EwaWoj 25.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 popatrz: http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/700/44/26/700442626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ewuś coś Ci napiszę ale to tylko moje zdanie kuchnie murowane są piękne ale uważam że do naszego Orionka za ciężkie kuchnia u nas jest mała i te ściany murowane by ją przytoczyły Tą którą pokazałaś.....piękna Widziałm ostatnio kuchnię na wysokim połysku( i to ja ) ciemno czerwona,góra z mlecznej szyby i do tego blat granitowy ciemny i jeszcze ta gra świateł.....cudna była......póki co jeszcze mi nie przeszło i narazie mam chrapkę na właśnie taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tyle tylko że przy naszej otwartej kuchni kolor bedzie zobowiązywał tak jak w przypadku twojej pomarańczowej..........np.pomarańczowa kanapa. a mi się marzy narożnik ciemno czerwony,wiśniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.08.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ciemno czerwony narożnik doskonale będzie wyglądał przy ciemno czerwonej kuchni A co do kratek w kominie - powinny być. Nie rozumiem, czemu Udek się w tej kwestii buntuje... Może nie pasuje mu, że ma taki idealny wizerunek, jaki ma w oczach inwestorów zaglądających do Twojego dziennika Za klinkier to faktycznie jakieś szaleństwo... nam krzyczeli i po 5zł za wymurowanie jednej cegły Nie lubię podnoszenia ceny w trakcie roboty. U nas wykonawca zabudowy poddasza też przebąkuje, że wprawdzie umawialiśmy się na niższą kwotę za m2, ale że czegoś tam nie przewidział i powinien wziąć więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziewczyny Wy jesteście bardziej oblatane w tym temacie bo juz jesteście po.... czy lepiej robic na szczycie komina takie otworki?Udek twierdzi że nie potrzebne bo później ptaszki tam gniazda robią a cieśla twierdzi że komin lepszy cug będzie miał.i co mam robic? Ja mam i są potrzebne. Ale najlepiej zamontować w nich na etapie budowy kratki ochronne przeciw ptakom (takie zwykle z marketu budowlanego moga być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ciemno czerwony narożnik doskonale będzie wyglądał przy ciemno czerwonej kuchni hi hi hi nam krzyczeli i po 5zł za wymurowanie jednej cegły to rzeczywiście zdzierstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ale najlepiej zamontować w nich na etapie budowy kratki ochronne przeciw ptakom (takie zwykle z marketu budowlanego moga być) Dzięki,a czy później też można coś z tym wykombinowac?bo dzisiaj już pewnie będzie stał jeden komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.08.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ale najlepiej zamontować w nich na etapie budowy kratki ochronne przeciw ptakom (takie zwykle z marketu budowlanego moga być) Dzięki,a czy później też można coś z tym wykombinowac?bo dzisiaj już pewnie będzie stał jeden komin Z kratkami? Jasne, że można, tylko trzeba na dach wejść, wygodniej od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Z kratkami? Jasne, że można, tylko trzeba na dach wejść, wygodniej od razu... czyli takie zwykłe kratki ,rozumiem myslałam że może jeszcze coś innego co trzeba zaprawą przeciągnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ewuś coś Ci napiszę ale to tylko moje zdanie kuchnie murowane są piękne ale uważam że do naszego Orionka za ciężkie kuchnia u nas jest mała i te ściany murowane by ją przytoczyły Tą którą pokazałaś.....piękna Widziałm ostatnio kuchnię na wysokim połysku( i to ja ) ciemno czerwona,góra z mlecznej szyby i do tego blat granitowy ciemny i jeszcze ta gra świateł.....cudna była......póki co jeszcze mi nie przeszło i narazie mam chrapkę na właśnie taką masz rację murowana będzie za ciężka ale jak je tak oglądałam to wydawało mi się, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 masz rację murowana będzie za ciężka ale jak je tak oglądałam to wydawało mi się, że będzie dobrze nie rezygnuj z marzeń bo będziesz żałowac możesz dac cieplejszy odcień drzewa,albo dac tylko murowaną na dole idzie wszystko wykombinowac i po co ja to pisałam,sama jestem teraz na siebie zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.08.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dana nie muszi być na sibie zła bo wątpliwości u mnie co do kuchni zaczęły się od momentu kiedy zobaczyłam całkiem przypadkowo tę kuchnię w pomarańczach na razie dam sobie troszkę czasu na decyzję a zwłaszcza, że mam jeszcze chwilkę do jej zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ja jestem ciekawa jaka u mnie w końcu bedzie bo ecru też mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ale u Ciebie się pozmieniało.Super. Jestem pod wrażeniem wykończnia ścian szczytowych. Nasi murarze ulepili to jak jaskółki. A u Ciebie piękne równe....I zobacz jak juz jest więźba to dom nabiera kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 masz rację ,teraz widzę że jednak domek będzie spory a bałam się że pokoje na górze takie tyci będą i jeszcze miejsce na pokój gadrerobiany znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Guzmanuś a przyglądałaś się jeszcze pozostałym kolorom okleiny? My cały czas zastanawiamy się czy okna wybrac z szprosami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Napewno pokoje ze skosami troszkę się jeszcze zmniejszą, bo posadzki , ocieplenie, kartongipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Guzmanuś a przyglądałaś się jeszcze pozostałym kolorom okleiny? My cały czas zastanawiamy się czy okna wybrac z szprosami czy bez Chodzi Tobie o inne kolory okleiny? typu.. złoty dąb itd? Ze szprosami nie pasują do nowocześniejszego stylu, który my typujemy. A Wy jaki chcecie mieć? No i są szprosy typowe, tzn. takie w ramie, z osobnymi szybami i takie "oszukane", gdzie szprosy są jakby naklejane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Chodzi Tobie o inne kolory okleiny? typu.. złoty dąb itd? tak,tak troszkę to chaotycznie napisałam Oknoplast Kraków wypuscił nowe kolory Ze szprosami nie pasują do nowocześniejszego stylu, który my typujemy. A Wy jaki chcecie mieć? no właśnie o to jest pytanie w środku chciałabym miec meble kolonialne połączone z stylem nowoczesnym-dodatkami No i są szprosy typowe, tzn. takie w ramie, z osobnymi szybami i takie "oszukane", gdzie szprosy są jakby naklejane. o własnie co myślisz o tych szprosach zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zewnętrzne szprosy są lepsze pod względem termicznym, a to dla nas ważne, więc jak mielibysmy wybierac szprosy, to właśnie te. Oknoplast ma parę standardowych kolorów - ostatnio, o ile się nie mylę, rozszerzyli swoją kolekcję o kolejny. Mają dąb bagienny-chyba najciemniejszy, orzech, złoty dąb,... Można coś wybrać.No i wiadomo, że za kolor trzeba dodatkowo płacić, ale wszędzie tak jest. W zależności czy z jednej strony, czy z dwóch - rózne sa dopłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts