piksel 24.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 czyli jednym słowem kobiety wojują na tym forum .......większośc córeczek mam jeszcze jedna pociechę 3,5 roku urodziła się w walentynki .........ma charakterek A ja mam córeczkę która skończy 5 lat i urodziła się w wigilie i to dopiero ma charakterek i tylko się nią trzeba zajmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 24.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A ja mam córeczkę która skończy 5 lat i urodziła się w wigilie i to dopiero ma charakterek i tylko się nią trzeba zajmować To przyszła na świat pomiędzy karpikiem a barszczem z uszkami. Fajnie choć pewnie kiedyś będzie narzekać, że mało prezentów dostaje, bo urodzinowe prezenty z gwiazdkowymi się pokrywają. Znam pewnego Adama, który to w Wigilię ma imieniny i narzekał kiedyś strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A ja mam córeczkę która skończy 5 lat i urodziła się w wigilie i to dopiero ma charakterek i tylko się nią trzeba zajmować To przyszła na świat pomiędzy karpikiem a barszczem z uszkami. Fajnie choć pewnie kiedyś będzie narzekać, że mało prezentów dostaje, bo urodzinowe prezenty z gwiazdkowymi się pokrywają. Znam pewnego Adama, który to w Wigilię ma imieniny i narzekał kiedyś strasznie. strasznie ma wiem to z własnego doświadczenia: imieniny, urodziny, mikołaj ( ) no i oczywiście gwaizdka wszystko w jednym miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jeszcze coś fajnego: ślub brałam 13 lutego o godz.13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Laura urodziła się po barszczyku o 22,10 - naprawdę zjadłam 2 łyżki barszczu 1 uszko 1 pieroga i pojechali my na porodówkę A problem z tymi urodzinami w wigilie nikt nie ma siły na tort zawsze robimy w 1 dzień ale jest starsza i koleżanki by chciała albo w jakiejś sali zabaw. A święta to czas gdzie ludzie się rozjeżdżają. A prezenty ma zawsze 2 jeden daje rano i mówię że to na urodzinki ) Ale to od nas a od rodziny to bywa różnie zazwyczaj się kończy na jednym. I jest przesyt bo wszystko naraz i to nie taka frajda ja urodziny w innym dniu a bym powiedziała czasie. Zresztą ja mam podobnie bo mam imieniny w wigilie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja nie wymieniam ile u mnie imprez w grudniu i styczniu. A zaczynamy od 1.12 a kończymy 04.017 x urodziny i świeta i mikołaj - masakra finansowa - urodziny to same najbliższe mi osoby nie licząc dalszej bo ich też dużo w grudniu rodzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 mój syn jest z sierpnia i też ma problem z uzbieraniem grupy na swoje urodzinki a zwłasza, że najczęściej to sam wyjeżdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.09.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zresztą ja mam podobnie bo mam imieniny w wigilie to ty moją imienniczką jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja nie wymieniam ile u mnie imprez w grudniu i styczniu. A zaczynamy od 1.12 a kończymy 04.01 7 x urodziny i świeta i mikołaj - masakra finansowa - urodziny to same najbliższe mi osoby nie licząc dalszej bo ich też dużo w grudniu rodzonych łał przebiłaś chyba wszystkich jak się zbilża choinka to chyba u większości mały kryzysik finansowy się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja mam na imię Ewelina a na drugie Ewa zresztą moja córcia także bo jak się ktoś rodzi w wigilie to Ewa musi być Ale ja też się urodziłam w grudniu i o czym nie wszyscy wiedzą Eweliny też jest w Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja mam na imię Ewelina a na drugie Ewa zresztą moja córcia także bo jak się ktoś rodzi w wigilie to Ewa musi być Ale ja też się urodziłam w grudniu i o czym nie wszyscy wiedzą Eweliny też jest w Wigilię ups Ewelina też ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzisiaj nie mogłam się oprzeć i dokupiłam 10 szt wrzosów mam nadzieję, że się przyjmą a jak tam u was jesienne zakupy wyglądają??????? niekoniecznie ogorodwe bo ja jutro za rurami miedzianymi będę jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 25.09.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A ja wczoraj kupiłam 400 szt cegły na komin "etna" a przedwczoraj styropian na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.09.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 imprezy mojej ukochanej rodzinki to tak: styczeń -urodzinki moje -urodzinki Małgosi-mojej stareszej córeczki luty -urodzinki Marcelinki-mojej młodszej córeczki -imieniny Małgosi -imieniny moje chwilkę spokoju iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kwiecień -urodziny mojego męża -imieniny Marcelinki i za chwilkę maj - imieniny Piotr i teraz najwięcej jeśli chodzi o innych - lipiec: -imieniny mamy -imieniny teściowej -imieniny szwagierki -imieniny brata -urodziny mojej chrześnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A ja wczoraj kupiłam 400 szt cegły na komin "etna" a przedwczoraj styropian na ocieplenie toś zaszalała my już też mamy styropek na ocieplenie ale nie wiem czy uda nam się go w tym roku położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no sporo tych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.09.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja nic nie będę kupowac do ogrodu,dopiero na swoim jak będzie ogrodzenie Ewka zdjęcia będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.09.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ewka jaki kolor zlewu bedziesz kupowac do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja nic nie będę kupowac do ogrodu,dopiero na swoim jak będzie ogrodzenie Ewka zdjęcia będą? pewno, że zdjęcia będą z wrzosami to w zeszyłm roku zrobiłam błąd, że je osobno posadziłam a czytałam, że one lubią razem rosnąć to w tym roku zrobię właśnie tak i tobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.09.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ewka jaki kolor zlewu bedziesz kupowac do kuchni? chyba taki grafit bo bedzie do wszystkiego pasował ale co tu o zlewie mówić jak moja kuchnia w gruzach leży takiej huśtawki nastrojowej czy jasna czy ciemna to jeszcze nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts