dankaf 23.08.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 szkoda tylko, że to już niedziela nie chce się wracac co? My dzisiaj z dzieciaczkami byliśmy w Grzybowie na zjeździe wojowników słowiańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.08.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 szkoda tylko, że to już niedziela nie chce się wracac co? My dzisiaj z dzieciaczkami byliśmy w Grzybowie na zjeździe wojowników słowiańskich łał super brzmi, pewnie fajna zabawa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.08.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Danka lada moment ściany działowe na górze będziesz stawiać chyba zrezygnuję narazie .....mężuś chce to sam zrobic jak to potrafi to pewnie my teraz sami robimy i nie jest tak źle wolniej ale zawsze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.08.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jak to potrafi to pewnie my teraz sami robimy i nie jest tak źle wolniej ale zawsze do przodu i taniej a tak wogóle to chcemy ze spokojem to zrobic,wszystko dobrze przemyslec szczególnie wejście do pralnio-suszarni i pokoju garderobianego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.08.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 szkoda tylko, że to już niedziela nie chce się wracac co? My dzisiaj z dzieciaczkami byliśmy w Grzybowie na zjeździe wojowników słowiańskich łał super brzmi, pewnie fajna zabawa była a jakie pyszotki kupiłam chlebek,miód pitny tzw dwojniak lepszy od trójniaka bo mocniejszy i słodszy....pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.08.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ewuś czy Twój tato robił Wam kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.08.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 szkoda tylko, że to już niedziela nie chce się wracac co? My dzisiaj z dzieciaczkami byliśmy w Grzybowie na zjeździe wojowników słowiańskich łał super brzmi, pewnie fajna zabawa była a jakie pyszotki kupiłam chlebek,miód pitny tzw dwojniak lepszy od trójniaka bo mocniejszy i słodszy....pycha mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.08.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ewuś czy Twój tato robił Wam kominy? tak, mamy jeden komin do kominka w domu a do pieca przy grilownii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.08.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jaka fajniusia więźba powstała teraz widać zarys całego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziewczyny Wy jesteście bardziej oblatane w tym temacie bo juz jesteście po.... czy lepiej robic na szczycie komina takie otworki?Udek twierdzi że nie potrzebne bo później ptaszki tam gniazda robią a cieśla twierdzi że komin lepszy cug będzie miał.i co mam robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziewczyny Wy jesteście bardziej oblatane w tym temacie bo juz jesteście po.... czy lepiej robic na szczycie komina takie otworki?Udek twierdzi że nie potrzebne bo później ptaszki tam gniazda robią a cieśla twierdzi że komin lepszy cug będzie miał.i co mam robic? cieśla chyba ma rację u mnie na kominie też są otwory i gdyby nie były potrzebne to byśmy ich nie robili ale zapytam jeszcze i wieczorkiem dam znać chyba, że potrzebujesz wiedzieć już teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziewczyny Wy jesteście bardziej oblatane w tym temacie bo juz jesteście po.... czy lepiej robic na szczycie komina takie otworki?Udek twierdzi że nie potrzebne bo później ptaszki tam gniazda robią a cieśla twierdzi że komin lepszy cug będzie miał.i co mam robic? cieśla chyba ma rację u mnie na kominie też są otwory i gdyby nie były potrzebne to byśmy ich nie robili ale zapytam jeszcze i wieczorkiem dam znać chyba, że potrzebujesz wiedzieć już teraz? zadzwonilismy .....ma robic, wczoraj oglądaliśmy wszystkich kominy i każdy ma.Tak więc będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 widziałam gdzieś fajne rozwiązanie,kratki założone na tych otworkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 może wygodniej stawia się prosty komin bez żadnych otworów ale czy na takich kratkach nie będzie zbierał się bród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 możliwe ale może właściciel nie miał już siły walczyc z ptactwem źle to nie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 możliwe ale może właściciel nie miał już siły walczyc z ptactwem źle to nie wyglądało wyglądać to może i ładnie wygląda takie dopełnienie całośći komina ale czy to praktyczne bo jak mam czyścić swoje kratki wentylacyjne w łazience to już wolę być bez a co do ptaków to raczej nie lecą do komina przynajmniej u nas a mamy wróble, jaskółki i takie z żółtymi brzuszkami także raczej pod tym względem możesz być spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 niedawno naoglądałam się mebli kuchennych i zwątpiłam czego chcę czy gotowe meble kuchenne czy murowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts