dankaf 19.08.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 niedawno wynajmowaliśmy nowych murarzy do poprawek bo ciekło po kominie po tych ulewach pamietam,czytałam w Twoim dzienniku my za nasz nieduży w sumie domek za robociznę zapłaciliśmy 55 tys - uważam, że wcale nie mało - a miało być: będzie Pani zadowolona... a co z umową?była czy nie? u nas nie ma ale to dobry znajomy,mieszkamy w małym miasteczku i wszyscy tutaj się znają-wiedziałam kogo biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 niedawno wynajmowaliśmy nowych murarzy do poprawek bo ciekło po kominie po tych ulewach pamietam,czytałam w Twoim dzienniku my za nasz nieduży w sumie domek za robociznę zapłaciliśmy 55 tys - uważam, że wcale nie mało - a miało być: będzie Pani zadowolona... a co z umową?była czy nie? u nas nie ma ale to dobry znajomy,mieszkamy w małym miasteczku i wszyscy tutaj się znają-wiedziałam kogo biorę umowa była, ale murarz na poprawki się nie spieszył bo jak tłumaczył robi na Śląsku... ale ja wiem, gdzie mieszka i wybierzemy się tam któregoś pięknego weekendu, żeby mu wstydu we wsi narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.08.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 żeby mu wstydu we wsi narobić i bardzo dobrze może chociaż ze wstydu odda pieniądze które wydaliście na poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A kiedy mają skończyć dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 żeby mu wstydu we wsi narobić i bardzo dobrze może chociaż ze wstydu odda pieniądze które wydaliście na poprawki dokładnie, za komin spieprzony chcę zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Danka posła spać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 znam też takie przypadki "pseudo fachowców" z jednej strony się zaoszczędzi a z drugiej wyda na poprawki i tak na jedno wyjdzie a po drodze ile nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.08.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A kiedy mają skończyć dach? myslę że z 10 dni napewno bo deskujemy dach,wydłużyliśmy krokwie więc troszkę im zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.08.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 znam też takie przypadki "pseudo fachowców" tak jak nasz poprzedni psudomurarzyk Walduś przez niego mamy za głębokie fundamenty czyli poszło ogólnie 3tys więcej na fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.08.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja dalej walczę z KOMITETEM BUDOWY PRZYŁĄCZA ale może coś uda mi się jutro załatwić i w końcu zaczniemy przyłączać wodę i kanalizę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.08.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 troszkę inny temat: czy różę pnącą też się przycina przed zimą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 20.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Danusia, ale pięknie rośnie Twój domek i jaką będzie miał piękną dachową czapeczkę! Orion kojarzy mi się troszkę z dworkowatym stylem i wspaniale wygladają do niego szprosy ale fakt faktem wygodniej jest bez szprosów Wraz z mężem cały czas nad tym debatujemy No właśnie ja podobnie odbieram Orionka, żez zewnątrz to taki trochę staroświecko dworkowy jest, ale chyba jednak (kiedyś ) wybiorę okna bez szprosów, bo jak oglądam zdjęcia Orionów bez szprosów, to równie ładnie wyglądają. Druga sprawa, że jednak szprosy zmuszają do utrzymania tej dworkowej stylistyki we wnętrzach a tego już nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 20.08.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mam jeszcze pytanie o ile podniosłaś ściankę kolanową? Ja w zmianach wpisałam że podniesiemy o 2 pustaki i zastanawiam się czy to wystarczająco? Gdzie przeniosłaś kotłownię, bo jakoś ze zdjęć się nie mogę zorientować? Do garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.08.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja dalej walczę z KOMITETEM BUDOWY PRZYŁĄCZA ale może coś uda mi się jutro załatwić i w końcu zaczniemy przyłączać wodę i kanalizę Komitet Budowy Przyłącza? Jakoś tak peerelowsko brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.08.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja dalej walczę z KOMITETEM BUDOWY PRZYŁĄCZA ale może coś uda mi się jutro załatwić i w końcu zaczniemy przyłączać wodę i kanalizę Komitet Budowy Przyłącza? Jakoś tak peerelowsko brzmi hi,hi stare dobre czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 oj Danusia......ale u Ciebie juz tak domowo sie robi ścianki sie pna do góry, pomieszczenie sa juz wyodrębnione, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.08.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja dalej walczę z KOMITETEM BUDOWY PRZYŁĄCZA ale może coś uda mi się jutro załatwić i w końcu zaczniemy przyłączać wodę i kanalizę a jak zakłada się komitet budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.08.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 troszkę inny temat: czy różę pnącą też się przycina przed zimą??? ja nie przycinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.08.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mam jeszcze pytanie o ile podniosłaś ściankę kolanową? Ja w zmianach wpisałam że podniesiemy o 2 pustaki i zastanawiam się czy to wystarczająco? w projekcie jest już scianka kolankowa na 1 pustak a my podnieśliśmy jeszcze o 1 porotherm i wieniec aby zachowac ładny wygląd dachu wydłużyliśmy również krokwie Gdzie przeniosłaś kotłownię, bo jakoś ze zdjęć się nie mogę zorientować? Do garażu? tak,mamy 2-stanowiskowy garaż i 2 m poszły na kotłownia męża busik i tak wiecznie w trasie więc dla nas takie rozwiązanie jest ok najwazniejsze że moja haneczka jest w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.08.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja dalej walczę z KOMITETEM BUDOWY PRZYŁĄCZA ale może coś uda mi się jutro załatwić i w końcu zaczniemy przyłączać wodę i kanalizę Komitet Budowy Przyłącza? Jakoś tak peerelowsko brzmi hi,hi stare dobre czasy ale pomogło !?a tak nic nie szło załatwic? to na czym to polega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts