dankaf 16.08.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Bardzo, bardzo ładne . Piękne. Jaka to firma? APARICI ANGEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja małą bez okna zrobiłam na biało... ale jedna ściana będzie taka czeerwono - ruda... jestem ciekawa jak Ci to wyjdzie znając Ciebie napewno pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 masz robioną elewację z tej farby? Si . A jaka będzie ścianka pomiędzy, nie wejdzie w światło okna? Kafle piękne, drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 nie,nie wejdzie na okno nad tym czuwa Udek mam do niego zaufanie,bardzo dużo nam doradza w tych sprawach A kafle nie wiem ile kosztują ale pocieszam sie tym że teraz nie kładzie się do sufitu Fajne jeszcze są LE RABLE no ale Sonisiu na to trza miec nie wiem czy u mnie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 A co tam u Ciebie słychac?Jak spędziłaś święto? bo tylko piszemy o mnie a nie wiem jak sobie Ty radzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 nie,nie wejdzie na okno nad tym czuwa Udek mam do niego zaufanie,bardzo dużo nam doradza w tych sprawach To dobrze, ale i tak pilnuj . A kafle nie wiem ile kosztują ale pocieszam sie tym że teraz nie kładzie się do sufitu Ano właśnie, można kupić tylko na te miejsca gdzie się chlapie wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Jakoś sobie radzę, dzięki.Wczoraj była u nas rodzinka, ale ja ogólnie nie lubię świąt. Niedziel zresztą też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 To dobrze, ale i tak pilnuj . oczywiście gdybyś nas widziała czasami Udek ma nas serdecznie dosyc a to jego słowa które powiedział do mojego ojca:" wie Pan co?wszystko byłoby w porządku gdyby nie ten chol...ny internet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Czuje, że jest obserwowany , a Ty dokształcona . I tak trzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Jakoś sobie radzę, dzięki. Wczoraj była u nas rodzinka, ale ja ogólnie nie lubię świąt. Niedziel zresztą też nie. bo to czas dla rodziny a Ty w tym momencie za dużo myslisz ale rozumiem ciebie też tak bym postępowała....... u nas wczoraj była impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ja miałam przeboje z oknami i gdyby nie FM, to nie wiem jakby się to skończyło. Jest tu gdzieś ten wątek, sam dyrektor się kajał . Teraz mnie to śmieszy, ale wtedy wcale nie było zabawne. Zaraz poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 tata co roku robi wielką "bibe" czyli dużo żarcia i picia.......on wszystko sponsoruje więc czemy nie było 4kg mięcha i 2 skrzynki piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Zaraz poszukam. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Wątek skasowany, ciekawe dlaczego ? A jakie mięsko jedliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 szkoda że skasowany a mięsko żeberka,karkówkę i udka kurczaczka Patrzyłam na allegro aparici kosztuje 114zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Pyszności , chyba zrobię sobie coś do zjedzenia . 114 , a ile metrów potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 to właśnie do tej małej łazienki .....ona ma 180x224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a co myslisz o le rable?czy nie ma sensu pchac jej do małej łazienki? http://servitor.pl/files/Image/foto/marmi/LeRable2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Otóż tak - wątek skasowany bezpowrotnie i wielka szkoda, bo pouczający był. La Rable chyba do większej łazienki, coby widać było te krople. Poza tym ja muszę pomacać, żeby zobaczyć . Widziałaś je na żywo? Aparici ma te dekory złote? W sypialni będę mieć brąz ze złotem - zasłony znaczy się, poduszki już mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Danusia.....u mnie tez jakos coraz ciaśniej... ale to chyba tylko takie pierwsze wrażenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts