EwaWoj 17.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 według przepisów dziennik ma byc na budowie i wpisy powinien dokonywac na bieżąco ale zwyczajowo jest tak, że ma go kierownik bud. - a mój dziennik jest na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nasz jest dość aktywny i co jakiś czas wpada na budowę ale ja nie lubię sytuacji kiedy muszę się komuś tłumaczyć czy o coś prosić unikam takich sytuacji ja generalnie też lubię, jak się nie ma do czego doczepić, ale niektóre przepisy są dla mnie niezrozumiałe, tzn. nie wiem, co przyświecało autorowi jak wymyślał takiego babola Eleno jest mnóstwo sprzeczności w przepisach i masz rację najczęściej sami autorzy nie wiedzą co mieli na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ja jednak staram się trzymac przepisów ale to wynika już raczej ze skrzywienia zawodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Po dokonaniu wpisu, że dach ok dziennik budowy też mamy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dziękuję dziewczyny muszę go odebrac od kierownika a tak wogóle to jutro wchodzą ciesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dziękuję dziewczyny muszę go odebrac od kierownika a tak wogóle to jutro wchodzą ciesle O, super a zadaje się całkiem niedawno pytałam, kiedy zalewasz strop Udek ma niezłe tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 no i będzie daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Udek ma niezłe tempo. i jeszcze ma czas na zloty harleyowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 no i będzie daszek nareszcie nie bedzie padac na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 tak, jak będzie dach to żanda ulewa nie straszna a propo ulewy u nas teraz leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Danusiu, a dlaczego nie robiliście od razu chudziaka po fundamentach? Na fotkach widzę jeszcze piach w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Danusiu, a dlaczego nie robiliście od razu chudziaka po fundamentach? Na fotkach widzę jeszcze piach w środku. mąż stwierdził że lepiej jak się sam zagęści ale chyba jeszcze w tym roku będziemy robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 tak, jak będzie dach to żanda ulewa nie straszna a propo ulewy u nas teraz leje u nas dzisiaj rano burza,ulewa a ok 9 już było słoneczko pewnie przyszło od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Danusiu, a dlaczego nie robiliście od razu chudziaka po fundamentach? Na fotkach widzę jeszcze piach w środku. mąż stwierdził że lepiej jak się sam zagęści ale chyba jeszcze w tym roku będziemy robic. Oj, sam się raczej nie zagęści U nas taką specjalną maszyną zagęszczali, żeby potem chudziak się nie zapadł. Jak już stoją ściany, to pewnie murarze taczkami beton będą musieli wozić, bo nie wiem, czy z pompą uda się oknami i drzwiami wszędzie dotrzeć. Ale kanalizę macie już rozprowadzoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 na pewno od was bo u nas przez cały dzień była ładna, słoneczna pogoda a teraz pada i grzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 u nas chudziak też był od razu robiony a piach ubijali skoczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 na pewno od was bo u nas przez cały dzień była ładna, słoneczna pogoda a teraz pada i grzmi u nas tez przez chwile pogruchotało w niebie, pociemniało, popadało i znowu słonko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 z pogodą to jak z rultką - nieprzewidywalna chcoiaż ostatnio to co podają w prognozie się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 do jutra pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nie,nie, .....jestescie w błędzie dziewczyny najlepszym sposobem jest samoistne zagęszczenie piasku we fundamentach deszcz,czas to wszystko wpływa na jego dobre osadzenie.U mnie po takim czasie - od stycznia nawet słoń nie dałby rady go zagęścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts