Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Danusiu! Chciałam się przywitać i czy powiedzieć, że oczywiście całość już przeczytana i teraz będę czynnie uczestniczyć w Twoim wątku, bo jak wiesz kupiliśmy już projekt Oriona i u Ciebie będę podglądać co i jak. :lol: Gratuluję postępu prac a Udka to chętnie bym wypożyczyła :wink: do siebie, bo widać, że naprawdę dobrze buduje!

Twoje inspiracje bardzo mi się podobają, te same i podobne zdjęć mam już od jakiegoś czasu na dysku. Też zastanawiam się nad elementami kolonialnymi w domu, szczególnie, że mam trochę dupereli przywiezionych z Indii i jak na razie leżą w szafach, bo miejsca dla nich brak – może w Orionie miejsce się znajdzie?

Podobnie jak Ty, będziemy mieć oczko wodne w ogrodzie, bo mój mąż jest miłośnikiem akwarystyki a i ja marzę o takim wodnym elemencie, bo takowe działają na mnie kojąco. Oprócz oczka już mamy plan na gigantyczne (ok 2,5m.) akwarium w gabinecie na dole.

Dachówkę też pewnie taką bym wybrała jak Ty. Liczę, że trochę u Ciebie podpatrzę. 8)

Świetny pomysł z tymi poduszkami na parapetach w wykuszu – ciekawe czy go zrealizujesz?

Kiedy planujecie się wprowadzić?

EwaWoj, świetna łazienka. Czemu nie masz swojego wątku? :( Tak fajnie ogląda się wykończone domki, bo wtedy łatwiej jest sobie swój wyobrazić. Wklej więcej zdjęć w wątku o Orionie, proszę. :D