Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Witam Ciebie serdecznie :D

Fajnie że masz podobny gust :wink:

Planuje dac meble kolonialne ale tak sporadycznie aby nie zrobiło sie za"ciężko" :wink: Myslę nad tym czy nie pomieszac stylu kolonialnego z dodatkami nowoczesnymi np.moimi upatrzonymi skórzanymi dywanami ale to się jeszcze zobaczy bo tak głęboko w sercu pozostała miłośc do klasyki.

Mozliwe że wyjdzie troszkę eklektycznie :lol:

Świetny pomysł z tymi poduszkami na parapetach w wykuszu – ciekawe czy go zrealizujesz?

Bardzo bym chciała to moje takie osobiste marzenie aby tam był kącik "przemysleń"..... :D jeśli nie poduszka to może jakiś fajny wygodny fotel ale myślę że poduszki byłyby fajniejsze :wink:

Ja podchodze do całego urządzania w domu w ten sposób pomalutku ale wstawic to co mi sie podoba,nie na szybko.Wolę miec starą kanapę przez półroku dłużej ale kupic sobie taką wymarzoną

Zmieniajac temat budowlany Udka Ci nie oddam :lol: :wink:

ale tak szczerze gdyby było bliżej pewnie chętnie podjąłby się zadania :wink:

A Ewce nie odpuścimy,pognębimy ,niech wkleja :wink:

Ciszę się że do mnie zawitałaś.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też tych kolonialnych mebli nie planuję w całości, tylko na zasadzie akcentów a i to tylko takie meble o prostej, dość współczesnej formie.

Wykonaniem oczka wodnego zajmie się mąż i on ma już jakieś pomysły na nie, ale z dokładnym planowaniem czekamy aż wyrysujemy na mapie działki dom, to wtedy zobaczymy co gdzie umieścimy. Możliwe, że uda nam się dokupić jeszcze 3 ary rolnego (teraz jest 10a), to wtedy zmieni nam się cały układ działki i ogrodu. Na razie mamy dwa akwaria w domu i mąż hoduje ryby z Tanganiki i Malawi.

Ja też tych kolonialnych mebli nie planuję w całości, tylko na zasadzie akcentów a i to tylko takie meble o prostej, dość współczesnej formie.

Wykonaniem oczka wodnego zajmie się mąż i on ma już jakieś pomysły na nie, ale z dokładnym planowaniem czekamy aż wyrysujemy na mapie działki dom, to wtedy zobaczymy co gdzie umieścimy. Możliwe, że uda nam się dokupić jeszcze 3 ary rolnego (teraz jest 10a), to wtedy zmieni nam się cały układ działki i ogrodu. Na razie mamy dwa akwaria w domu i mąż hoduje ryby z Tanganiki i Malawi.

kurczę z twojego męża to prawdziwy akwarysta :lol: ja mam akwarium ale w nim tylko żółwica pływa :wink: :lol:

mąż hoduje ryby z Tanganiki i Malawi.

wstawisz zdjęcia? :wink:

Mogę jakieś wstawić, ale to dopiero jutro, jak mąż mi jakieś zdjęcia podrzuci, bo ja żadnego nie mam.

Ewa, 15 arów, to już fajna działeczka. My liczyliśmy, że właśnie jakieś 5-10 arów dokupimy, ale niestety rolnik się wycwanił i już rolną działkę chce sprzedać w cenie budowlanej, więc kupimy chyba tylko 3, bo na więcej nas teraz nie stać.

Dziewczyny a jakiego koloru wstawiacie okna i czy plastiki, czy drewniane? Ja chyba pójdę w plastikowe, choć zawsze marzyłam o drewnianych oknach, no i zastanawiam się nad kolorem, ale chyba obustronnie drewnopodobne, tylko się waham czy orzech, czy złoty dąb? (ale mam dylematy, mimo, że dom jeszcze na papierze). W ogóle, to zawsze mi się wydawało, że będę miała okna bez szprosów, ale w Orionie jakoś o dziwo te szprosy dobrze wyglądają.