EwaWoj 06.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 z zakupem kuchenki to był czysty przypadek poszliśmy kupować drukarkę a kupiliśmy piekarnik (Amica) i płytę (Mastercook) była oczywiście promocja sprawdzę jaki typ i napiszę Dzięki, Ewciu. A może to zreczywiście dobry pomysł, kupić, co tańsze. Im dłużej się zastanawiam, tym więcej mam wątpliwości! Zmywarkę już prawie wybrałam, bo latem fajnie mi się zmywalo u siostry Electroluxem. Choć gdzieniegdzie widzialam opinie o jakichś ich wadach, machnęłam ręką. W miarę cicha i dobrze myje!.. ze sprzętem agd to troszkę jak gra w ruletkę jeden kupi i będzie zadowolony a drugi nie. Ja np. mam teraz kuchenkę gazową Amici i też dlatego zdecydowałam się na piekarnik Amici mam nadzieję, że będzie równie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 z zakupem kuchenki to był czysty przypadek poszliśmy kupować drukarkę a kupiliśmy piekarnik (Amica) i płytę (Mastercook) była oczywiście promocja sprawdzę jaki typ i napiszę Dzięki, Ewciu. A może to zreczywiście dobry pomysł, kupić, co tańsze. Im dłużej się zastanawiam, tym więcej mam wątpliwości! Zmywarkę już prawie wybrałam, bo latem fajnie mi się zmywalo u siostry Electroluxem. Choć gdzieniegdzie widzialam opinie o jakichś ich wadach, machnęłam ręką. W miarę cicha i dobrze myje!.. ze sprzętem agd to troszkę jak gra w ruletkę jeden kupi i będzie zadowolony a drugi nie. Ja np. mam teraz kuchenkę gazową Amici i też dlatego zdecydowałam się na piekarnik Amici mam nadzieję, że będzie równie dobry Dokładnie, masz rację! A ja Amicę miałam na początku w mieszkaniu, gazową starego typu. Ale jakoś nieudaną. Zmieniłam na elektryczny piekarnik i płytę ceramiczną Boscha (niestety też starego typu). To jest ok, w przeciwieństwie do zmywarki, stąd moja sympatia do Electroluxa. A na pewno nowy Bosch byłby o niebo lepszy. Tylko, że coś w końcu musze wybrać i przy tym nie zbankrutować.. pewnie pójdę na jakiś kompromis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Powiedzcie mi, co to za chwasty wyrosły mi w ogródku? jak się tego wszystkiego pozbyć? Wystarczy skosić i powyrywać, czy potrzebne jakieś bardziej radykalne środki?Link do wątku: chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja też mam coś podobnego i to wyrywam nie znalazłam innego sposobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Napiszę jeszcze tutaj cześc Aguś 1.zdjęcie po lewej - bylica pospolita centralnie - wilczomlecz obrotny z białymi kwiatkami -tasznik pospolity 2.zdjęcie ślaz zaniedbany widzę równiez rumianek pospolity 3.zdjęcie komosa biała- to ta zgieta jest tam jeszcze ostrożeń polny tzw.oset 4.mlecz kolczasty - chyba 5.bniec biały- centralnie mak polny - po lewej bodziszek kosmaty-różowe kwiatki to wszystko po chwastach wynika że masz dobrą,zasobną w skł.pokarmowe glebę Jesli chodzi o walkę z nimi-jestem za usuwaniem ręcznym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To ja jeszcze i tutaj podziękuję! Danusiu, jestem pod dużym wrażeniem Twojej wiedzy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witaj Danusiu!Jejkuś jak ja dawno do Ciebie nie zagladałam A ty już masz dach Gratuluję ,teraz to już pójdzie lawinowo!Bardzo zgrabniutki ten Twój Orionek,a i fachowców miałaś starannych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ale piekna lilia..... Oj jak będę miała domek i jak wezmę się za ogródek ( w sensie czasu), to zgłoszę się do Ciebie, albo zajrzę do Twoejgo dziennikia i skorzystam z Twojego doświadczenia. A domek z dachem super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witaj Danusiu!Jejkuś jak ja dawno do Ciebie nie zagladałam A ty już masz dach Gratuluję ,teraz to już pójdzie lawinowo!Bardzo zgrabniutki ten Twój Orionek,a i fachowców miałaś starannych cześc Ja u Ciebie bywam .....nawet dzisiaj byłam tylko jak cos mam napisac to zaraz mamo wytumacz mi.......,mamo a tutaj?....... U Ciebie śliczności się tworzą ....pięknie chałupe urządzasz pozdrawiam PS.i oczywiście z tym pisaniem obiecuję że się porawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.09.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 nasz ORIONEK ślicznie się prezentuje nawet wówczas kiedy jeszcze nie ma dachówki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 PS.i oczywiście z tym pisaniem obiecuję że się porawię Dzięki Danuś!A z tym pisaniem się popraw ,każda podpowiedz mile widziana!Jeszcze trochę i u Ciebie zaczną się dylematy wykończeniowe ,sama zobaczysz jaka sieczka powstaje w głowie od nadmiaru pomysłów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ale piekna lilia..... Oj jak będę miała domek i jak wezmę się za ogródek ( w sensie czasu), to zgłoszę się do Ciebie, albo zajrzę do Twoejgo dziennikia i skorzystam z Twojego doświadczenia. A domek z dachem super wygląda. Dziękuję Ci ślicznie za te miłe słówka lilia pomalutku szykuje się do drugiego kwitnienia tzn.wychyla się juz drugi pączek .....kurcze myslałam że w tym roku wydole troche kasy na leśną siatkę i ziemię ale chyba nie uda mi się to zrealizowac a chciałam cosik kombinowac w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 nasz ORIONEK ślicznie się prezentuje nawet wówczas kiedy jeszcze nie ma dachówki:lol: pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 jaka sieczka powstaje w głowie od nadmiaru pomysłów! już jest mąż się śmieje kobito martw się o chudziaka a nie jakie wybierac płytki do łazienki...........mówię Ci dziwny chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dziewczyny gdzie w naszych okolicach mozna kupic dobrą ziemię -czarnoziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Najgorsze jest to ,że pomysłów cała masa ,a dom jeden A chudziaka zostaw chłopu ,to jego działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Najgorsze jest to ,że pomysłów cała masa ,a dom jeden A chudziaka zostaw chłopu ,to jego działka. masz rację a co do urządzania to właśnie zmieniłam koncepcję kolorów i wracam do pierwotnej wersji ...jak to się mówi:pierwszy wybór najlepszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.09.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Najgorsze jest to ,że pomysłów cała masa ,a dom jeden A chudziaka zostaw chłopu ,to jego działka. masz rację a co do urządzania to właśnie zmieniłam koncepcję kolorów i wracam do pierwotnej wersji ...jak to się mówi:pierwszy wybór najlepszy" hi, hi koncepcja kolorów jeszcze nie raz będzie wałkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.09.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Najgorsze jest to ,że pomysłów cała masa ,a dom jeden A chudziaka zostaw chłopu ,to jego działka. masz rację a co do urządzania to właśnie zmieniłam koncepcję kolorów i wracam do pierwotnej wersji ...jak to się mówi:pierwszy wybór najlepszy" hi, hi koncepcja kolorów jeszcze nie raz będzie wałkowana no co Ty u mnie to poważna sprawa......cała chałupa zmieniła koncepcję -nawet narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts