dankaf 16.08.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Poza tym ja muszę pomacać, żeby zobaczyć . Widziałaś je na żywo? Zgadzam się z Tobą trza to pomacac Niestety nie widziałam na żywo ale każdy na forum zachwala że zarąbiste Aparici ma te dekory złote? i złote i srebne W sypialni będę mieć brąz ze złotem - zasłony znaczy się, poduszki już mam . a kiedy zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.08.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Danusia.....u mnie tez jakos coraz ciaśniej... ale to chyba tylko takie pierwsze wrażenie!! Kaluś mam nadzieję bo jak zobaczyłam małą łazienkę to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Danuś nie przejmuj się tak mocno małymi rozmiarami łazienki, jak będą ściany otynkowane to będzie to inaczej wyglądało i tam spokojnie zmieścisz kabinę, umywalkę i kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 a imprezka pewnie się udała? bo pogoda była fantastyczna to z pewnością reszta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 a co myslisz o le rable?czy nie ma sensu pchac jej do małej łazienki? http://servitor.pl/files/Image/foto/marmi/LeRable2.jpg Cześć Kobitki:) Danuś, ja mam małą łazienkę i dałam radę z kropelkami 2,13x2,25m. Zresztą, dekory tanie nie są, a czym większa łazienka tym więcej kasy trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 mi też się wydaje, że do małej łazienki będa pasowały kropelki ale trzeba je tylko odpowiednio ułożyć i aby nie było kropelek za dużo albo za mało z kaflami to jest tak, że na zdjęciu wyglądają tak a w realu inaczej bo wystarczy dać oświetlenie i kolor kafli na zdjeciu wyjdzie inny. Ostatnio jak oglądałam kafelki to właśnie alabastrino na wystawie ominęłam wystawa było kiepsko zrobiona, że ich nawet nie rozpoznałam a przecież na fotkach wyglądają cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 cześc dziewczyny ta mała łazienka ma 180x220cm A co myślicie o drzwiach przesuwanych? Ps.impreza była wesoła ale uśmiałam się z taty ale najbardziej z mojego osobistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 cześc dziewczyny ta mała łazienka ma 180x220cm A co myślicie o drzwiach przesuwanych? Ps.impreza była wesoła ale uśmiałam się z taty ale najbardziej z mojego osobistego drzwi przesuwane bede miala miedzy kuchnia a jadalnia, chowane w scianie - to super patent, bo nie zajmuje miejsca a jednoczesnie przy scianie mozna cos postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 drzwi przesuwne nie wiem czy akurat do łazienki można takie montować, czy czasem nie ma wymogu stałych otwieranych na zewnątrz łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 znalazłam wymogi drzwi łazienkowych: "Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa budowalnego, drzwi łazienkowe powinny otwierać się na zewnątrz pomieszczenia, mieć co najmniej 0,8m szerokości i 2 m wysokości w świetle ościeżnicy, a w dolnej częście posiadać otwory dla dopływu powietrza o sumarycznym przekroju nie mniejszym niż 0,022m²." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 takie drzwi przesuwane to tak jak u Elenki lepiej mieć w kuchni, jadalni, garderobie czy pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ewka dobiłaś mnie tym zapiskiem chciałam miec wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ewka dobiłaś mnie tym zapiskiem chciałam miec wygodnie sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ewka dobiłaś mnie tym zapiskiem chciałam miec wygodnie ja bym aż tak bardzo zapiskiem się nie przejmowała, byle dzwi do środka się nie otwierały, a na bok czemu nie może w czasie powstawania przepisów jeszcze nie było drzwi przesuwnych te przepisy to generalnie bardziej w budownictwie wielorodzinnym egzekwują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 zgodę powinien wydać kierownik budowy bo on za całość budowy odpowiada bo później będzie przecież odbiór budynku i jak ktoś się uprze.... to wówczas może być problem, że nie ma zgodności ze sztuką budowlaną ja jednak by zapytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 zgodę powinien wydać kierownik budowy bo on za całość budowy odpowiada bo później będzie przecież odbiór budynku i jak ktoś się uprze.... to wówczas może być problem, że nie ma zgodności ze sztuką budowlaną ja jednak by zapytała nasz kierbud namowil nas na ceglę kratówkę na kominy i co? kominy przeciekały, a kominiarze odbior juz zrobili Poza tym watpie, zeby na etapie wykończenia kierbud się wtrącał - nasz zakończył swoją działalność na odbiorze dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 zgodę powinien wydać kierownik budowy bo on za całość budowy odpowiada bo później będzie przecież odbiór budynku i jak ktoś się uprze.... to wówczas może być problem, że nie ma zgodności ze sztuką budowlaną ja jednak by zapytała nasz kierbud namowil nas na ceglę kratówkę na kominy i co? kominy przeciekały, a kominiarze odbior juz zrobili Poza tym watpie, zeby na etapie wykończenia kierbud się wtrącał - nasz zakończył swoją działalność na odbiorze dachu nasz jest dość aktywny i co jakiś czas wpada na budowę ale ja nie lubię sytuacji kiedy muszę się komuś tłumaczyć czy o coś prosić unikam takich sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nasz jest dość aktywny i co jakiś czas wpada na budowę ale ja nie lubię sytuacji kiedy muszę się komuś tłumaczyć czy o coś prosić unikam takich sytuacji ja generalnie też lubię, jak się nie ma do czego doczepić, ale niektóre przepisy są dla mnie niezrozumiałe, tzn. nie wiem, co przyświecało autorowi jak wymyślał takiego babola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dziewczyny a gdzie są Wasze dzienniki budowy? Ma je u siebie kierownik czy macie na budowie?cos mi sie wydaje że w razie wizyty inspektora budowlanego powinien byc na miejscu Wogóle mam do d....y swojego kierownika był aż raz na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 WitamMój dziennik ma kierbud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts