dankaf 28.08.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ewka ale na święta będziesz już mieszkac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dana ja też mam taki kolor cegły na kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.08.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dana ja też mam taki kolor cegły na kominie wega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ewka ale na święta będziesz już mieszkac? chciałabym już na wigilę się wprowadzić ale mój mąż twierdzi, że bardziej na wiosnę a on przeważnie ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.08.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a masz już podłogi założone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aga a jak tam blat???? No, podobnie jak wczesniej, nic nie wiem o tym wykończeniu szczotkowanym. Satynę raczej polecają, ale ten, który nam się spodobał był tylko szczotkowany... chyba wybiorę sie jeszcze w poniedziałek sobie te granity pogłaskać, bo juz sama nie wiem! (a dziś wyglądało na budowie podobnie jak wczoraj, za dużo nie zrobili, nie wiem, co będzie z przeprowadzką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.08.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aga a na jakim etapie wnętrz jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.08.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ekipa robi już Tobie te podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dana ja też mam taki kolor cegły na kominie wega? kurczę nie pamiętam ale mam zdjęcie http://lh5.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Spg2xZRv6tI/AAAAAAAABkA/kVythrreN2U/s640/DSC04851.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ekipa robi już Tobie te podłogi? nie jeszcze nie myślę, że dopiero za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aga a na jakim etapie wnętrz jesteś? w różnych niejscach na różnym etapie, ostatnio mam mnóstwo robót zaczętych i nie dokończonych, mąż już im oświadczył, że mogą sobie zaczynać kolejne rzeczy, ale nie dostaną nowej kasy, jak nie skończą poprzednich robót... podłogi ne mogę kłaść, bo ciut mokre wylewki, suszymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a masz już podłogi założone? górę nie możemy dalej robić dopóki nie wylejemy posadzki na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 wieczór na budowie cudowny i fajnie mi się pisze ale muszę kończyć bo syn mi płacze za kompem pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.08.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 podłogi ne mogę kłaść, bo ciut mokre wylewki, suszymy.. czytałam w Twoim dzienniku,myślałam że już jest ok w różnych niejscach na różnym etapie, ostatnio mam mnóstwo robót zaczętych i nie dokończonych, bez sera i co im to daje Aguś trzymaj ich krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.08.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Dana ja też mam taki kolor cegły na kominie wega? kurczę nie pamiętam ale mam zdjęcie http://lh5.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Spg2xZRv6tI/AAAAAAAABkA/kVythrreN2U/s640/DSC04851.JPG rzeczywiściw wyglądają podobnie ja mam z CRH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cześć Danusiu.... dzień dobry wszystkim,.... Danusiu piękny daszek sie robi..... Bardzo mi sie podoba ten Orionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.08.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cześć Danusiu.... dzień dobry wszystkim,.... Danusiu piękny daszek sie robi..... Bardzo mi sie podoba ten Orionek cześc Kasieńko fajnie że domek sie podoba chłopaki -cieśle uwijają się jak mróweczki to i efekt szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereniabie 29.08.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Danusiu , czy ta cegła z której macie komin jest typowo kominowa ?? W jakim sklepie ją kupiłaś ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.08.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Danusiu , czy ta cegła z której macie komin jest typowo kominowa ?? W jakim sklepie ją kupiłaś ?? Pozdrawiam Ale chodzi Ci o cegłę pełną z której zbudowany jest komin do dachu czy może o klinkierową? jeśli chodzi o klinkierową to jest to cegła klinkierowa z firmy CRH a kupowana w bola anie w Gnieźnie.....oczywiście nadaję się na kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Danusiu, zazdroszczę Wam tempa prac. Nie można dziennika na parę dni spuścić z oczu Co by o Udku nie mówić, to zna się na murowaniu . Co to za roślinki, które ostatnio w dzienniku wklejałaś? Fajne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts