Elena76 30.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A tu jak chcesz kupić małe pomidorki z krzaka, to musisz zapłacić 9zł za kilogram [/u] dokładnie ja mam dobrze bo mam od rodziców chcę dzieciom troszkę urozmaicic w ogrodzie.........posadzic w miskach zwisające truskawki aby zajadały w wolnej chwili,winogrona które dodatkowo spełnią rolę ściany odzielającej od sąsiada itd..... tyle tylko że mi potrzeba na to wszystko gdzieś z ha ziemi u nas na 1000m2 to jak rzodkiewkę i sałatę upchę to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A tu jak chcesz kupić małe pomidorki z krzaka, to musisz zapłacić 9zł za kilogram [/u] pomidorki prosto z krzaka a w szczególności rano na śniadanko bardzo polecam dzisiaj takowe jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Danuś gdzie planujesz na górze okna dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 kurczę chyba nikogo nie ma więc idę foliować okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Danuś gdzie planujesz na górze okna dachowe? w pokojach po jednym w łazience 1 lub 2 suszarnio-pralnia 1 lub 2 pokój garderobiany 1 a więc 6 lub 8 wolałabym jaśniej ale to koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 u nas na 1000m2 to jak rzodkiewkę i sałatę upchę to będzie dobrze a jak będzie smakowało planuję jeszcze zioła w donicach..... i smaczne i zarazem będzie akcentem ogrodu ale na to wszystko potrzebuję czasu bo w środku bedzie trzeba chate wykończyc ale z czasem a te 1000m2 to z domem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A jak planujecie obsadzenie żywopłotu? Wszędzie na forum słyszę że to nie modne że taki nieładne A ja się upieram i obstaję za tym uważam że to wspaniały pomysł takie tło dla pozostałych roslinek......myslę o thuji szmaragd ładnie,równiutko przystrzyżonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 o przodzie domu jeszcze nie myślałam także nie wiem co tam będzie ale przy płocie powinnam posadzić coś w miarę wysokiego bo tam mamy zachód i z tamtąd bardzo wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Danuś gdzie planujesz na górze okna dachowe? w pokojach po jednym w łazience 1 lub 2 suszarnio-pralnia 1 lub 2 pokój garderobiany 1 a więc 6 lub 8 wolałabym jaśniej ale to koszt to dobrze bo w każdym pomieszczeniu powinno być po jednym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 u nas na 1000m2 to jak rzodkiewkę i sałatę upchę to będzie dobrze a jak będzie smakowało planuję jeszcze zioła w donicach..... i smaczne i zarazem będzie akcentem ogrodu ale na to wszystko potrzebuję czasu bo w środku bedzie trzeba chate wykończyc ale z czasem a te 1000m2 to z domem czy bez? na zioła chciałabym mieć taki zielnik w kształcie ślimaka, ma on być murowany a w nim zioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 u nas na 1000m2 to jak rzodkiewkę i sałatę upchę to będzie dobrze a jak będzie smakowało planuję jeszcze zioła w donicach..... i smaczne i zarazem będzie akcentem ogrodu ale na to wszystko potrzebuję czasu bo w środku bedzie trzeba chate wykończyc ale z czasem a te 1000m2 to z domem czy bez? 1000m2 ma cała działka, obok mamy drugą o takiej samej powierzchni, ale na razie nie wiemy jak zrobić porządek z tą na której stoi dom, może za parę lat ogarniemy i drugą. ogród i wnętrza to będzie dylemat, bo jak kupię kanapę to na roślinki nie zostanie i ciągle trzeba będzie iść na kompromis... wszystko na raz nie da się niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A jak planujecie obsadzenie żywopłotu? Wszędzie na forum słyszę że to nie modne że taki nieładne A ja się upieram i obstaję za tym uważam że to wspaniały pomysł takie tło dla pozostałych roslinek......myslę o thuji szmaragd ładnie,równiutko przystrzyżonej to ja jestem de mode bo żywopłot jakiś na pewno będzie... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Podziwiam własnie kominy i bardzo mi się podobają . One mają wklęsłą fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.08.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Czesc Sonisiu Kominy będą miały wklęsłą fugę,taka mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Kominy będą miały wklęsłą fugę,taka mi się podoba mnie też się taka bardziej podoba, ale po naszych przejściach z kominem każdemu będę powtarzać do znudzenia, że na kominie tylko pełna fuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.08.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Napiszę Ci jak mi Udek to tłumaczył Danka Wy macie murowany,wiązany, klasyczny komin a inni (spojrzał na kominy moich sąsiadów) mają jedynie obmurowany.Stwierdził że jest to olbrzymia różnica. Fakt faktem sama widziałam jak męczył się z docinaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.08.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Pamiętam Elenuś Twoje przeboje z kominem dlatego jestem na to tak wyczulona........pytałam Udka z 10 razy i zawsze odpowiadał "wiem co robię" fuga będzie płytsza bo ten komin na zdjęciu jest jeszcze bez fugi-będzie ją bardziej widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.08.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Kominy będą miały wklęsłą fugę,taka mi się podoba Mnie też i pewnie dlatego takiej nie mam - buuu . Jak masz z pełnej cegły nie powinno być problemów. U mnie zawalili obróbki blacharskie i miałam kiedyś potop przez dwa piętra - koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 my na kominach mamy prostą fugę ale taka wklęsła ładnie będzie wygladała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.08.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts