EwaWoj 13.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Eleno czy misa wc będzie kwadratowa czy owalna to jednakowo je się czyści teraz jest tyle dostępnych środków, że nie musiz się tego obawaic, czy gorzej się z kwadratowego korzysta - nie sądzę a jak siedzisz na krzesłach to co jest źle jak dla mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia? Ale na krześle nie siedzę okrakiem a na kiblu to jednak trochę inna technika technicznie rzecz biorąc skoro są takie kibelki to nie może byc na nich źle przecież nie siedzisz na samej misce klozetowej tylko na desce a ona jest w taki sposób wyprofilowana do ciała aby wszystko pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 żeby od razu się nie zniechęcić pomalutku i będziesz miała fajnie...... z czasem nad tym wszystkim zapanujesz. fakt jest taki że bedziesz miała więcej pracy niż ja Ja w tym roku zrobiłabym same porządki w terenie a od wiosny pomyslała nad zasadzeniem miejsca boję się tylko, żeby czegoś nie uszkodzić przy tym kopaniu, jakichś korzeni drzew, itp. dojdziesz do wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 technicznie rzecz biorąc skoro są takie kibelki to nie może byc na nich źle przecież nie siedzisz na samej misce klozetowej tylko na desce a ona jest w taki sposób wyprofilowana do ciała aby wszystko pasowało Ewo, ja nawet byłam gotowa na ekspozycji sklepowej przymierzyć się do takiego modelu, ale mi zabronili bo w sklepach to się na słowo honoru sciany trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 żeby od razu się nie zniechęcić pomalutku i będziesz miała fajnie...... z czasem nad tym wszystkim zapanujesz. fakt jest taki że bedziesz miała więcej pracy niż ja Ja w tym roku zrobiłabym same porządki w terenie a od wiosny pomyslała nad zasadzeniem miejsca boję się tylko, żeby czegoś nie uszkodzić przy tym kopaniu, jakichś korzeni drzew, itp. dojdziesz do wprawy jak parę drzew położę przy okazji to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Eleno pójdź do takiego bardzo ekskluzywnego salonu łazienkowego i tam delikatnie spróbuj a jak ciebie zahaczy sprzedawca to powiedz, że to nie kosztuje 10 zł tylko 1000,00 zł i musisz zobaczyc czy będzie tobie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 żeby od razu się nie zniechęcić pomalutku i będziesz miała fajnie...... z czasem nad tym wszystkim zapanujesz. fakt jest taki że bedziesz miała więcej pracy niż ja Ja w tym roku zrobiłabym same porządki w terenie a od wiosny pomyslała nad zasadzeniem miejsca boję się tylko, żeby czegoś nie uszkodzić przy tym kopaniu, jakichś korzeni drzew, itp. dojdziesz do wprawy jak parę drzew położę przy okazji to na pewno nie położysz z początku będziesz taka delikatna, że ho, ho co by właśnie niczego nie uszkodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Eleno pójdź do takiego bardzo ekskluzywnego salonu łazienkowego i tam delikatnie spróbuj a jak ciebie zahaczy sprzedawca to powiedz, że to nie kosztuje 10 zł tylko 1000,00 zł i musisz zobaczyc czy będzie tobie pasował hehe, a potem zamieszcze swoja fotke w dzienniku z dokladna relacja już widzę miny tych sprzedawcow z ekskluzywnych salonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 nie położysz z początku będziesz taka delikatna, że ho, ho co by właśnie niczego nie uszkodzic może tak być, ale w takim razie to i mleczyka nie dam rady wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rozumiem cię baardzo... ja już teraz czuję się, jakby mi kamień spadl z serca, bo wszystko wybrane przyjechało i jest ok, teraz tylko oby wykonawcy nie sknocili i możemy zamieszkać! stres za stresem, jeden się kończy, kolejny zaczyna. Dziewczątka Drogie, powiedzcie mi jedną rzecz. Temat może wzbudzać uśmiech lekki bo dotyczy kibelków Podobają mi się te kanciaste miski wc, ale koleżanka w pracy przekonywała mnie, że po pierwsze niewygodnie się z nich korzysta, a po drugie trudne są w utrzymaniu czystości - chodzi o to, że trudno dotrzeć do kątów. Czy Wam coś wiadomo w tym temacie? Eleno czy misa wc będzie kwadratowa czy owalna to jednakowo je się czyści teraz jest tyle dostępnych środków, że nie musiz się tego obawaic, czy gorzej się z kwadratowego korzysta - nie sądzę a jak siedzisz na krzesłach to co jest źle jak dla mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia? Dokladnie, kwestia przyzwyczajenia. Mnie się też podobają i pasowałyby do naszego wnętrza, które jest takie trochę minimalistyczno - geometryczne. Ale z nich zrezygnowałam z innego powodu - żeby mi się za szybko nie znudziły i były bardziej uniwersalne, nie mam ochoty za dwa lata robić remontu. Dlatego wybrałam klasyczne Starck 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ja też mam klasyczny "owal" ale z innego powodu: mam małą łazienkę i tam nie poszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.08.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dokladnie, kwestia przyzwyczajenia. Mnie się też podobają i pasowałyby do naszego wnętrza, które jest takie trochę minimalistyczno - geometryczne. Ale z nich zrezygnowałam z innego powodu - żeby mi się za szybko nie znudziły i były bardziej uniwersalne, nie mam ochoty za dwa lata robić remontu. Dlatego wybrałam klasyczne Starck 3... Zastanawiam się nad kanciastym kibelkiem bo mam upatrzoną kanciastą umywalkę. Nie wiem, czy jak pomieszam to będzie to dobrze wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jeżeli dasz tego samego typu umywalkę i kibelek to będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.08.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 żeby od razu się nie zniechęcić pomalutku i będziesz miała fajnie...... z czasem nad tym wszystkim zapanujesz. fakt jest taki że bedziesz miała więcej pracy niż ja Ja w tym roku zrobiłabym same porządki w terenie a od wiosny pomyslała nad zasadzeniem miejsca boję się tylko, żeby czegoś nie uszkodzić przy tym kopaniu, jakichś korzeni drzew, itp. kobieto szalej,wyrywaj,przekopuj i nic się nie bój mam przy domku stare lipy i ich korzenie rozrosły się po całym ogrodzie ciągną te cholerne korzenie wszystkie skł. .....jak tylko mam okazję to ciacham - ukrucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.08.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 chciałbym miec u siebie w ogrodzie takie stare drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dzisiaj jadę szukac oświetlenia do górnej łazienki wymyśliliśmy oświetlenie na prawo i lewo od okna tam gdzie schodzi się ściana ze skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.08.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 szalej Ewus dzisiaj bo jutro zamknietę i koniecznie pochwal się dzisiejszymi zakupami Jedziesz juz dzisiaj do domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 na zakupy jadę po 16-tej a później na budowę i tam zastajemy do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.08.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 nie ma to jak dobrze wypocząc my jutro robimy grilla z moimi rodzicami i bratem a to oznacza dużo "żarcia " i picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.08.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 co prawda mamy już materiał i idą teraz tynki ale może uda mi się coś zamieszac aby w międzyczasie robic łazienkę mamy już położone na scianach kafle i obudowany kibelek została nam do obudowania wanna i umywalka. O ile wiemy jak będzie obudowana wanna to nad umywalką trwają prace koncepcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.08.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 masz fachowców od łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts