dankaf 27.08.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a czy robiłaś sobie wycenę okien ze szprosami? tak robiła ale nie mam do czego się odnieśc bo nie zrobiłam bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ewus czyli losowanie lub na daną chwilę zasób portfela Dana jak nie masz wyceny to ją zrób i może to pomoże tobie podjąć decyzję ale pomyśl tylko, że jaką nie podejmiesz w tym wypadku to i tak bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a czy robiłaś sobie wycenę okien ze szprosami? tak robiła ale nie mam do czego się odnieśc bo nie zrobiłam bez to ją zrób a będziesz miała porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aga skoro takie szorstkie blaty są to z pewnością nadają się do użytkowania tylko pytanie czy osoba użytkująca taki blat jest zadowolona? ja takiego nie mam to nie wiem ale Dana ma rację może na kuchniach będą wiedzieć No właśnie o to mi chodzi, macie rację, zapytam w kuchennym wątku, ale tam wcześniej próbowalam, odzew byl mały, tylko podobni do mnie "pytacze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Agus to może osobny temat we wnetrzu napewno ktos pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a czy robiłaś sobie wycenę okien ze szprosami? tak robiła ale nie mam do czego się odnieśc bo nie zrobiłam bez to ją zrób a będziesz miała porównanie zrobię ale jak juz będę wiedziała kiedy będę wstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aga mam coś dla ciebie: http://forum.muratordom.pl/blat-z-kamienia-satynowanego-w-kuchni,t103741.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a czy robiłaś sobie wycenę okien ze szprosami? tak robiła ale nie mam do czego się odnieśc bo nie zrobiłam bez to ją zrób a będziesz miała porównanie zrobię ale jak juz będę wiedziała kiedy będę wstawiac a masz już na myśli jakiś termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a masz już na myśli jakiś termin? raczej w przyszłym roku niech domek przez zimę przewietrzy się i trza kase uzbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aga mam coś dla ciebie: http://forum.muratordom.pl/blat-z-kamienia-satynowanego-w-kuchni,t103741.htm Aga już działa w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 uciekam robic obiadek narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a ja już taka głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereniabie 27.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hmm, zazdroszcze Wam . Wybieracie okna, a ja zastanawiam się nad cegłami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.08.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hmm, zazdroszcze Wam . Wybieracie okna, a ja zastanawiam się nad cegłami . Pozdrawiam na pocieszenie każdy z nas przechodził przez to samo długa droga ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 w zeszłym roku o tym czasie wybierałam cegły w tym roku zastanawiam się nad oknami ale wstawię w przyszłym a w przyszłym roku zastanawiac się będę nad wyborem pieca tereniabie u mnie rozkłada się to wszystko w czasie a u Ciebie możliwe że w ciągu roku ....... czyli Ty może będziesz już mieszkac a ja w tym czasie wybierac będę kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereniabie 27.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Danusiu , napewno w mniej niż 2 i pół roku nie ma mowy . U Ciebie już chociaż można oglądać wielkość pomieszczeń , już ruszyliście. U nas narazie kiszka, bo czekamy i czakamy ... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a ja się wprowadzam za miesiąc! postanowiłam! a jeśli oni nie będą gotowi, najwyżej ich rozpędzę na cztery wiatry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.08.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a ja się wprowadzam za miesiąc! postanowiłam! i tak trzymac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aga zazdroszczę tobie ja też chciałabym się już wprowadzać a tu jeszcze tyle roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aga a jak tam blat???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts