Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

zagrożone gminy a jest ich ok.40 są przeciw i protestują nawet ma być referendum w tej sprawie 27 września ale czy ktoś tam wyżej będzie brał to pod uwagę????

Na referendu idziemy i jesteśmy na NIE

Ale chodzą pogłoski że i tak nas mają głęboko w d..... bo podobnierz i tak kopalnia jest już na górze przyklepana :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

PS. Oglądałam zdjęcia i musze Ci powiedzieć EwaWoj że znam ten domek i często koło niego przejeżdzam a ty napewno koło mojego też :wink:

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ to przykre - zbudować dom i w nim nie pomieszkać! Zupełnie mam inną naturę, buduję dla siebie i na lata. Zszokował mnie ostatnio znajomy Anglik, bo wyliczył, że mial już kilkanaście domów w życiu. Zmiana pracy, pstryk - sprzedajemy dom i przenosimy się do innego miasta, co za problem. Dzieci zmieniają szkoły, my sąsiadów, nie ma sprawy!

Ze swojej strony mam nadzieję, ze coś z tym referendum jednak się uda?

zagrożone gminy a jest ich ok.40 są przeciw i protestują nawet ma być referendum w tej sprawie 27 września ale czy ktoś tam wyżej będzie brał to pod uwagę????

Na referendu idziemy i jesteśmy na NIE

Ale chodzą pogłoski że i tak nas mają głęboko w d..... bo podobnierz i tak kopalnia jest już na górze przyklepana :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

PS. Oglądałam zdjęcia i musze Ci powiedzieć EwaWoj że znam ten domek i często koło niego przejeżdzam a ty napewno koło mojego też :wink:

faktycznie jaki ten świat mały :lol: ja mam budowę w Grzymalinie ty też????

my planujemy zakończenie budowy w marcu przyszłego roku mam nadzieję, że do tej pory nic nie zdążą zrobić :roll: a wczoraj jeszcze słyszałam wersję, że jednak nasza wioseczka ma zostać :D ale nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać bo z jednej strony kopalnia a z drugiej elektrownia i zwałowisko :roll: koszmar

pocieszam się, że w razie czego jakieś pasy ochronne muszą pozostawić a koło nas jest dużo lasów

Tak w Grzymalinie na poczatku taki dom który jeszcze nie ma kominów :)

A laów tam gdzie bedzie kopalnia to nie ma być

no i prysła ostatnia pocieszająca myśl: LAS :cry: :cry: :cry: poczekaj na początku tam są trzy nowe zamieszkałe domy i następny w budowie to twój?

my planujemy zakończenie budowy w marcu przyszłego roku mam nadzieję, że do tej pory nic nie zdążą zrobić :roll: a wczoraj jeszcze słyszałam wersję, że jednak nasza wioseczka ma zostać :D ale nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać bo z jednej strony kopalnia a z drugiej elektrownia i zwałowisko :roll: koszmar

Jak przeglądałam studium to moja działka jest akurat na złożu ale my mieszkamy w innym domu w Grzymalinie tak że się pocieszam że któryś zostanie :)

A teściowa moja mi mówiła że raz już taka nagonka była i mieli mieć dobrze i miało być super skończyło się na tym że zakazali co kolwiek robić przez ileś tam lat a później to już wiadomo co sie stało :)

Takze trzeba mieć nadzieje że to tylko duży szum

pocieszam się, że w razie czego jakieś pasy ochronne muszą pozostawić a koło nas jest dużo lasów

no i prysła ostatnia pocieszająca myśl: LAS :cry: :cry: :cry: poczekaj na początku tam są trzy nowe zamieszkałe domy i następny w budowie to twój?

Tak to moja Hania

A mieszkam jeszcze dalej koło takiego domu ze schodami do nieba :)

Tak to moja Hania

A mieszkam jeszcze dalej koło takiego domu ze schodami do nieba :)

tak, tak znam :lol: :lol: :lol:

A ja zapraszam do siebie na działke nieraz tam coś robimy jak znajdziemy trochę czasu :)

Wczoraj w środku posprzataliśmy troche i mielismy zamiar skończyć grodzić ale w domu nam coś wyskoczyło i po planach. :cry: :cry:

Dzisiaj cały dzień w legnicy bo z córką na muzykę muszę zostać może mąż coś podziała

Cześć

Wpadłam podziwiać postępy....i domek z daszkiem prezentuje się super.

Chciałam sie pożegnac na jakiś czas..... niestety budowa została przełożona na wiosnę, bo okradli nam całą budowę....

Nie mam siły, ochoty ani pieniędzy na kontynuowanie budowy....

także czar przeprowadzki na święta prysł jak bańka mydlana...

Mam nadzieję, że spotka mnie tutaj miła niespodzianka na wiosnę.... Danusiu montujecie w tym roku okna?

Widzisz Glamcia świat jest mały :) Znalazłam kolejną po tobie krajankę i co śmieszniejsze budujemy się w jednej miejscowości :)

Mam nadzeje że już do siebie troszkę doszłaś :)

A ja zapraszam do siebie na działke nieraz tam coś robimy jak znajdziemy trochę czasu :)

Wczoraj w środku posprzataliśmy troche i mielismy zamiar skończyć grodzić ale w domu nam coś wyskoczyło i po planach. :cry: :cry:

Dzisiaj cały dzień w legnicy bo z córką na muzykę muszę zostać może mąż coś podziała

plan planem a życie życiem :wink: :lol: ja w sobotę robiłam porządki :roll: i w tę znowu przydałoby się zrobić :wink: :lol: