Elena76 05.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 fajnie to kiedy dekarze wchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.09.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 muszę do nich dzisiaj zadzwonic domówic dachówkę,zamówic rynnę ....lubię jak coś się dzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 ja też ale wykończeniówka idzie dużo wolniej niż stan surowy i tutaj nie ma codziennie tak widocznych postępów. staram się być cierpliwa, ale wolałabym żeby wszystko działo się dużo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.09.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 zaspałaś na płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 ja też ale wykończeniówka idzie dużo wolniej niż stan surowy i tutaj nie ma codziennie tak widocznych postępów. staram się być cierpliwa, ale wolałabym żeby wszystko działo się dużo szybciej co wchodzę do Twojego dziennika to nowości widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dźwignęłam się o 5ej rano tylko po to, żeby wyłączyć budzik ale w sumie to i pogoda kiepska do jazdy... lepiej pójść za przykładem Sure i posiedzieć w domu wybierając wyposażenie wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 ja też ale wykończeniówka idzie dużo wolniej niż stan surowy i tutaj nie ma codziennie tak widocznych postępów. staram się być cierpliwa, ale wolałabym żeby wszystko działo się dużo szybciej U Ciebie również, co wchodzę do Twojego dziennika to nowości widzę a to takie małe pierdółki tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.09.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 kiedy drzewo na podłogi kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.09.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 a to takie małe pierdółki tylko bo Ty na to codziennie patrzysz i nie widzisz różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.09.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 czekam na Twoje zdjęcia podłogo drewnopodobnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 kiedy drzewo na podłogi kładziesz? drzewo prawdziwe czy udawane? płytki na podłogi dopiero za jakiś miesiąc. w poniedziałek wchodzi glazurnik i zaczyna od kotłowni, potem wchodzą hydraulicy, żeby zamontować kocioł i resztę tego ustrojstwa, następnie to nieszczęsne wygrzewanie i dopiero można będzie kłaść płytki a prawdziwe drewno może w listopadzie albo grudniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.09.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 czekam na zdjęcia i udawanej i prawdziwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 to jeszcze nieprędko niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ewka zmarzniesz dzisiaj na działeczce .....no chyba ze grzane wino masz sorki przez pewien czas mnie nie było muszę nadrobić zaległości tak, tak cały czas jestem na budowie i nawet grzaniec nie pomaga musimy szybko zabrać się za ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dziewczyny jak to jest z wiechą stawiacie cos tam na miejscu czy dajecie? u nas wiecha była 2 razy i każdy dostał po flaszeczce na wynos a na miejscu zakrapiana, pieczona kiełbaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 u mas leje, pogoda w sam raz na wyszukiwanie AGD macie może indukcję? jeśli tak, to jak się sprawuje? na razie używam gazówki i nie wiem jak będzie sprawowała się indukcja ale do domku zdecydowałam się na nią i już ją zkupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 u mas leje, pogoda w sam raz na wyszukiwanie AGD macie może indukcję? jeśli tak, to jak się sprawuje? na razie używam gazówki i nie wiem jak będzie sprawowała się indukcja ale do domku zdecydowałam się na nią i już ją zkupiliśmy A jaką, napisz proszę. Ja w swoich komentach wrzuciłam pytanie, bo sie nie mogę zdecydować. Czy skądś masz opinie na jej temat, czy tak "w ciemno"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 z zakupem kuchenki to był czysty przypadek poszliśmy kupować drukarkę a kupiliśmy piekarnik (Amica) i płytę (Mastercook) była oczywiście promocja sprawdzę jaki typ i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja teraz zastanawiam się nad zmywarką i nie bardzo wiem jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 z zakupem kuchenki to był czysty przypadek poszliśmy kupować drukarkę a kupiliśmy piekarnik (Amica) i płytę (Mastercook) była oczywiście promocja sprawdzę jaki typ i napiszę Dzięki, Ewciu. A może to zreczywiście dobry pomysł, kupić, co tańsze. Im dłużej się zastanawiam, tym więcej mam wątpliwości! Zmywarkę już prawie wybrałam, bo latem fajnie mi się zmywalo u siostry Electroluxem. Choć gdzieniegdzie widzialam opinie o jakichś ich wadach, machnęłam ręką. W miarę cicha i dobrze myje!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts