EwaWoj 07.09.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja co prawda do wnętrz mam już wybrane kolory ale na ile jest to wersja ostateczna tego nie wiem oglądałam ostatnio panele podłogowe i myślałam, że mniej więcej wiem jakie chcę ale chodząc po sklepie już nie byłam tego taka pewna dobrze, że mam jeszcze troszkę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Oj a ja nie mam koncepcji.... coś mi świta....ale nie do końca... Podobają mi się różne rzeczy, ale obawiam się, że jak zacznę je ze sobą łączyć, to już tak fajnie nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.09.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Oj a ja nie mam koncepcji.... coś mi świta....ale nie do końca... masz świetne pomysły pamietam jak pisałaś o szklanych schodach-rewelacyjnie-cały czas o tym myslisz? Podobają mi się różne rzeczy, ale obawiam się, że jak zacznę je ze sobą łączyć, to już tak fajnie nie będzie... bedzie,zobaczysz a gdyby jakiś problem to na wnetrzach chetnie kobitki pomogą-jest ich tam sporo a myslisz o minimaliźmie we wnetrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.09.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach czesc .....fajnie że juz wróciłaś i oczywiście czekam na fotorelację mam nadzieję że wybyczyłaś się również za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Wrzuciłam je w wymianie doświadczeń, ale na razie mnie olewają W garażu mamy tynki cementowo-wapienne zatarte na gładko piaskiem kwarcowym. Teraz chcemy tam położyć płytki na ściany, ale powiedziano mi, że trzeba usunąć warstwę z piaskiem, bo płytki się nie przykleją, albo tynk się "odparzy' . Usuwać tą warstwę czy kleić na ten piasek kwarcowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.09.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 zadzwonię do Udka i spytam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.09.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Wrzuciłam je w wymianie doświadczeń, ale na razie mnie olewają W garażu mamy tynki cementowo-wapienne zatarte na gładko piaskiem kwarcowym. Teraz chcemy tam położyć płytki na ściany, ale powiedziano mi, że trzeba usunąć warstwę z piaskiem, bo płytki się nie przykleją, albo tynk się "odparzy' . Usuwać tą warstwę czy kleić na ten piasek kwarcowy? odpowiedź fachowca:musiałbym to zobaczyc......ale jesli po przetarciu reką piasek nie pyli to można Elenuś moze jeszcze ktos odpowie na wymianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dzięki, popytam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witaj Danusia wybyczyłam sie i za siebie i za Ciebie było wspaniale!! Twój domek w tym czasie tez pieknie urosł !! i masz racje....mój domek ma podobny kształt a jak ten komin pieknie u Ciebie wyszedł!! równiutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzięki, popytam jeszcze możesz kłaść ale najpierw trzeba położyć unigrunt i cienką warstwę kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Danuś a co się stało z twoim avatorkiem??? czy tylko u mnie jego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzięki, popytam jeszcze możesz kłaść ale najpierw trzeba położyć unigrunt i cienką warstwę kleju Już zagruntowane, będziemy kłaść bez usuwania tej zacierki kwarcowej... i niech się dzieje wola Nieba Glazurnik mówił, że kleju cienko trzeba bo inaczej ta warstwa lakieru na płytkach pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzięki, popytam jeszcze możesz kłaść ale najpierw trzeba położyć unigrunt i cienką warstwę kleju Już zagruntowane, będziemy kłaść bez usuwania tej zacierki kwarcowej... i niech się dzieje wola Nieba Glazurnik mówił, że kleju cienko trzeba bo inaczej ta warstwa lakieru na płytkach pęka. no to się zgadza i nie odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Już zagruntowane, będziemy kłaść bez usuwania tej zacierki kwarcowej... i niech się dzieje wola Nieba Glazurnik mówił, że kleju cienko trzeba bo inaczej ta warstwa lakieru na płytkach pęka. no to się zgadza i nie odpadnie To się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 u mnie awatarek Danusi widać, a Kali nie.. dziewczyny, dzisiaj wszystko bylo do kitu, z wyjątkiem kominka - rozpaliło się i nic nie wybuchło, wygląda bardzo ladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Widziałam kominek w dzienniku Super że "pierwsze" palenie należało do Was, bo u nas kominek rozdziewiczyli robotnicy bez naszej wiedzy Sami do tej pory nie testowaliśmy... A co było do kitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 u mnie awatarek Danusi widać, a Kali nie.. dziewczyny, dzisiaj wszystko bylo do kitu, z wyjątkiem kominka - rozpaliło się i nic nie wybuchło, wygląda bardzo ladnie.. gratulacje ocywiście dotyczy to kominka i oby tak przyjemnych chwil więcej a co poszło tobie nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 teraz awatorek Danusi jest widoczny - dziwne ale Kali nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 gratulacje ocywiście dotyczy to kominka i oby tak przyjemnych chwil więcej a co poszło tobie nie tak? Widziałam kominek w dzienniku Super że "pierwsze" palenie należało do Was, bo u nas kominek rozdziewiczyli robotnicy bez naszej wiedzy Sami do tej pory nie testowaliśmy... A co było do kitu? trzeba kilka razy w tym kominku przepalić, zanim zacznie się normalnie użytkowac, nie mam jeszcze dobrego drewna, paliliśmy moim własnym, z drzew wyciętych w trakcie budowy, nie do końca dosuszonych, ale i tak fajne wrażenie a reszta? szkoda gadać - blat za drogi, wylewki za mokre, czas rozliczenia z bankiem się zbliża, a tu wszystko spóźnione, i na dodatek: co prawda piec do wygrzewania podłogówki był ustawiony na wysoką temperaturę, ale mieszacz chyba puszczał mniej, jakby tam drewno było! no zwariować można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts