Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Oj, przykra wiadomość z rana :( złodzieje i wandale to straszna zakała, mają w głębokim poważaniu czyjąś pracę i wysiłek :evil: najgorsze jest to, że gdyby człowiek próbował jeszcze bronić swojej własności i nie daj Boże złodziejowi coś by się stało, to ten złodziej będzie miał większe prawa niż ten napadnięty :evil:

najgorsze, że człowiek wobec tego jest bezsilny :(

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, przykra wiadomość z rana :( złodzieje i wandale to straszna zakała, mają w głębokim poważaniu czyjąś pracę i wysiłek :evil: najgorsze jest to, że gdyby człowiek próbował jeszcze bronić swojej własności i nie daj Boże złodziejowi coś by się stało, to ten złodziej będzie miał większe prawa niż ten napadnięty :evil:

najgorsze, że człowiek wobec tego jest bezsilny :(

święte słowa....

Oj Dziewczyny, ale smutne te Wasze ostatnie informacje. :(

GLAMOURMUM, bardzo Ci współczuję całej sytuacji. Mam nadzieję, że uda Ci się dorwać tego złodzieja i odzyskać to, co Twoje.

Ewa, kopalnia odkrywkowa! :o W szoku jestem i nawet nie chcę myśleć, że do tego może dojść. Oby gmina się nie zgodziła. Trzymam kciuki.

Danusiu i jak tam Twoje sprawy? Ruszasz z budową dalej, czy jednak przyszły rok?

Oj Dziewczyny, ale smutne te Wasze ostatnie informacje. :(

GLAMOURMUM, bardzo Ci współczuję całej sytuacji. Mam nadzieję, że uda Ci się dorwać tego złodzieja i odzyskać to, co Twoje.

Ewa, kopalnia odkrywkowa! :o W szoku jestem i nawet nie chcę myśleć, że do tego może dojść. Oby gmina się nie zgodziła. Trzymam kciuki.

Danusiu i jak tam Twoje sprawy? Ruszasz z budową dalej, czy jednak przyszły rok?

nie odzyskam.... już to wiem...chyba,że z czasem przydupię tego złodziejaszka...ale osobiście w cuda nie wierzę. Ktoś kto sie porwał na taki włam juz zadbał o to, żeby upłynnić towar. Towar był nówka jeszcze w kartonach... :x

Jestem w trakcie zbierania pieniędzy na powtórne zakupy....

tak :cry: :cry: :cry: Lubin, Legnica i okolice m.inn. tam gdzie się budujemy planowana jest budowa kopalnii odkrywkowej i już nas straszą wysiedlaniem a my jeszcze nawet tam nie mieszkamy :cry:

Niestety ja też mam budowe na terenie kopalni i co najgorsze od nas mają zaczynać. A ja planuje tam wprowadzke na połowe roku jak dobrze pójdzie. A straszą i mam nadzieje że na strachu się skończy że jak uchwalą ustawę to nawet do nowo powstałych domów nie będą podłannczać mediów a o odbiorze mozna bedzie tylko pomarzyć :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Z tego wszystkiego i tej ciągłej rozmowie o kopalni to już się niechce nic tam robić a marzenie o zamieszkaniu w domku coraz bardziej robi się mroczne