Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szkoda tylko, że to już niedziela :( :wink:

nie chce się wracac co? :-? :wink:

My dzisiaj z dzieciaczkami byliśmy w Grzybowie na zjeździe wojowników słowiańskich

łał super brzmi, pewnie fajna zabawa była :lol:

a jakie pyszotki kupiłam

chlebek,miód pitny tzw dwojniak lepszy od trójniaka bo mocniejszy i słodszy....pycha :D

szkoda tylko, że to już niedziela :( :wink:

nie chce się wracac co? :-? :wink:

My dzisiaj z dzieciaczkami byliśmy w Grzybowie na zjeździe wojowników słowiańskich

łał super brzmi, pewnie fajna zabawa była :lol:

a jakie pyszotki kupiłam

chlebek,miód pitny tzw dwojniak lepszy od trójniaka bo mocniejszy i słodszy....pycha :D

mniam, mniam :lol:

Dziewczyny Wy jesteście bardziej oblatane w tym temacie bo juz jesteście po.... :wink:

czy lepiej robic na szczycie komina takie otworki?Udek twierdzi że nie potrzebne bo później ptaszki tam gniazda robią a cieśla twierdzi że komin lepszy cug będzie miał.i co mam robic?

cieśla chyba ma rację u mnie na kominie też są otwory i gdyby nie były potrzebne to byśmy ich nie robili ale zapytam jeszcze i wieczorkiem dam znać chyba, że potrzebujesz wiedzieć już teraz?

Dziewczyny Wy jesteście bardziej oblatane w tym temacie bo juz jesteście po.... :wink:

czy lepiej robic na szczycie komina takie otworki?Udek twierdzi że nie potrzebne bo później ptaszki tam gniazda robią a cieśla twierdzi że komin lepszy cug będzie miał.i co mam robic?

cieśla chyba ma rację u mnie na kominie też są otwory i gdyby nie były potrzebne to byśmy ich nie robili ale zapytam jeszcze i wieczorkiem dam znać chyba, że potrzebujesz wiedzieć już teraz?

zadzwonilismy .....ma robic, wczoraj oglądaliśmy wszystkich kominy i każdy ma.Tak więc będą :D :wink:

możliwe ale może właściciel nie miał już siły walczyc z ptactwem :wink:

źle to nie wyglądało :wink:

wyglądać to może i ładnie wygląda takie dopełnienie całośći komina ale czy to praktyczne bo jak mam czyścić swoje kratki wentylacyjne w łazience :evil: to już wolę być bez :wink: :lol: a co do ptaków to raczej nie lecą do komina przynajmniej u nas a mamy wróble, jaskółki i takie z żółtymi brzuszkami :wink: :lol: także raczej pod tym względem możesz być spokojna