dankaf 18.08.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ale ładnie u Ciebie masz może z bliska płytki?jestem ciekawa ich wzorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 zaraz coś poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/SosD6oO6Y_I/AAAAAAAABiE/9ubKNXWrTgk/s640/DSC09558.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ładne te płyteczki a wanne jak obudujesz tzn.którymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 będą ciemne tak jak na kibelku, wanna będzie odsunięta od ściany a pomiędzy będzie pólka i bateria, po drugiej stronie będzie umywalka w zabudowie też z ciemnej kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ewuś a zamówiłaś już baterie do łazienk te które pokazywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Widzę, że cieśla nie próżnował i od razu ostro wziął się za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ewuś a zamówiłaś już baterie do łazienk te które pokazywałaś? tak już je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 jeszcze kilka dni i dach zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Widzę, że cieśla nie próżnował i od razu ostro wziął się za robotę i poganiają Udka ,ja się cieszę bo teraz musi się spieszyc cieśli mam trzech dwóch braci i ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 jeszcze kilka dni i dach zrobiony wszystko możliwe chłopaki zaczynaja o 7 rano i pracuja do 15-15.30 czyli w normie ...........poprosili o swój klucz bo za Udkiem nie ma sensu czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 to dobrze, że są chętni do pracy bo szybko zrobią i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 to chyba tacy chapacze na robotę ale o to w tym wszystkim chodzi szybko,solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 po zdjęciach widac, że jest ok szybko i dobrze zrobią a będą tobie robic cały dach łącznie z dachówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Widzę, że cieśla nie próżnował i od razu ostro wziął się za robotę i poganiają Udka ,ja się cieszę bo teraz musi się spieszyc cieśli mam trzech dwóch braci i ojciec takie rodzinne firmy najlepsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 musze oddac kompa pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 po zdjęciach widac, że jest ok szybko i dobrze zrobią a będą tobie robic cały dach łącznie z dachówką? nie to tylko cieśle ale dekarza tez mam juz ustalonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 takie rodzinne firmy najlepsze:) ojciec nauczył synów a synowie teraz biorą go do takiej lekkiej roboty coś w stylu "wymierz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 musze oddac kompa pa do jutra pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 19.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć Danusiu! Chciałam się przywitać i czy powiedzieć, że oczywiście całość już przeczytana i teraz będę czynnie uczestniczyć w Twoim wątku, bo jak wiesz kupiliśmy już projekt Oriona i u Ciebie będę podglądać co i jak. Gratuluję postępu prac a Udka to chętnie bym wypożyczyła do siebie, bo widać, że naprawdę dobrze buduje! Twoje inspiracje bardzo mi się podobają, te same i podobne zdjęć mam już od jakiegoś czasu na dysku. Też zastanawiam się nad elementami kolonialnymi w domu, szczególnie, że mam trochę dupereli przywiezionych z Indii i jak na razie leżą w szafach, bo miejsca dla nich brak – może w Orionie miejsce się znajdzie? Podobnie jak Ty, będziemy mieć oczko wodne w ogrodzie, bo mój mąż jest miłośnikiem akwarystyki a i ja marzę o takim wodnym elemencie, bo takowe działają na mnie kojąco. Oprócz oczka już mamy plan na gigantyczne (ok 2,5m.) akwarium w gabinecie na dole. Dachówkę też pewnie taką bym wybrała jak Ty. Liczę, że trochę u Ciebie podpatrzę. Świetny pomysł z tymi poduszkami na parapetach w wykuszu – ciekawe czy go zrealizujesz? Kiedy planujecie się wprowadzić? EwaWoj, świetna łazienka. Czemu nie masz swojego wątku? Tak fajnie ogląda się wykończone domki, bo wtedy łatwiej jest sobie swój wyobrazić. Wklej więcej zdjęć w wątku o Orionie, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts