Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Danusiu, zazdroszczę Wam tempa prac. Nie można dziennika na parę dni spuścić z oczu 8) Co by o Udku nie mówić, to zna się na murowaniu :).

oj zna się chłop na robocie :D

Każdy szczegól uzgadniany z nami :D aby wszystko było tak jak my chcemy,sam również proponuje swoje rozwiązania i nieraz są lepsze :wink:

Czysto,dokładnie i o to chodziło :wink:

Co to za roślinki, które ostatnio w dzienniku wklejałaś? Fajne som 8)

już podaję :wink:

-jodła koreańska "SILBERPERLE"

-miłorząb dwuklapowy "MARIKEN"

-sosna gęstokwiatowa "PENDULA"

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elenuś masz brata zdolniache :D mój co najwyżej może mi coś przyspawac lub zabrac na ryby :lol:

Nie powiem, zdolny jest, ale i przemądrzały strasznie, więc cieżka może być nasza współpraca 8) . On jest stolarzem, więc dla niego taka kuchnia to pestka. A na ryby też namiętnie chodzi, zresztą ku niezadowoleniu bratowej, bo wolałaby, żeby z nią seriale oglądał :wink:

Elenuś masz świetny gust :D doradź mi jakie wybrałabyś okna do mojego domku- z szprosami czy bez?

w środku tak jak pisałam wcześniej mebelki kolonialne i nowoczesne......wszystko łączone :wink:

coś ala to :wink:

http://images40.fotosik.pl/178/06bc60991016cf61.jpg

a domek ma wyglądac tak jak mojego forumowego kolegi pablitoo

http://lh3.ggpht.com/_bGKXksIKvGY/SkyETA06kCI/AAAAAAAAAt0/deMS1qAXfHk/s800/PICT8049.JPG

muszę jakąś glebogryzarkę wypożyczyć, bez tego nie dam rady...

ja też wypożyczam Pana z glebogryzarką........niech to wszystko z mieli :wink: ........mogłabym dac raundap ale nie chcę chemii

niestety nie wyrobię się z żytem w tym roku a on mógłby zadusic perz i byłby doskonałym zielonym nawozem

Elenuś masz świetny gust :D doradź mi jakie wybrałabyś okna do mojego domku- z szprosami czy bez?

w środku tak jak pisałam wcześniej mebelki kolonialne i nowoczesne......wszystko łączone :wink:

coś ala to :wink:

http://images40.fotosik.pl/178/06bc60991016cf61.jpg

Danusiu, nie zawstydzaj mnie :oops:

Widziałam tę fotkę, super kuchnia:)

Szprosów u siebie nie dawałam, żeby maksymalnie dużo światła do środka wchodziło. Z zewnątrz to ładnie wygląda, ale od środka troszkę jak świat zza krat. Do charakteru Waszego domu pasują szprosy, więc powinnaś sobie sprawdzić w domu, gdzie są szprosy, jak Ci się przez takie okna patrzy.

muszę jakąś glebogryzarkę wypożyczyć, bez tego nie dam rady...

ja też wypożyczam Pana z glebogryzarką........niech to wszystko z mieli :wink: ........mogłabym dac raundap ale nie chcę chemii

niestety nie wyrobię się z żytem w tym roku a on mógłby zadusic perz i byłby doskonałym zielonym nawozem

no właśnie boję się tej chemii, chociaż podobno teraz jest ona "inteligentna" i nie truje wszystkiego wokół... ale ja sceptyczna jestem...

Widziałam tę fotkę, super kuchnia:)

piękna ta kuchnia i łączona stylami czyli tak jak mi się podoba :wink:

Do charakteru Waszego domu pasują szprosy, więc powinnaś sobie sprawdzić w domu, gdzie są szprosy, jak Ci się przez takie okna patrzy.

i tak zrobię bo innego wyjścia nie ma :-? no chyba że grubośc portfela na daną chwilę :wink:

A tu jak chcesz kupić małe pomidorki z krzaka, to musisz zapłacić 9zł za kilogram :-? [/u]

dokładnie :-? ja mam dobrze bo mam od rodziców :D

chcę dzieciom troszkę urozmaicic w ogrodzie.........posadzic w miskach zwisające truskawki aby zajadały w wolnej chwili,winogrona które dodatkowo spełnią rolę ściany odzielającej od sąsiada :lol: itd..... tyle tylko że mi potrzeba na to wszystko gdzieś z ha ziemi :wink: