Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mam córeczkę która skończy 5 lat i urodziła się w wigilie i to dopiero ma charakterek i tylko się nią trzeba zajmować :)

To przyszła na świat pomiędzy karpikiem a barszczem z uszkami. :wink: :lol: Fajnie :lol: choć pewnie kiedyś będzie narzekać, że mało prezentów dostaje, bo urodzinowe prezenty z gwiazdkowymi się pokrywają. Znam pewnego Adama, który to w Wigilię ma imieniny i narzekał kiedyś strasznie. :wink: :lol:

A ja mam córeczkę która skończy 5 lat i urodziła się w wigilie i to dopiero ma charakterek i tylko się nią trzeba zajmować :)

To przyszła na świat pomiędzy karpikiem a barszczem z uszkami. :wink: :lol: Fajnie :lol: choć pewnie kiedyś będzie narzekać, że mało prezentów dostaje, bo urodzinowe prezenty z gwiazdkowymi się pokrywają. Znam pewnego Adama, który to w Wigilię ma imieniny i narzekał kiedyś strasznie. :wink: :lol:

strasznie ma :wink: wiem to z własnego doświadczenia: imieniny, urodziny, mikołaj ( :wink: ) no i oczywiście gwaizdka wszystko w jednym miesiacu :lol:

Laura urodziła się po barszczyku :) o 22,10 - naprawdę zjadłam 2 łyżki barszczu 1 uszko 1 pieroga i pojechali my na porodówkę :D :D :D :D :D

A problem z tymi urodzinami w wigilie nikt nie ma siły na tort zawsze robimy w 1 dzień ale jest starsza i koleżanki by chciała albo w jakiejś sali zabaw. A święta to czas gdzie ludzie się rozjeżdżają.

A prezenty ma zawsze 2 jeden daje rano i mówię że to na urodzinki :)) Ale to od nas a od rodziny to bywa różnie zazwyczaj się kończy na jednym. I jest przesyt bo wszystko naraz i to nie taka frajda ja urodziny w innym dniu a bym powiedziała czasie.

Zresztą ja mam podobnie bo mam imieniny w wigilie :(

Ja nie wymieniam ile u mnie imprez w grudniu i styczniu. A zaczynamy od 1.12 a kończymy 04.01

7 x urodziny i świeta i mikołaj - masakra finansowa - urodziny to same najbliższe mi osoby nie licząc dalszej bo ich też dużo w grudniu rodzonych

łał przebiłaś chyba wszystkich :lol: jak się zbilża choinka to chyba u większości mały kryzysik finansowy się robi :wink: :lol:

imprezy mojej ukochanej rodzinki to tak:

styczeń

-urodzinki moje

-urodzinki Małgosi-mojej stareszej córeczki

luty

-urodzinki Marcelinki-mojej młodszej córeczki

-imieniny Małgosi

-imieniny moje

chwilkę spokoju iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kwiecień

-urodziny mojego męża

-imieniny Marcelinki