Elena76 19.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ewus o takim zagospodarowaniu wykusza myslałam http://foto0.m.onet.pl/_m/6b0d552b4d6bc36d339dc40d818cc374,6,19,0.jpg łał to chyba by wyszło wiedziałam że Ci się spodoba Gdybym miała wykusz to dla takich poduch właśnie Całymi dniami można tam przesiadywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tylko się waham czy orzech, czy złoty dąb? Aguś zależy jaki kolor dachu. Ja mam dachówkę brązową ciemną i okna będą orzechowe Widziałam równiez dąb bagienny-piękny kolor ale ciężko dobrac drzwi wejściowe w tym kolorze W ogóle, to zawsze mi się wydawało, że będę miała okna bez szprosów, ale w Orionie jakoś o dziwo te szprosy dobrze wyglądają. Orion kojarzy mi się troszkę z dworkowatym stylem i wspaniale wygladają do niego szprosy ale fakt faktem wygodniej jest bez szprosów Wraz z mężem cały czas nad tym debatujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Danusiu, i kolejne słowa uznania dla Udka, tym razem za docięcia pustaków na szczycie Żeby naszym murarzom rok temu tak się chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Danka fajnie wymyśliłaś z pom.gospod. i miejscem na piec a czy zmieniłaś coś jeszcze na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gdybym miała wykusz to dla takich poduch właśnie Całymi dniami można tam przesiadywać... właśnie widziałaś może kiedyś na żywo drewno acajou? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gdybym miała wykusz to dla takich poduch właśnie Całymi dniami można tam przesiadywać... właśnie widziałaś może kiedyś na żywo drewno acajou? nie, nawet nie słyszałam o takim drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Żeby naszym murarzom rok temu tak się chciało... a co oni innego wymyslili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Żeby naszym murarzom rok temu tak się chciało... a co oni innego wymyslili? A nawtykali połamanych kawałków pustaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Danka fajnie wymyśliłaś z pom.gospod. i miejscem na piec a czy zmieniłaś coś jeszcze na dole? dziękuję i tym sposobem pozbyliśmy się kotłowni z domu oprócz tego wysunelismy łazienkę do korytarza a szafa wnękowa bedzie na ścianie od gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A nawtykali połamanych kawałków pustaków... a to świnki Udek chciał cegłę pełną ale mąz podsunął mu pomysł że siporex bedzie lepszy,wygodniejszy do cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A nawtykali połamanych kawałków pustaków... a to świnki Udek chciał cegłę pełną ale mąz podsunął mu pomysł że siporex bedzie lepszy,wygodniejszy do cięcia nie obrażajmy świnek, to po prostu niechlujne partaczyska byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie obrażajmy świnek, to po prostu niechlujne partaczyska byli a jak się z nimi rozliczyłaś?dostali tyle ile chcieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 mój sąsiad ma tak fatalnie zbudowany dom ze aż sie dziwię że jeszcze stoi. Naprawdę żal tylu straconych pieniędzy. Troszkę to ich wina bo chytre lisy..... biora tanich partaczy i ta chciwośc ich w końcu zgubiła chcieli szybko bardziej na pokaz a teraz mają krzywe ściany,krzywe okna dachowe szkoda pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a teraz odpoczywam od budowy, bo mam kryzys.. tzn? bo wylewki wyszły w pomiarach za mokre i teraz będę wypożyczaćosuszacze.. ..i mnie to troche wczoraj zmęczyło, że postanowiłam chwilę odpocząć od tematów budowlanych i poczytac normalną książkę.. a skończylo się na tym, ze przeglądałam w necie deszczownice deante (zresztą nie znalazłam zdjęcia, na którym je dobrze widać, więc jutro będę kontynuować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 mój sąsiad ma tak fatalnie zbudowany dom ze aż sie dziwię że jeszcze stoi. Naprawdę żal tylu straconych pieniędzy. Troszkę to ich wina bo chytre lisy..... biora tanich partaczy i ta chciwośc ich w końcu zgubiła chcieli szybko bardziej na pokaz a teraz mają krzywe ściany,krzywe okna dachowe szkoda pisac tak to jest jak przesadnie chce sie zaoszczędzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie obrażajmy świnek, to po prostu niechlujne partaczyska byli a jak się z nimi rozliczyłaś?dostali tyle ile chcieli? niestety tak, dostali kasę tak jak się umawialiśmy, a za spieprzony komin z klinkieru ekstra sobie policzyli - niedawno wynajmowaliśmy nowych murarzy do poprawek bo ciekło po kominie po tych ulewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 mój sąsiad ma tak fatalnie zbudowany dom ze aż sie dziwię że jeszcze stoi. Naprawdę żal tylu straconych pieniędzy. Troszkę to ich wina bo chytre lisy..... biora tanich partaczy i ta chciwośc ich w końcu zgubiła chcieli szybko bardziej na pokaz a teraz mają krzywe ściany,krzywe okna dachowe szkoda pisac my za nasz nieduży w sumie domek za robociznę zapłaciliśmy 55 tys - uważam, że wcale nie mało - a miało być: będzie Pani zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 postanowiłam chwilę odpocząć od tematów budowlanych i poczytac normalną książkę.. a skończylo się na tym, ze przeglądałam w necie deszczownice deante to się nazywa uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 postanowiłam chwilę odpocząć od tematów budowlanych i poczytac normalną książkę.. a skończylo się na tym, ze przeglądałam w necie deszczownice deante to się nazywa uzależnienie wiele z nas po zakończeniu budowy na odwyk pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tak to jest jak przesadnie chce sie zaoszczędzic a ile oni mają szlifowania w środku wzieli fachowców nie wiadomo skąd tylko dlatego że podali cenę jednego tysiąca mniej juz nie mówię 5 tys albo 10 ale 1 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts