dankaf 19.08.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam Ciebie serdecznie Fajnie że masz podobny gust Planuje dac meble kolonialne ale tak sporadycznie aby nie zrobiło sie za"ciężko" Myslę nad tym czy nie pomieszac stylu kolonialnego z dodatkami nowoczesnymi np.moimi upatrzonymi skórzanymi dywanami ale to się jeszcze zobaczy bo tak głęboko w sercu pozostała miłośc do klasyki. Mozliwe że wyjdzie troszkę eklektycznie Świetny pomysł z tymi poduszkami na parapetach w wykuszu – ciekawe czy go zrealizujesz? Bardzo bym chciała to moje takie osobiste marzenie aby tam był kącik "przemysleń"..... jeśli nie poduszka to może jakiś fajny wygodny fotel ale myślę że poduszki byłyby fajniejsze Ja podchodze do całego urządzania w domu w ten sposób pomalutku ale wstawic to co mi sie podoba,nie na szybko.Wolę miec starą kanapę przez półroku dłużej ale kupic sobie taką wymarzoną Zmieniajac temat budowlany Udka Ci nie oddam ale tak szczerze gdyby było bliżej pewnie chętnie podjąłby się zadania A Ewce nie odpuścimy,pognębimy ,niech wkleja Ciszę się że do mnie zawitałaś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Podobnie jak Ty, będziemy mieć oczko wodne w ogrodzie macie już pomysł na jego wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 cieszę się, że podoba się wam moja łazienka chcociaż jeszcze nie skończona u Danusi jest super i może dlatego nawet nie myślałam o swoim dzienniku a zdjęcia chęnie jak coś fajnego będzie to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 19.08.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja też tych kolonialnych mebli nie planuję w całości, tylko na zasadzie akcentów a i to tylko takie meble o prostej, dość współczesnej formie. Wykonaniem oczka wodnego zajmie się mąż i on ma już jakieś pomysły na nie, ale z dokładnym planowaniem czekamy aż wyrysujemy na mapie działki dom, to wtedy zobaczymy co gdzie umieścimy. Możliwe, że uda nam się dokupić jeszcze 3 ary rolnego (teraz jest 10a), to wtedy zmieni nam się cały układ działki i ogrodu. Na razie mamy dwa akwaria w domu i mąż hoduje ryby z Tanganiki i Malawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Danuś poduszki w wykuszu możesz miec z tym problem bo wykusze nie są zbyt szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ja w wykuszyu to nic nie planuję - no ewentualnie jakiegoś kwiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja też tych kolonialnych mebli nie planuję w całości, tylko na zasadzie akcentów a i to tylko takie meble o prostej, dość współczesnej formie. Wykonaniem oczka wodnego zajmie się mąż i on ma już jakieś pomysły na nie, ale z dokładnym planowaniem czekamy aż wyrysujemy na mapie działki dom, to wtedy zobaczymy co gdzie umieścimy. Możliwe, że uda nam się dokupić jeszcze 3 ary rolnego (teraz jest 10a), to wtedy zmieni nam się cały układ działki i ogrodu. Na razie mamy dwa akwaria w domu i mąż hoduje ryby z Tanganiki i Malawi. kurczę z twojego męża to prawdziwy akwarysta ja mam akwarium ale w nim tylko żółwica pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ja mam działkę 15-arową i jest taka akurat ja też chciałam oczko wodne a zwłaszcza jak pooglądałam Danusi ale moja druga połowa nie chce nawet o tym słyszec i póki co dałam za wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ewus o takim zagospodarowaniu wykusza myslałam http://foto0.m.onet.pl/_m/6b0d552b4d6bc36d339dc40d818cc374,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja tez mam działkę coś ok.10 arów i tył narazie nie jest sprzedany gdybym miła więcej kasy chapnełabym jeszcze z 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 mąż hoduje ryby z Tanganiki i Malawi. wstawisz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ewus o takim zagospodarowaniu wykusza myslałam http://foto0.m.onet.pl/_m/6b0d552b4d6bc36d339dc40d818cc374,6,19,0.jpg łał to chyba by wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 19.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 mąż hoduje ryby z Tanganiki i Malawi. wstawisz zdjęcia? Mogę jakieś wstawić, ale to dopiero jutro, jak mąż mi jakieś zdjęcia podrzuci, bo ja żadnego nie mam. Ewa, 15 arów, to już fajna działeczka. My liczyliśmy, że właśnie jakieś 5-10 arów dokupimy, ale niestety rolnik się wycwanił i już rolną działkę chce sprzedać w cenie budowlanej, więc kupimy chyba tylko 3, bo na więcej nas teraz nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 19.08.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dziewczyny a jakiego koloru wstawiacie okna i czy plastiki, czy drewniane? Ja chyba pójdę w plastikowe, choć zawsze marzyłam o drewnianych oknach, no i zastanawiam się nad kolorem, ale chyba obustronnie drewnopodobne, tylko się waham czy orzech, czy złoty dąb? (ale mam dylematy, mimo, że dom jeszcze na papierze). W ogóle, to zawsze mi się wydawało, że będę miała okna bez szprosów, ale w Orionie jakoś o dziwo te szprosy dobrze wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jaki przedsiębiorczy rolnik taka 15 jest ok wszystko na niej się mieści. My mamy Orionka ale prócz niego jeszcze taki domek gospodarczy i jest w sam raz: dom, domek gospodarczy i oczywiście ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.08.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 witajcie ja okna koniecznie bez szprosow, bo nie lubię dzielić widoku na kratki, choć może z zewnątrz dobrze wyglądają.. a teraz odpoczywam od budowy, bo mam kryzys.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a teraz odpoczywam od budowy, bo mam kryzys.. tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ewus o takim zagospodarowaniu wykusza myslałam http://foto0.m.onet.pl/_m/6b0d552b4d6bc36d339dc40d818cc374,6,19,0.jpg łał to chyba by wyszło wiedziałam że Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ewus o takim zagospodarowaniu wykusza myslałam http://foto0.m.onet.pl/_m/6b0d552b4d6bc36d339dc40d818cc374,6,19,0.jpg Bardzo fajny pomysł, podoba mi się . Pod spodem są chyba szuflady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Sonisiu takie miejsce do marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts