dankaf 15.03.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 o kurczę, to faktycznie troszkę mało, ale za to masz na pewno super zrobione Sonisia to jest taka kobita co ma cholernie dobry gust.Ona sobie z nas jaja robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A w sprawach symetrii wstawiam dodatkowe okno w kuchni żeby były po dwa z każdej strony.Musi mi się podobac domek równiez z zewnętrznej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Dziewczyny a co ja mam powiedziec jeśli chodzi o mój obecny mini ogródek 2x5 m.A i tak oczko wmiesciłam Różyczki posadziłam i to jedną nawet wysokopienną.Więcej miejsca nie mam bo muszę jeszcze jakoś wyjechac samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ewka zostawiasz spiżarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 nie, spiżarka jest tak mała, że wg mnie nie spełni swojej funkcji. Musisz zastanowic się do czego ma tobie służyc, ja oglądając ją w realu uznałam, że to strata miejsca (wolę większą kuchnię i normalne szafki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 po drugie, ja bedę miała piwnicę i w niej będzie spiżarka[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A ja kombinuje tak.Ścianki działowe będę murowac na końcu więc oblukam jak z tą spiżarnią będzie.Jeśli ciasno to może w garażu albo w pomieszczeniu gosp. bo kotłownie mam przeniesioną do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 o kurczę, to faktycznie troszkę mało, ale za to masz na pewno super zrobione Sonisia to jest taka kobita co ma cholernie dobry gust.Ona sobie z nas jaja robi jak to by Czesio powiedział: ojojoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A ja kombinuje tak.Ścianki działowe będę murowac na końcu więc oblukam jak z tą spiżarnią będzie.Jeśli ciasno to może w garażu albo w pomieszczeniu gosp. bo kotłownie mam przeniesioną do garażu. dobrze to wymyśliłaś, jak tylko będziesz miała postawione ściany zewnętrzne to już będzie obrys całego domu i wtedy zobaczysz czy ją chcesz czy nie i ewentualnie gdzie ją wcisnąc. My mieliśmy dobrze bo w naszej wioseczce jest ORIONEK, którego odwiedzaliśmy (nawet naprzeciw nas za zagajnikiem też jest ORION-ale tam nie mogliśmy nikogo zastac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Danka-na jakie ogrzewanie się zdecydowaliście?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.03.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Danka-na jakie ogrzewanie się zdecydowaliście?[/b] My zdecydowaliśmy sie na paliwo stałe.Przede wszystkim stawiam na ekogroszek.Zainteresowałam się piecem z zasobnikiem.W tym zasobniku można palic groszkiem,pelletami,owsem(ja raczej nie) a dodatkowo ma ruszt awaryjny na drzewo(które czasami sobie załatwimy) i grubym węglęm. Uważam że zasobnik to wielka wygoda - sam sobie dozuje.Może jeszcze do tego sterownik PIT.Z tego co czytałam po zasypie nie wchodzisz przez 2-3 tyg. do kotłowni oczywiście w okresie letnim.Jesli chodzi o gaz to wydatki by mnie chyba zdżarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.03.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 My mieliśmy dobrze bo w naszej wioseczce jest ORIONEK, którego odwiedzaliśmy W naszej miejscowości na szczęście nie ma Będę mogła jako pierwsza sie pochwalic Kiedyś dowiedziałam się od znajomego że widział Oriona 20km od nas.Pojechaliśmy tam ale nikogo nie było.Nigdy nie widziałam go na żywo wewnątrz ale to co zobaczyłam za zewnątrz bardzo pomogło nam podjąc decyzje o podwójnym garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Przyszłam się przywitać i podziekować za rozwara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.03.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Przyszłam się przywitać i podziekować za rozwara. Witam Ale avatarek zrobił się wiosenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ekogroszek - też rozważaliśmy, ale w końcu padło na pellet, podwójny garaż jest ok, dużo miejsca zarówno na dole jak i na górze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 chciałabym zobaczyc zdjęcia domu Soniki (tyle się o nim naczytałam ) ale nie wyświetlają mi się zdjęcia, dajcie jakąś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.03.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 chciałabym zobaczyc zdjęcia domu Soniki (tyle się o nim naczytałam ) ale nie wyświetlają mi się zdjęcia, dajcie jakąś podpowiedź Niestety Sonisia większośc wykasowała zdjęc.Przynajmniej tych z poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.03.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ekogroszek - też rozważaliśmy, ale w końcu padło na pellet, podwójny garaż jest ok, dużo miejsca zarówno na dole jak i na górze . Póki co jest nieopłacalny.Ale właśnie dlatego zainteresowaliśmy się wielopaliwowym bo może kiedyś.........Napewno jest czyściej.Ale ekogroch jest jednak bardziej kaloryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dziewczyny a co ja mam powiedziec jeśli chodzi o mój obecny mini ogródek 2x5 m.A i tak oczko wmiesciłam Różyczki posadziłam i to jedną nawet wysokopienną.Więcej miejsca nie mam bo muszę jeszcze jakoś wyjechac samochodem Ja na razie mam dwa balkony po 4 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 chciałabym zobaczyc zdjęcia domu Soniki (tyle się o nim naczytałam ) ale nie wyświetlają mi się zdjęcia, dajcie jakąś podpowiedź Niestety Sonisia większośc wykasowała zdjęc.Przynajmniej tych z poczatku. z pczątku czy z końca nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts