Elena76 21.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Oj, przykra wiadomość z rana złodzieje i wandale to straszna zakała, mają w głębokim poważaniu czyjąś pracę i wysiłek najgorsze jest to, że gdyby człowiek próbował jeszcze bronić swojej własności i nie daj Boże złodziejowi coś by się stało, to ten złodziej będzie miał większe prawa niż ten napadnięty najgorsze, że człowiek wobec tego jest bezsilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.09.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Oj, przykra wiadomość z rana złodzieje i wandale to straszna zakała, mają w głębokim poważaniu czyjąś pracę i wysiłek najgorsze jest to, że gdyby człowiek próbował jeszcze bronić swojej własności i nie daj Boże złodziejowi coś by się stało, to ten złodziej będzie miał większe prawa niż ten napadnięty najgorsze, że człowiek wobec tego jest bezsilny święte słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 co może być gorszego od bezsilności nam kopalnię odkrywkową chcą zafundować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.09.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 tak Lubin, Legnica i okolice m.inn. tam gdzie się budujemy planowana jest budowa kopalnii odkrywkowej i już nas straszą wysiedlaniem a my jeszcze nawet tam nie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.09.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 chodzi o piasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.09.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja to sie zastanawiam co gmina robi jak gmina! czy oni znają swoje warunki zab. żeby obudzic się po takim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ponoć na naszym terenie są jedne z największych pokładów węgla brunatengo i o tym wszyscy wiedzą od 60lat!!!! ale teraz jakoś wypłynął temat energetyczny no i sobie nasi cholerni włodarze w Warszawie o tym przypomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 zagrożone gminy a jest ich ok.40 są przeciw i protestują nawet ma być referendum w tej sprawie 27 września ale czy ktoś tam wyżej będzie brał to pod uwagę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.09.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 czyli gmina jest za wami ....to dobrze ale nie było tego w war.zag.przestrzennego? my przed decyzją poprosiliśmy gmine i nam wydała..... z tyłu już są działki z pkt.archeologicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 u nas nie ma adnotacji o węglu ale co tam po odszkodowaniu jak ja tam mieszkać chcę mamy wspaniałą ciszę, las, pola co można chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.09.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a w ogóle zaznacza się takie rzeczy w warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 22.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oj Dziewczyny, ale smutne te Wasze ostatnie informacje. GLAMOURMUM, bardzo Ci współczuję całej sytuacji. Mam nadzieję, że uda Ci się dorwać tego złodzieja i odzyskać to, co Twoje. Ewa, kopalnia odkrywkowa! W szoku jestem i nawet nie chcę myśleć, że do tego może dojść. Oby gmina się nie zgodziła. Trzymam kciuki. Danusiu i jak tam Twoje sprawy? Ruszasz z budową dalej, czy jednak przyszły rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.09.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Danusiu i jak tam Twoje sprawy? Ruszasz z budową dalej, czy jednak przyszły rok? cześc Aguś jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oj Dziewczyny, ale smutne te Wasze ostatnie informacje. GLAMOURMUM, bardzo Ci współczuję całej sytuacji. Mam nadzieję, że uda Ci się dorwać tego złodzieja i odzyskać to, co Twoje. Ewa, kopalnia odkrywkowa! W szoku jestem i nawet nie chcę myśleć, że do tego może dojść. Oby gmina się nie zgodziła. Trzymam kciuki. Danusiu i jak tam Twoje sprawy? Ruszasz z budową dalej, czy jednak przyszły rok? nie odzyskam.... już to wiem...chyba,że z czasem przydupię tego złodziejaszka...ale osobiście w cuda nie wierzę. Ktoś kto sie porwał na taki włam juz zadbał o to, żeby upłynnić towar. Towar był nówka jeszcze w kartonach... Jestem w trakcie zbierania pieniędzy na powtórne zakupy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a w ogóle zaznacza się takie rzeczy w warunkach? ponoć tak ale z drugiej strony są plany zagospodarownia gmin i tam można sprawdzać ale u nas te pokłady od dawien dawna są i nikt się do tej pory nimi nie przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dzięki Aga trzymaj za nas bardzo, bardzo mocno kciuki u nas pikiety cały czas się pojawiają i jak w telewizji zobaczycie osobę przykutą do drzewa to będę to JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 22.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ...jak w telewizji zobaczycie osobę przykutą do drzewa to będę to JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 pocieszające jest to, że może uda mi się troszkę pomieszkać bo przecież nie od razu taką wielgachną dziurę nam wyrąbią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.09.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 tak Lubin, Legnica i okolice m.inn. tam gdzie się budujemy planowana jest budowa kopalnii odkrywkowej i już nas straszą wysiedlaniem a my jeszcze nawet tam nie mieszkamy Niestety ja też mam budowe na terenie kopalni i co najgorsze od nas mają zaczynać. A ja planuje tam wprowadzke na połowe roku jak dobrze pójdzie. A straszą i mam nadzieje że na strachu się skończy że jak uchwalą ustawę to nawet do nowo powstałych domów nie będą podłannczać mediów a o odbiorze mozna bedzie tylko pomarzyć Z tego wszystkiego i tej ciągłej rozmowie o kopalni to już się niechce nic tam robić a marzenie o zamieszkaniu w domku coraz bardziej robi się mroczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts