Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też:) ale wykończeniówka idzie dużo wolniej niż stan surowy i tutaj nie ma codziennie tak widocznych postępów. staram się być cierpliwa, ale wolałabym żeby wszystko działo się dużo szybciej :wink:

U Ciebie również, co wchodzę do Twojego dziennika to nowości widzę :wink:

a to takie małe pierdółki tylko :)

kiedy drzewo na podłogi kładziesz?

drzewo prawdziwe czy udawane? 8)

płytki na podłogi dopiero za jakiś miesiąc. w poniedziałek wchodzi glazurnik i zaczyna od kotłowni, potem wchodzą hydraulicy, żeby zamontować kocioł i resztę tego ustrojstwa, następnie to nieszczęsne wygrzewanie i dopiero można będzie kłaść płytki

a prawdziwe drewno może w listopadzie albo grudniu...

u mas leje, pogoda w sam raz na wyszukiwanie AGD

macie może indukcję? jeśli tak, to jak się sprawuje?

na razie używam gazówki i nie wiem jak będzie sprawowała się indukcja ale do domku zdecydowałam się na nią i już ją zkupiliśmy :D

A jaką, napisz proszę. Ja w swoich komentach wrzuciłam pytanie, bo sie nie mogę zdecydować. Czy skądś masz opinie na jej temat, czy tak "w ciemno"?

z zakupem kuchenki to był czysty przypadek :lol: poszliśmy kupować drukarkę a kupiliśmy piekarnik (Amica) i płytę (Mastercook) :wink: :lol: była oczywiście promocja :lol: sprawdzę jaki typ i napiszę :-?

Dzięki, Ewciu. A może to zreczywiście dobry pomysł, kupić, co tańsze. Im dłużej się zastanawiam, tym więcej mam wątpliwości! :lol:

Zmywarkę już prawie wybrałam, bo latem fajnie mi się zmywalo u siostry Electroluxem. Choć gdzieniegdzie widzialam opinie o jakichś ich wadach, machnęłam ręką. W miarę cicha i dobrze myje!..