Elena76 13.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 W końcu dotarło, że to mistrzostwa i warto popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 mamy nie tylko MISTRZA ale też dwie nagrody indywidualne!!!!!!!!! piękny chociaż nerwowy mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 strasznie nerwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ewka co tam nowego kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jeszcze nic ale przymierzam się do drzwi prysznicowych na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a u ciebie jak tam wyszła imprezka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jeszcze nic ale przymierzam się do drzwi prysznicowych na dole ale to dopiero w październiku? dobrze pamiętam? a jak tam kraniki? doszły?jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a u ciebie jak tam wyszła imprezka???? super żal pozostał że już koniec budowania teraz etap wykańczania Udek ma wrócic na chudziaka i ściany działowe na górze...no i kafle w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zastanawiamy się z mężem czy nie rozwalic ściany działowej między łazienką dolną a pom.gosp. i zrobic o wiele większą bo ta jest maleńkaCo myślisz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jeszcze nic ale przymierzam się do drzwi prysznicowych na dole ale to dopiero w październiku? dobrze pamiętam? a jak tam kraniki? doszły?jesteś zadowolona? tak moje przymiarki czasami dłuuuugo trwają a krany czekają w kolejce dowiedziałam się, że podłoga drewniana w salonie to nie najlepszy pomysł a my już właśnie taką kupiliśmy i zastanawiam się co dalej z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a u ciebie jak tam wyszła imprezka???? super żal pozostał że już koniec budowania teraz etap wykańczania Udek ma wrócic na chudziaka i ściany działowe na górze...no i kafle w przyszłości oj to teraz sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zastanawiamy się z mężem czy nie rozwalic ściany działowej między łazienką dolną a pom.gosp. i zrobic o wiele większą bo ta jest maleńka Co myślisz o tym? ja właśnie tak mam zrobione część pomieszczenia poszło do szafy wnękowej w wiatrołapie a reszta do łazienki. Dzięki temu łazienka zyskała i nie jest już taką mała kiszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dowiedziałam się, że podłoga drewniana w salonie to nie najlepszy pomysł a my już właśnie taką kupiliśmy i zastanawiam się co dalej z tym fantem zrobić dlaczego?ja tez chcę drewno w salonie tyle że nie parkiet tylko gotowy parkiet taki do położenia samemu. no chyba że masz tam podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 oj to teraz sie zacznie tyle że nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zastanawiamy się z mężem czy nie rozwalic ściany działowej między łazienką dolną a pom.gosp. i zrobic o wiele większą bo ta jest maleńka Co myślisz o tym? ja właśnie tak mam zrobione część pomieszczenia poszło do szafy wnękowej w wiatrołapie a reszta do łazienki. Dzięki temu łazienka zyskała i nie jest już taką mała kiszką no właśnie a Udek tak nam właśnie proponował a my że nie!że lepiej miec takie pom.gosp. a teraz to żałuję jak cholera A na której ścianie będziesz miała kabinę i lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dowiedziałam się, że podłoga drewniana w salonie to nie najlepszy pomysł a my już właśnie taką kupiliśmy i zastanawiam się co dalej z tym fantem zrobić dlaczego?ja tez chcę drewno w salonie tyle że nie parkiet tylko gotowy parkiet taki do położenia samemu. no chyba że masz tam podłogówkę? nie chce w salonie podłogówki bo właśnie chcę dechy. Ponoć deksa barliniecka (a taką mamy) jest dosyć miękka i cokolwiek na nią spadnie czy wejdzie się w obcasach to zostawi ślad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 14.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Cześć Danusiu , ale u Ciebie się pozmieniało przez te dwa tygodnie mojej nieobecności. Wielkie gratulacje zakończenia budowy! Jak jest Ci trochę tęskno do budowania, to zapraszam na wiosnę do mnie, chętnie przyjmę pomoc a i Udka z otwartymi ramionami bym przygarnęła, bo świetny fachowiec – bardzo szkoda, że tak daleko od Krakowa jest. Twój domek prezentuje się świetnie! Już się nie mogę doczekać, kiedy zaczniesz urządzać wnętrza. Przetrzesz szlaki a ja pewnie sporo podpatrzę, bo trochę podobne klimaty we wnętrzach planujemy. Jak tam sprawa szprosów? Na jakie się zdecydowałaś? Jestem bardzo ciekawa. Nie wiem jak na żywo wygląda ta dolna łazienka, ale ja chyba bym nie powiększała, bo mam wrażenie, że tej dolnej to używa się bardziej jako wc niż łazienki, ale ja znam tylko rysunki, bo na żywo Oriona nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 oj to teraz sie zacznie tyle że nie wiem kiedy spokojnie po troszkę i dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.09.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 deska z tej firmy jest szkoda że nic nie wspomniałaś że chcesz ją kupic a nie można jest zamienic na coś innego w tym sklepie? dopłacisz i weźmiesz coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zastanawiamy się z mężem czy nie rozwalic ściany działowej między łazienką dolną a pom.gosp. i zrobic o wiele większą bo ta jest maleńka Co myślisz o tym? ja właśnie tak mam zrobione część pomieszczenia poszło do szafy wnękowej w wiatrołapie a reszta do łazienki. Dzięki temu łazienka zyskała i nie jest już taką mała kiszką no właśnie a Udek tak nam właśnie proponował a my że nie!że lepiej miec takie pom.gosp. a teraz to żałuję jak cholera A na której ścianie będziesz miała kabinę i lustro? kabina bedzie naprzeciwko okien (bo dwa mam w łazience ) a lustro i umywalka na ścianie przy wejściu po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts