siedzisz na krzesłach to co jest źle jak dla mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia? :wink: :lol:

Ale na krześle nie siedzę okrakiem 8) a na kiblu to jednak trochę inna technika :wink:

technicznie rzecz biorąc skoro są takie kibelki to nie może byc na nich źle :lol: przecież nie siedzisz na samej misce klozetowej tylko na desce a ona jest w taki sposób wyprofilowana do ciała aby wszystko pasowało :lol:

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żeby od razu się nie zniechęcić :wink:

pomalutku i będziesz miała fajnie...... z czasem nad tym wszystkim zapanujesz.

fakt jest taki że bedziesz miała więcej pracy niż ja :-?

Ja w tym roku zrobiłabym same porządki w terenie a od wiosny pomyslała nad zasadzeniem miejsca :wink:

boję się tylko, żeby czegoś nie uszkodzić przy tym kopaniu, jakichś korzeni drzew, itp.

dojdziesz do wprawy :lol:

technicznie rzecz biorąc skoro są takie kibelki to nie może byc na nich źle :lol: przecież nie siedzisz na samej misce klozetowej tylko na desce a ona jest w taki sposób wyprofilowana do ciała aby wszystko pasowało :lol:

Ewo, ja nawet byłam gotowa na ekspozycji sklepowej przymierzyć się do takiego modelu, ale mi zabronili 8)

bo w sklepach to się na słowo honoru sciany trzyma :wink:

Ja w tym roku zrobiłabym same porządki w terenie a od wiosny pomyslała nad zasadzeniem miejsca :wink:

boję się tylko, żeby czegoś nie uszkodzić przy tym kopaniu, jakichś korzeni drzew, itp.

jak parę drzew położę przy okazji to na pewno :wink:

jak parę drzew położę przy okazji to na pewno :wink:

nie położysz :lol: z początku będziesz taka delikatna, że ho, ho :lol: co by właśnie niczego nie uszkodzic

Eleno pójdź do takiego bardzo ekskluzywnego salonu łazienkowego i tam delikatnie spróbuj a jak ciebie zahaczy sprzedawca to powiedz, że to nie kosztuje 10 zł tylko 1000,00 zł i musisz zobaczyc czy będzie tobie pasował :wink:

hehe, a potem zamieszcze swoja fotke w dzienniku z dokladna relacja :lol:

już widzę miny tych sprzedawcow z ekskluzywnych salonow :wink:

Rozumiem cię baardzo... :lol:

ja już teraz czuję się, jakby mi kamień spadl z serca, bo wszystko wybrane przyjechało i jest ok, teraz tylko oby wykonawcy nie sknocili i możemy zamieszkać! ;)

stres za stresem, jeden się kończy, kolejny zaczyna. :-?

Dziewczątka Drogie, powiedzcie mi jedną rzecz. Temat może wzbudzać uśmiech lekki bo dotyczy kibelków 8) Podobają mi się te kanciaste miski wc, ale koleżanka w pracy przekonywała mnie, że po pierwsze niewygodnie się z nich korzysta, a po drugie trudne są w utrzymaniu czystości - chodzi o to, że trudno dotrzeć do kątów. Czy Wam coś wiadomo w tym temacie?

Eleno czy misa wc będzie kwadratowa czy owalna to jednakowo je się czyści teraz jest tyle dostępnych środków, że nie musiz się tego obawaic, czy gorzej się z kwadratowego korzysta - nie sądzę a jak siedzisz na krzesłach to co jest źle jak dla mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia? :wink: :lol:

Dokladnie, kwestia przyzwyczajenia. Mnie się też podobają i pasowałyby do naszego wnętrza, które jest takie trochę minimalistyczno - geometryczne.

Ale z nich zrezygnowałam z innego powodu - żeby mi się za szybko nie znudziły i były bardziej uniwersalne, nie mam ochoty za dwa lata robić remontu. Dlatego wybrałam klasyczne Starck 3... ;)

Dokladnie, kwestia przyzwyczajenia. Mnie się też podobają i pasowałyby do naszego wnętrza, które jest takie trochę minimalistyczno - geometryczne.

Ale z nich zrezygnowałam z innego powodu - żeby mi się za szybko nie znudziły i były bardziej uniwersalne, nie mam ochoty za dwa lata robić remontu. Dlatego wybrałam klasyczne Starck 3... ;)

Zastanawiam się nad kanciastym kibelkiem bo mam upatrzoną kanciastą umywalkę. Nie wiem, czy jak pomieszam to będzie to dobrze wyglądało... :roll:

kobieto szalej,wyrywaj,przekopuj i nic się nie bój :lol: :wink:

mam przy domku stare lipy i ich korzenie rozrosły się po całym ogrodzie :-?

ciągną te cholerne korzenie wszystkie skł. :wink: .....jak tylko mam okazję to ciacham - ukrucam :wink:

co prawda mamy już materiał i idą teraz tynki ale może uda mi się coś zamieszac aby w międzyczasie robic łazienkę 8) mamy już położone na scianach kafle i obudowany kibelek została nam do obudowania wanna i umywalka. O ile wiemy jak będzie obudowana wanna to nad umywalką trwają prace koncepcyjne :wink: