GLAMOURMUM 21.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cześć Wpadłam podziwiać postępy....i domek z daszkiem prezentuje się super. Chciałam sie pożegnac na jakiś czas..... niestety budowa została przełożona na wiosnę, bo okradli nam całą budowę....Nie mam siły, ochoty ani pieniędzy na kontynuowanie budowy....także czar przeprowadzki na święta prysł jak bańka mydlana... Mam nadzieję, że spotka mnie tutaj miła niespodzianka na wiosnę.... Danusiu montujecie w tym roku okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kasieńko właśnie wracam od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Bardzo Ci współczuję chociaż wiem że i tak to nic nie pomoże ale pamietaj że jesteśmy tutaj wszyscy i wspieramy Ciebie myślami. Cholerne gn......je Kaśka twarda z Ciebie sztuka więc pokaż kto tak naprawdę rządzi!!!!!!!! Jeśli chodzi o okna to chyba reszta na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kasia jak doszło u ciebie do kradzieży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 u nas co jakiś czas podjeżdzają złodzieje autami zatrzmują się kawałeczek dalej od budowy i obserwują ale my pilnujemy całą dobę. Jak sąsiadom przywieźli okna to zaraz w nocy tira mieliśmy pod domem, ale na szczęście nasz pies zaalarmował i odjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A czytałaś dziennik Kaśki?na ostatniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A czytałaś dziennik Kaśki?na ostatniej stronie. teraz przeczytałam. Straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ewka a masz już mieszkających sąsiadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja jak będe miała okna to zakładam alarm teraz to już na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 oby tym złodziejom ręcę poodpadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 teraz na nowo kupuj to co już było kupowane ale skoro Kaśka domysla się kto to może byc to nie będzie mu lekko - i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ewka a masz już mieszkających sąsiadów? nie , nie mam, ale cołodobowo pilnujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 teraz na nowo kupuj to co już było kupowane ale skoro Kaśka domysla się kto to może byc to nie będzie mu lekko - i dobrze tak ale to marne pocieszenie jak nikogo za rękę się nie złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 nie ma nic gorszego jak złodziejstwo, naprawdę byłabym za tym aby jak w średniowieczu ręce obcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ewka a masz już mieszkających sąsiadów? nie , nie mam, ale cołodobowo pilnujemy tzn? śpicie już tam? czy zmieniacie się z sąsiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 nasz sąsiad spał w zeszłym roku póki się nie wprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ewka a masz już mieszkających sąsiadów? nie , nie mam, ale cołodobowo pilnujemy tzn? śpicie już tam? czy zmieniacie się z sąsiadami? mój tato tam śpi a my tylko na weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 no i oczywiście Maxa mamy, który w razie czego jak ktoś podjeżdza to szczeka i powiem tobie, że jest to bardzo dobry alarm bo przecież swojego czasu sąsiadom okna uratował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja jak będe miała okna to zakładam alarm teraz to już na pewno zawsze to ochrona my też mamy mimo całodobowej opieki mojego taty i psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 nawet nie próbuję wyobrazić sobie co Kasia czuła bo tego się po prostu nie da naprawdę DZIELNA dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts