EwaWoj 09.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 gratulacje ocywiście dotyczy to kominka i oby tak przyjemnych chwil więcej a co poszło tobie nie tak? Widziałam kominek w dzienniku Super że "pierwsze" palenie należało do Was, bo u nas kominek rozdziewiczyli robotnicy bez naszej wiedzy Sami do tej pory nie testowaliśmy... A co było do kitu? trzeba kilka razy w tym kominku przepalić, zanim zacznie się normalnie użytkowac, nie mam jeszcze dobrego drewna, paliliśmy moim własnym, z drzew wyciętych w trakcie budowy, nie do końca dosuszonych, ale i tak fajne wrażenie a reszta? szkoda gadać - blat za drogi, wylewki za mokre, czas rozliczenia z bankiem się zbliża, a tu wszystko spóźnione, i na dodatek: co prawda piec do wygrzewania podłogówki był ustawiony na wysoką temperaturę, ale mieszacz chyba puszczał mniej, jakby tam drewno było! no zwariować można! nie ma łatwo u nas teraz powinni podciągać wodę i kanalizę a ja tymczasem dalej zbieram dokumenty i dopóki ich nie będzie to nie mogą ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 gratulacje ocywiście dotyczy to kominka i oby tak przyjemnych chwil więcej a co poszło tobie nie tak? Widziałam kominek w dzienniku Super że "pierwsze" palenie należało do Was, bo u nas kominek rozdziewiczyli robotnicy bez naszej wiedzy Sami do tej pory nie testowaliśmy... A co było do kitu? trzeba kilka razy w tym kominku przepalić, zanim zacznie się normalnie użytkowac, nie mam jeszcze dobrego drewna, paliliśmy moim własnym, z drzew wyciętych w trakcie budowy, nie do końca dosuszonych, ale i tak fajne wrażenie a reszta? szkoda gadać - blat za drogi, wylewki za mokre, czas rozliczenia z bankiem się zbliża, a tu wszystko spóźnione, i na dodatek: co prawda piec do wygrzewania podłogówki był ustawiony na wysoką temperaturę, ale mieszacz chyba puszczał mniej, jakby tam drewno było! no zwariować można! nie ma łatwo u nas teraz powinni podciągać wodę i kanalizę a ja tymczasem dalej zbieram dokumenty i dopóki ich nie będzie to nie mogą ruszyć No to jeszcze trudniej, w sumie cieszę się, że już mam media zalatwione (no, prawie, bo gaz w trakcie, tez były problemy), ale czasem to po prostu mnie trafia!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a reszta? szkoda gadać - blat za drogi, wylewki za mokre, czas rozliczenia z bankiem się zbliża, a tu wszystko spóźnione, i na dodatek: co prawda piec do wygrzewania podłogówki był ustawiony na wysoką temperaturę, ale mieszacz chyba puszczał mniej, jakby tam drewno było! no zwariować można! w takich dołujących momentach koncentruję się na jednym obrazie: budowa zakończona, a ja na tarasie, na wygodnym leżaczku, wokół trawka, słonko świeci, ptaszki ćwierkają, no pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a reszta? szkoda gadać - blat za drogi, wylewki za mokre, czas rozliczenia z bankiem się zbliża, a tu wszystko spóźnione, i na dodatek: co prawda piec do wygrzewania podłogówki był ustawiony na wysoką temperaturę, ale mieszacz chyba puszczał mniej, jakby tam drewno było! no zwariować można! w takich dołujących momentach koncentruję się na jednym obrazie: budowa zakończona, a ja na tarasie, na wygodnym leżaczku, wokół trawka, słonko świeci, ptaszki ćwierkają, no pięknie jest bosh, tarasów też jeszcze nie mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 to ja Cię tu próbuje oderwać od rzeczywistości i przenieść w świetlaną przyszłość, a Ty kolejne braki wyciągasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 to ja Cię tu próbuje oderwać od rzeczywistości i przenieść w świetlaną przyszłość, a Ty kolejne braki wyciągasz dzisiaj mam jjakiś czarny humor, ale tym razem oczywiście żartuję!.. Elenka, bo tam wszędzie braki, gdzie nie spojrzeć... a za to wdzięczna jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 to ja Cię tu próbuje oderwać od rzeczywistości i przenieść w świetlaną przyszłość, a Ty kolejne braki wyciągasz dzisiaj mam jjakiś czarny humor, ale tym razem oczywiście żartuję!.. Elenka, bo tam wszędzie braki, gdzie nie spojrzeć... a za to wdzięczna jestem! u nas braki przez parę lat pewnie będą straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 to ja Cię tu próbuje oderwać od rzeczywistości i przenieść w świetlaną przyszłość, a Ty kolejne braki wyciągasz dzisiaj mam jjakiś czarny humor, ale tym razem oczywiście żartuję!.. Elenka, bo tam wszędzie braki, gdzie nie spojrzeć... a za to wdzięczna jestem! u nas braki przez parę lat pewnie będą straszyć ja się na razie próbuję ustrzec prowizorek, bo potem nigdy się do tego nie wróci.. ale błędy niestety się trafiiły i mnie... ...ciekawe, czy niedługo będę powtarzać zdanie "gdybym budowała następny raz, to... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja się na razie próbuję ustrzec prowizorek, bo potem nigdy się do tego nie wróci.. ale błędy niestety się trafiiły i mnie... ...ciekawe, czy niedługo będę powtarzać zdanie "gdybym budowała następny raz, to... " hehe, ja już tak powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.09.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dziewczyny, dzisiaj wszystko bylo do kitu u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzień doberek:) A co się stało, że taka smutna minka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no własnie? mam nadzieję, ze dziś juz będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.09.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 może Wy mądre głowy coś mi poradzicie napiszę Wam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Danuś, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.09.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Danuś, trzymam kciuki! dziękuję i trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja też trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.09.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja też trzymam dziękuję jutro będę wiedziec czy można to jakoś załatwic .......wykonaliśmy już tel.w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.09.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a o mnie to sie zapomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.09.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Oj a ja nie mam koncepcji.... coś mi świta....ale nie do końca... masz świetne pomysły pamietam jak pisałaś o szklanych schodach-rewelacyjnie-cały czas o tym myslisz? Podobają mi się różne rzeczy, ale obawiam się, że jak zacznę je ze sobą łączyć, to już tak fajnie nie będzie... bedzie,zobaczysz a gdyby jakiś problem to na wnetrzach chetnie kobitki pomogą-jest ich tam sporo a myslisz o minimaliźmie we wnetrzu? Już nawet nie wiem, które pomysły były moje, a które Darka, ale 'tak' schody szklane nadal chcemy mieć, ale to później, bo kupę kasy kosztują. Na razie będziemy robić we własnym zakresie, takie ... tymczasowe... z drewna i krokwi, które nam pozostały po więźbie... tylko nie wiem kiedy, bo czasu na wszystko nie starcza. Bardzo lubię 'porządek' we wnętrzu, może nie kompletny minimalizm, ale coś w tym kierunku. Chociaż z drugiej strony chciałabym żeby biło ciepłem i znowu rozjazd Ech, co wyjdzie to wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a o mnie to sie zapomniało no coś ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts