dankaf 20.09.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 dzisiaj u nas jest już 37 st. przepiękna, słoneczna pogoda :lol: nareszcie ciepło wpierniczam teraz rosołek mężuś ociepla sąsiadowi dzieci u dziadków mam czas na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.09.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ewcia oglądam Twoje zdjęcia i zazdraszczam ale Ty wiesz że tak życzliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 rosołek daj troszkę a u nas dzisiaj faszerowany makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ewcia oglądam Twoje zdjęcia i zazdraszczam ale Ty wiesz że tak życzliwie poczekaj, poczekaj a i ciebie tak będzie kwestia czasu chociaż wiem, że zawsze chciałoby się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.09.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 mniam tez exstra świetne są Twoje okna.....rzeczywiście lepiej,wygodniej jest bez szprosów gładzie! to teraz tylko pozostało malowanie a co w temacie kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.09.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 nie no krzesełko bujane jest bombowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.09.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a okna w wykuszu masz otwierane czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 mniam tez exstra świetne są Twoje okna.....rzeczywiście lepiej,wygodniej jest bez szprosów gładzie! to teraz tylko pozostało malowanie a co w temacie kuchni? szprosy optycznie zmniejszyłyby powierzchnię okna a tak są duże i przestronne. Do malowania to jeszcze kawałek a musimy jeszcze wylać podłogę. Nagorsze jest to, że na początku października robiona będzie woda i kanaliza a to nas troszkę finansowo pociągnie dlatego wszystko rozłoży się w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 nie no krzesełko bujane jest bombowe najlepsza zabawka małych dzieci, które do nas ze znajomymi przyjeżdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a okna w wykuszu masz otwierane czy nie? nie, nie wszystkie tylko środkowe są otwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 troszkę naoglądałam się mebli kuchennych będą jednak w stylu nowoczesnym bo powinny dodać tej kuchni takiej lekkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.09.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 będzie woda i kanaliza a to nas troszkę finansowo pociągnie dlatego wszystko rozłoży się w czasie ale to równie ważne w końca trza miec wygodnie nic sie nie martw,masz cieplutko w domku to spokojnie nawet zimą sobie coś pokombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 będzie woda i kanaliza a to nas troszkę finansowo pociągnie dlatego wszystko rozłoży się w czasie ale to równie ważne w końca trza miec wygodnie nic sie nie martw,masz cieplutko w domku to spokojnie nawet zimą sobie coś pokombinujesz wiem, wiem chociaż latrynka ma swój niepowtarzalny urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.09.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 wiem, wiem chociaż latrynka ma swój niepowtarzalny urok chyba przez te pajączki co wejdę to najpierw szukam aby nie spadło żadne zwierzątko na plecki hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 wiem, wiem chociaż latrynka ma swój niepowtarzalny urok chyba przez te pajączki co wejdę to najpierw szukam aby nie spadło żadne zwierzątko na plecki hi hi hi i tego się na własne życzenie pozbawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.09.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 właśnie a o jakim myslisz kolorze mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 wczoraj dosadzałam 2 wrzosy i 40 cebulek tulipanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.09.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 wczoraj dosadzałam 2 wrzosy i 40 cebulek tulipanów szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 właśnie a o jakim myslisz kolorze mebli kuchennych? ot i cały problem. że nie wiem teraz to bardziej podobają mi ciemne np. matowy brąz abo intensywne bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.09.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 wczoraj dosadzałam 2 wrzosy i 40 cebulek tulipanów szczęściara w zeszłym roku posadziałm dosyć dużo i po zimie uratowały mi się tylko trzy http://picasaweb.google.pl/lh/photo/JqtLQVMfg7xu1IZromPwFA?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts