dankaf 23.03.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kasiu.Bardzo ciekawie sobie to wymyśliłaś Naturalnie-tak jakby się samo posiało i wzeszło .Lubię takie ogrody,zakamarki ogrodowe gdzie można przed upałem uciec.Bluszcz kradziony -najlepiej rośnie Postaraj się wyrwac takie części które juz puściły korzonki.A jeśli więcej potrzebujesz to odetnij częśc łodygi i wsadź do wody -puszczą napewno korzonki. Bluszcz to roslinka która bardzo dobrze czuje się w cieniu.Ale ja zrobiłam mały eksperyment i posadziłam go przy oczku wodnym na stronie południowej.Jest gęsty ale ma liście bledsze.Rozwija się dobrze pewnie dlatego że końcówki płożą sie w wodzie. http://foto1.m.onet.pl/_m/918d7c90f7ca0dd8886c45702ffc48e5,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.03.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 http://images38.fotosik.pl/86/cfa9ee39a9ef12e3med.jpg Widziałaś Danusiu moje roślinne zakupy? Widziałam i od razu wpadła mi w oko magnolia Tez na nia choruję.Kupię napewno jak tylko będę miała płot coby mi jej nie ukradli. Kasiu zapowiada się piękny ogród.Taki naturalistyczny A ile będziesz miała od domku do końca ogrodu- z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 http://images38.fotosik.pl/86/cfa9ee39a9ef12e3med.jpg Widziałaś Danusiu moje roślinne zakupy? Widziałam i od razu wpadła mi w oko magnolia Tez na nia choruję.Kupię napewno jak tylko będę miała płot coby mi jej nie ukradli. Kasiu zapowiada się piękny ogród.Taki naturalistyczny A ile będziesz miała od domku do końca ogrodu- z tyłu? Danusiu niewiele.... zaledwie 13 metrów w linii prostej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Przyniosłam bukiecik na dobry nastrój:http://i42.tinypic.com/dhbbk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dziękuję Monisiu .Oj przyda się bardzo - zima powróciła. Ale od niedzieli ma byc wiosennie -licze na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja słyszałam, że nawet od soboty U nas w nocy nasypało tyle śniegu, że teraz wszędzie biało i ślisko jak w środku zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 U nas nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witanko Ja w sprawie bluszczu - on jest zimozielony, czy opadaja mu listki? Wygląda przepieknie. Tak się rozrósł, czy dużo sadzonek posadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witanko Ja w sprawie bluszczu - on jest zimozielony, czy opadaja mu listki? Wygląda przepieknie. Tak się rozrósł, czy dużo sadzonek posadziłaś? Cześc. Przez zimę nie gubi listków.W tej chwili niektóre zrobiły sie takie brązowe i one odpadną ale w tym gąszczu jest to niezauważalne. Wsadziałam jedna taką dorodną sadzone.A potem jak mi puściła korzonki to troszkę ją rozsadziłam.Lepiej od razu kupic wiecej wtedy szybszy efekt. U mnie ten nad oczkiem jest troszkę bledszy.Ale jego końcówki się płożą we wodzie więc mu pewnie dobrze Co roku jak go podcinam to te końcówki przesadzam i przesadzam i końca nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A ile ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A ile ma lat? Albo 3 albo 4 rok będzie miał. Ale po pierwszym roku już ładnie zaczął sie rozrastac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 DZIEWCZYNY U MNIE DZISIAJ WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 U mnie niestety nadal nie.Nie wiem jak to będzie z sadzeniem róż w sobotę. A bluszcz sobie kupię, jak tylko uda mi się go gdzieś namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A bluszcz sobie kupię, jak tylko uda mi się go gdzieś namierzyć. Najlepszy jest kradziony Ale tego nie wiesz ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 DZIEWCZYNY U MNIE DZISIAJ WIOSNA Danusiu, nie dobijaj mnie U mnie nadal śnieg leży miejscami Byłam na działce, ale raczej spacerowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Najlepszy jest kradziony Trochę daleko, ale pomysł jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 DZIEWCZYNY U MNIE DZISIAJ WIOSNA Danusiu, nie dobijaj mnie U mnie nadal śnieg leży miejscami Byłam na działce, ale raczej spacerowo U nas wczoraj było typowo zimowo ale dzisiaj zrobiło sie pięknie naprawdę wiosennie .Forsycja za chwilke będzie otwierac pączki,tulipanki wybiły na kilka cm i rybki zaczynaja żerowac to znak że idzie wiosna Muszę sie wybrac po pokarm.Może jeszcze jakieś witaminki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Najlepszy jest kradziony Trochę daleko, ale pomysł jest . Moja mama zawsze tak mówi "jak chcesz Danka to bierz żebym nie widziała bo kradzione lepiej się przyjmuje"-dlaczego? nie mam pojęcia Ale wierze jej na słowo i nie mam zamiaru zmieniac jej przyzwyczajeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Coś w tym jest . Danusiu jak myślisz, sadzić jutro róże, czy jeszcze dać spokój? Może jak je zakopczykuję, to nie będzie tak źle? Niby ma być ciepło, ale w nocy róznie może być - sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Coś w tym jest . Danusiu jak myślisz, sadzić jutro róże, czy jeszcze dać spokój? Może jak je zakopczykuję, to nie będzie tak źle? Niby ma być ciepło, ale w nocy róznie może być - sama nie wiem. sadzić, ale zrobić mały kopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts