Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w poniedziałek byłam pod Wrocławiem u lekarza z synem i zgubiłam się na osiedlu domków i zgadnijcie co tam znalazłam??? OCZYWIŚCIE Orionka :lol: :lol: :lol: miałam mało czasu ale jak bedę następnym razem to podjadę pogadać. Nie będę pisać, że był prześliczny :wink: :lol: bo był i miał bardzo ładnie zrobioną elewację w kolorze piaskowym a ja właśnie taką chcę :lol:

drzwi będzą kosztować 1855,00 zł :roll:

ile!? 8)

gdyby Twój mężuś kiedyś nie chciał coś zasponsorowac za wyższe pieniążki to przypomnij mu koszty tych drzwi :lol: :wink: - w końcu to był jego pomysł

ot sobie wymyślił :wink: :lol: a drzwi mają wymiar 180 cm i dlatego cena jest wyższa :-? zakup wstrzymany do października 8)

u nas cokołów nie będzie. W pierwszej wersji były ale później oglądałam Oriona bez nichi uznaliśmy, że cokoły dodają takiej ciężkości i zrezygnowaliśmy, nie będzie też takich jak w projekcie murków przy schodach wejściowych, również nie mamy stożkowych filarów tylko są proste, balkon nad wejściem jest powiększony a i lukarna na górze jest szersza :lol: takie maleńkie zmiany :wink:

Jutro żegnamy się z Udkiem :wink: jakieś skrzyneczki trzeba zorganizowac i karkóweczkę przyrządzic :lol: :wink: ......ale nie żegnamy się na zawsze tylko do nastepnego razu......może jeszcze na jesień albo przyszłą wiosnę

Udek obiecywał odbierac od nas telefony :lol:,więc chyba będzie naszą budowę mile wspominac :wink: .......chodź mi się łezka w oku kręci,bo jednak ta adrenalina :D

A i co ważne wczoraj zwrócił mi uwagę(po tylu m-cach) że nie UDEK tylko UDO :o :wink: