dankaf 30.08.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Danusiu, zazdroszczę Wam tempa prac. Nie można dziennika na parę dni spuścić z oczu Co by o Udku nie mówić, to zna się na murowaniu . oj zna się chłop na robocie Każdy szczegól uzgadniany z nami aby wszystko było tak jak my chcemy,sam również proponuje swoje rozwiązania i nieraz są lepsze Czysto,dokładnie i o to chodziło Co to za roślinki, które ostatnio w dzienniku wklejałaś? Fajne som już podaję -jodła koreańska "SILBERPERLE" -miłorząb dwuklapowy "MARIKEN" -sosna gęstokwiatowa "PENDULA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dziękować bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Elenuś masz brata zdolniache mój co najwyżej może mi coś przyspawac lub zabrac na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Elenuś masz brata zdolniache mój co najwyżej może mi coś przyspawac lub zabrac na ryby Nie powiem, zdolny jest, ale i przemądrzały strasznie, więc cieżka może być nasza współpraca . On jest stolarzem, więc dla niego taka kuchnia to pestka. A na ryby też namiętnie chodzi, zresztą ku niezadowoleniu bratowej, bo wolałaby, żeby z nią seriale oglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 a czy przypadkiem nie mieszka blisko wielkopolski Twój brat ......kiedyś będzie mi potrzebny stolarz przemądrzały strasznie, więc cieżka może być nasza współpraca u mnie to samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 a czy przypadkiem nie mieszka blisko wielkopolski Twój brat ......kiedyś będzie mi potrzebny stolarz Oj, wątpię, żeby się chciał wypuszczać tak daleko od domu. Mieszka w Warszawie, nasz dom 18km od Warszawy a i tak marudzi, że daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 szkoda wiesz!? ja jestem z tych co lubią sprawdzonych fachowców raz złamałam tą zasadę w przypadku fundamentów i wyszło mi to bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 siostro brata stolarza wrazie pytań,podpytam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 siostro brata stolarza wrazie pytań,podpytam Ciebie nie ma problemu damy mu się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A jak tam ogród? robiłaś już porządki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no, powiedzmy, że zaczęłam nie wiem, czy kwadrans wytrzymałam z tym szpadlem... nie dam rady wbić szpadla bo tyle korzeni, i te komary mnie prawie żywcem zeżarły muszę jakąś glebogryzarkę wypożyczyć, bez tego nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Elenuś masz świetny gust doradź mi jakie wybrałabyś okna do mojego domku- z szprosami czy bez? w środku tak jak pisałam wcześniej mebelki kolonialne i nowoczesne......wszystko łączone coś ala to http://images40.fotosik.pl/178/06bc60991016cf61.jpg a domek ma wyglądac tak jak mojego forumowego kolegi pablitoo http://lh3.ggpht.com/_bGKXksIKvGY/SkyETA06kCI/AAAAAAAAAt0/deMS1qAXfHk/s800/PICT8049.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 muszę jakąś glebogryzarkę wypożyczyć, bez tego nie dam rady... ja też wypożyczam Pana z glebogryzarką........niech to wszystko z mieli ........mogłabym dac raundap ale nie chcę chemii niestety nie wyrobię się z żytem w tym roku a on mógłby zadusic perz i byłby doskonałym zielonym nawozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Elenuś masz świetny gust doradź mi jakie wybrałabyś okna do mojego domku- z szprosami czy bez? w środku tak jak pisałam wcześniej mebelki kolonialne i nowoczesne......wszystko łączone coś ala to http://images40.fotosik.pl/178/06bc60991016cf61.jpg Danusiu, nie zawstydzaj mnie Widziałam tę fotkę, super kuchnia:) Szprosów u siebie nie dawałam, żeby maksymalnie dużo światła do środka wchodziło. Z zewnątrz to ładnie wygląda, ale od środka troszkę jak świat zza krat. Do charakteru Waszego domu pasują szprosy, więc powinnaś sobie sprawdzić w domu, gdzie są szprosy, jak Ci się przez takie okna patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 muszę jakąś glebogryzarkę wypożyczyć, bez tego nie dam rady... ja też wypożyczam Pana z glebogryzarką........niech to wszystko z mieli ........mogłabym dac raundap ale nie chcę chemii niestety nie wyrobię się z żytem w tym roku a on mógłby zadusic perz i byłby doskonałym zielonym nawozem no właśnie boję się tej chemii, chociaż podobno teraz jest ona "inteligentna" i nie truje wszystkiego wokół... ale ja sceptyczna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ale ja sceptyczna jestem... ja również chemia to chemia mój ojciec na dzialeczce nie stosuje żadnej, fakt jabłuszka mniejsze.....czasem i robaczek się zdaży ale jak jest robaczek to jabłuszko zdrowiutkie i zjadliwe moje dzieci szczęśliwe bo jedzą owoce prosto z krzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A tu jak chcesz kupić małe pomidorki z krzaka, to musisz zapłacić 9zł za kilogram [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Widziałam tę fotkę, super kuchnia:) piękna ta kuchnia i łączona stylami czyli tak jak mi się podoba Do charakteru Waszego domu pasują szprosy, więc powinnaś sobie sprawdzić w domu, gdzie są szprosy, jak Ci się przez takie okna patrzy. i tak zrobię bo innego wyjścia nie ma no chyba że grubośc portfela na daną chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A tu jak chcesz kupić małe pomidorki z krzaka, to musisz zapłacić 9zł za kilogram [/u] dokładnie ja mam dobrze bo mam od rodziców chcę dzieciom troszkę urozmaicic w ogrodzie.........posadzic w miskach zwisające truskawki aby zajadały w wolnej chwili,winogrona które dodatkowo spełnią rolę ściany odzielającej od sąsiada itd..... tyle tylko że mi potrzeba na to wszystko gdzieś z ha ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A najciekawsze, że na pierwszy rzut oka nie wygląda jak kuchnia Danusiu, a do szprosów to u kogoś się przymierz kto ma w domu takie szprosy, bo w salonie z oknami to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts