piksel 23.09.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 zagrożone gminy a jest ich ok.40 są przeciw i protestują nawet ma być referendum w tej sprawie 27 września ale czy ktoś tam wyżej będzie brał to pod uwagę???? Na referendu idziemy i jesteśmy na NIE Ale chodzą pogłoski że i tak nas mają głęboko w d..... bo podobnierz i tak kopalnia jest już na górze przyklepana PS. Oglądałam zdjęcia i musze Ci powiedzieć EwaWoj że znam ten domek i często koło niego przejeżdzam a ty napewno koło mojego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ależ to przykre - zbudować dom i w nim nie pomieszkać! Zupełnie mam inną naturę, buduję dla siebie i na lata. Zszokował mnie ostatnio znajomy Anglik, bo wyliczył, że mial już kilkanaście domów w życiu. Zmiana pracy, pstryk - sprzedajemy dom i przenosimy się do innego miasta, co za problem. Dzieci zmieniają szkoły, my sąsiadów, nie ma sprawy! Ze swojej strony mam nadzieję, ze coś z tym referendum jednak się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.09.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Oglądałam zdjęcia i musze Ci powiedzieć EwaWoj że znam ten domek i często koło niego przejeżdzam a ty napewno koło mojego też ale świat mały życzę Wam aby wszystko poszło po dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 zagrożone gminy a jest ich ok.40 są przeciw i protestują nawet ma być referendum w tej sprawie 27 września ale czy ktoś tam wyżej będzie brał to pod uwagę???? Na referendu idziemy i jesteśmy na NIE Ale chodzą pogłoski że i tak nas mają głęboko w d..... bo podobnierz i tak kopalnia jest już na górze przyklepana PS. Oglądałam zdjęcia i musze Ci powiedzieć EwaWoj że znam ten domek i często koło niego przejeżdzam a ty napewno koło mojego też faktycznie jaki ten świat mały ja mam budowę w Grzymalinie ty też???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 my planujemy zakończenie budowy w marcu przyszłego roku mam nadzieję, że do tej pory nic nie zdążą zrobić a wczoraj jeszcze słyszałam wersję, że jednak nasza wioseczka ma zostać ale nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać bo z jednej strony kopalnia a z drugiej elektrownia i zwałowisko koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 pocieszam się, że w razie czego jakieś pasy ochronne muszą pozostawić a koło nas jest dużo lasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 pocieszam się, że w razie czego jakieś pasy ochronne muszą pozostawić a koło nas jest dużo lasów Tak w Grzymalinie na poczatku taki dom który jeszcze nie ma kominów A laów tam gdzie bedzie kopalnia to nie ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 pocieszam się, że w razie czego jakieś pasy ochronne muszą pozostawić a koło nas jest dużo lasów Tak w Grzymalinie na poczatku taki dom który jeszcze nie ma kominów A laów tam gdzie bedzie kopalnia to nie ma być no i prysła ostatnia pocieszająca myśl: LAS poczekaj na początku tam są trzy nowe zamieszkałe domy i następny w budowie to twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 my planujemy zakończenie budowy w marcu przyszłego roku mam nadzieję, że do tej pory nic nie zdążą zrobić a wczoraj jeszcze słyszałam wersję, że jednak nasza wioseczka ma zostać ale nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać bo z jednej strony kopalnia a z drugiej elektrownia i zwałowisko koszmar Jak przeglądałam studium to moja działka jest akurat na złożu ale my mieszkamy w innym domu w Grzymalinie tak że się pocieszam że któryś zostanie A teściowa moja mi mówiła że raz już taka nagonka była i mieli mieć dobrze i miało być super skończyło się na tym że zakazali co kolwiek robić przez ileś tam lat a później to już wiadomo co sie stało Takze trzeba mieć nadzieje że to tylko duży szum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a poczatek Grzymalina to u ciebie od strony Rzeszotar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 pocieszam się, że w razie czego jakieś pasy ochronne muszą pozostawić a koło nas jest dużo lasów Tak w Grzymalinie na poczatku taki dom który jeszcze nie ma kominów A laów tam gdzie bedzie kopalnia to nie ma być no i prysła ostatnia pocieszająca myśl: LAS poczekaj na początku tam są trzy nowe zamieszkałe domy i następny w budowie to twój? Tak to moja Hania A mieszkam jeszcze dalej koło takiego domu ze schodami do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Piksel my jesteśmy codziennie na budowie to może się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 pocieszam się, że w razie czego jakieś pasy ochronne muszą pozostawić a koło nas jest dużo lasów Tak w Grzymalinie na poczatku taki dom który jeszcze nie ma kominów A laów tam gdzie bedzie kopalnia to nie ma być no i prysła ostatnia pocieszająca myśl: LAS poczekaj na początku tam są trzy nowe zamieszkałe domy i następny w budowie to twój? Tak to moja Hania A mieszkam jeszcze dalej koło takiego domu ze schodami do nieba tak, tak znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bardzo chętnie może któregoś dnia po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bardzo chętnie może któregoś dnia po pracy zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 teraz muszę kończyć ale wieczorkiem pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A ja zapraszam do siebie na działke nieraz tam coś robimy jak znajdziemy trochę czasu Wczoraj w środku posprzataliśmy troche i mielismy zamiar skończyć grodzić ale w domu nam coś wyskoczyło i po planach. Dzisiaj cały dzień w legnicy bo z córką na muzykę muszę zostać może mąż coś podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cześć Wpadłam podziwiać postępy....i domek z daszkiem prezentuje się super. Chciałam sie pożegnac na jakiś czas..... niestety budowa została przełożona na wiosnę, bo okradli nam całą budowę.... Nie mam siły, ochoty ani pieniędzy na kontynuowanie budowy.... także czar przeprowadzki na święta prysł jak bańka mydlana... Mam nadzieję, że spotka mnie tutaj miła niespodzianka na wiosnę.... Danusiu montujecie w tym roku okna? Widzisz Glamcia świat jest mały Znalazłam kolejną po tobie krajankę i co śmieszniejsze budujemy się w jednej miejscowości Mam nadzeje że już do siebie troszkę doszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A ja zapraszam do siebie na działke nieraz tam coś robimy jak znajdziemy trochę czasu Wczoraj w środku posprzataliśmy troche i mielismy zamiar skończyć grodzić ale w domu nam coś wyskoczyło i po planach. Dzisiaj cały dzień w legnicy bo z córką na muzykę muszę zostać może mąż coś podziała plan planem a życie życiem ja w sobotę robiłam porządki i w tę znowu przydałoby się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja ciągle sprzątam i ciągle bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts