dankaf 11.09.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Na razie będziemy robić we własnym zakresie, takie ... tymczasowe... z drewna i krokwi, które nam pozostały po więźbie my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nam tempo spadło- ach te własne środki a chciałoby się więcej i więcej w łazience na dole będziemy robić brodzik z kafli i do tego drzwi prysznicowe a wczoraj właśnie dowiedziałam się, że te drzwi będzą kosztować 1855,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 w poniedziałek byłam pod Wrocławiem u lekarza z synem i zgubiłam się na osiedlu domków i zgadnijcie co tam znalazłam??? OCZYWIŚCIE Orionka miałam mało czasu ale jak bedę następnym razem to podjadę pogadać. Nie będę pisać, że był prześliczny bo był i miał bardzo ładnie zrobioną elewację w kolorze piaskowym a ja właśnie taką chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 drzwi będzą kosztować 1855,00 zł ile!? gdyby Twój mężuś kiedyś nie chciał coś zasponsorowac za wyższe pieniążki to przypomnij mu koszty tych drzwi - w końcu to był jego pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 miał bardzo ładnie zrobioną elewację w kolorze piaskowym a ja właśnie taką chcę następnym razem zabierz aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 drzwi będzą kosztować 1855,00 zł ile!? gdyby Twój mężuś kiedyś nie chciał coś zasponsorowac za wyższe pieniążki to przypomnij mu koszty tych drzwi - w końcu to był jego pomysł ot sobie wymyślił a drzwi mają wymiar 180 cm i dlatego cena jest wyższa zakup wstrzymany do października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 miał bardzo ładnie zrobioną elewację w kolorze piaskowym a ja właśnie taką chcę następnym razem zabierz aparat koniecznie bo mówię tobie jaaaka elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a "cokoły" z czego miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 kurczę tego nie dojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 A Ty z czego planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 u nas cokołów nie będzie. W pierwszej wersji były ale później oglądałam Oriona bez nichi uznaliśmy, że cokoły dodają takiej ciężkości i zrezygnowaliśmy, nie będzie też takich jak w projekcie murków przy schodach wejściowych, również nie mamy stożkowych filarów tylko są proste, balkon nad wejściem jest powiększony a i lukarna na górze jest szersza takie maleńkie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no to niezłe zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Danusia, jak sprawy? Lepszy nastrój? U nas leje, pogoda adekwatna do humoru, ale przynajmniej podłogówka już grzeje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 u nas przestało padać ale i tak jest ponuro ja też pocieszam się, że chociaż prace na budowie jakoś idą do przodu a dzisiaj zostajemy na budowie i to jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.09.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzień dobry O własnie, jak tam dziś nastrój, Danusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czesc dziewczyny jest nadzieja ale to tylko rozmowa tel.a jak będzie w rzeczywistości zobaczymy za jakiś czas.......żeby się udało!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jutro żegnamy się z Udkiem jakieś skrzyneczki trzeba zorganizowac i karkóweczkę przyrządzic ......ale nie żegnamy się na zawsze tylko do nastepnego razu......może jeszcze na jesień albo przyszłą wiosnę Udek obiecywał odbierac od nas telefony ,więc chyba będzie naszą budowę mile wspominac .......chodź mi się łezka w oku kręci,bo jednak ta adrenalina A i co ważne wczoraj zwrócił mi uwagę(po tylu m-cach) że nie UDEK tylko UDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No to imprezka się szykuje A swoją drogą to Udo bardzo oryginalne imię. I trzymam kciuki za nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 też trzymam, z wieloma rzeczami można vsobie poradzić, tylko trzeba dobrej woli... A Udo Wam się udał!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.09.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No to imprezka się szykuje A swoją drogą to Udo bardzo oryginalne imię. cos mi się wydaje że Udo to jest od jego chodu ........zabije mnie jak to przeczyta I trzymam kciuki za nadzieję dziękuję i trzymaj mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts