EwaWoj 26.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 początkowo chciałam szprosy ale jak się dowiedziałam że to podroży cenę okien to zrezygnowałam u mnie przeważyły względy czysto ekonomiczne. Niedaleko nas jest wybudowany orionek i tam mają szprosy takie złote to jak mam być szczera jestem zadowolona, że ich nie montowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.08.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 na marginesie mój mąż od samego początku nie chał szprosów nawet zanim dowiedzieliśmy się o ich cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zewnętrzne szprosy są lepsze pod względem termicznym Dzięki za tą informację bo o tym nie wiedziałam. Jeśli zdecyduję sie na szprosy to właśnie na te zewnętrzne-wizualnie piękniejsze,ale i droższe Oknoplast ma parę standardowych kolorów - ostatnio, o ile się nie mylę, rozszerzyli swoją kolekcję o kolejny. Mają dąb bagienny Dąb bagienny..... piękny kolor.Cały czas myslę czy go nie wybrac ale jest małe ale ciężko dobrac do niego drzwi i bramę-jesli juz to bez tłoczeń No i wiadomo, że za kolor trzeba dodatkowo płacić w Gnieźnie twierdzą że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Niedaleko nas jest wybudowany orionek i tam mają szprosy takie złote to jak mam być szczera jestem zadowolona, że ich nie montowaliśmy nie o takie mi chodzi te ze złotymi szprosami to nie mój gust myślę raczej o podobnych do pablitoo wygladają jak drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 na marginesie mój mąż od samego początku nie chał szprosów nawet zanim dowiedzieliśmy się o ich cenie to miałaś dobrze mój zdaje się na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Niedaleko nas jest wybudowany orionek i tam mają szprosy takie złote to jak mam być szczera jestem zadowolona, że ich nie montowaliśmy nie o takie mi chodzi te ze złotymi szprosami to nie mój gust myślę raczej o podobnych do pablitoo wygladają jak drewniane mi jakoś żadne już w orionku nie pasują ale to już chyba kwesia przyzwyczajenia do moich prostych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 na marginesie mój mąż od samego początku nie chał szprosów nawet zanim dowiedzieliśmy się o ich cenie to miałaś dobrze mój zdaje się na mój gust i dalej mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 kurczę zmartwiłaś mnie, że muszę miec projekt przyłącza a ja myślałam, że na razie koniec papierków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 same tafle szkła tez fajnie wygladają i nie zobowiązuja do danego stylu....... może dojrzewam do decyzji okien bez szprosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 kurczę zmartwiłaś mnie, że muszę miec projekt przyłącza a ja myślałam, że na razie koniec papierków a jak masz w warunkach zabudowy? ja miałam napisane że musze zrobic projekt przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 wydaje mi się, że w warunkach nie pisało o tym, że mamy wykonac projekt przyłącza ale sprawdzę to dopiero jutro na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 albo spytaj się w gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 to do jutra, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 lada moment i bedzie daszek to kiedy wiecha?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a może już była i się nie pochwaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a może już była i się nie pochwaliłaś jeszcze nie ale trza sie przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 nie mam też jeszcze blatu kuchennego - ktoś jeszcze ma/planuje satynowany/szczotkowany granit i podzieli się wiedzą z użytkowania, pliis? podobno szczotkowany jest bardziej szorstki, ale czy przez to niewygodny w użytkowaniu, czy nadaje się na blat kuchenny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Agus a pytałaś w "kuchniach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aga skoro takie szorstkie blaty są to z pewnością nadają się do użytkowania tylko pytanie czy osoba użytkująca taki blat jest zadowolona? ja takiego nie mam to nie wiem ale Dana ma rację może na kuchniach będą wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts