Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewka jaki kolor zlewu bedziesz kupowac do kuchni?
chyba taki grafit bo bedzie do wszystkiego pasował ale co tu o zlewie mówić jak moja kuchnia w gruzach leży :wink: takiej huśtawki nastrojowej czy jasna czy ciemna to jeszcze nie miałam :roll:

pytam się bo ogłoszenie znalazłam że ktos za 1000zł chce sprzedac TEKE

masz link

http://forum.muratordom.pl/wielkopolski-market-budowlany-kup-sprzedaj-zamien,t157992-120.htm

Laura urodziła się po barszczyku :) o 22,10 - naprawdę zjadłam 2 łyżki barszczu 1 uszko 1 pieroga i pojechali my na porodówkę :D :D :D :D :D

Czyli trafiłam z tym barszczykiem :lol:

Piksel, masz śliczne imię! Też nie wiedziałam, że Eweliny jest w wigilię.

Ewka, ty nie narzekaj, że kuchnia Ci w gruzach leży, :wink: bo ja swoją mam tylko na papierze. :( Ileż ja bym dała za taką w gruzach...ach. :wink: :lol:

Danusia, chyba wszyscy faceci tacy sami są, no, może są wyjątki, ale ja trafiłam na takiego jak Ty. :wink:

ja nic nie będę kupowac do ogrodu,dopiero na swoim jak będzie ogrodzenie :wink:

Ewka zdjęcia będą? :D

pewno, że zdjęcia będą :lol: z wrzosami to w zeszyłm roku zrobiłam błąd, że je osobno posadziłam a czytałam, że one lubią razem rosnąć to w tym roku zrobię właśnie tak i tobaczymy :roll:

Tam u was na działce to cód że wogóle chce coś rosnąć. Masz tam piękne złote piaski.

U mnie też jest kiepska ziemia raczej piasek ale troche kupilismy tylko czsu jej rozplantować nie ma :)

Laura urodziła się po barszczyku :) o 22,10 - naprawdę zjadłam 2 łyżki barszczu 1 uszko 1 pieroga i pojechali my na porodówkę :D :D :D :D :D

Czyli trafiłam z tym barszczykiem :lol:

Piksel, masz śliczne imię! Też nie wiedziałam, że Eweliny jest w wigilię.

Ewka, ty nie narzekaj, że kuchnia Ci w gruzach leży, :wink: bo ja swoją mam tylko na papierze. :( Ileż ja bym dała za taką w gruzach...ach. :wink: :lol:

Danusia, chyba wszyscy faceci tacy sami są, no, może są wyjątki, ale ja trafiłam na takiego jak Ty. :wink:

a jak tu nie narzekać w zeszłym roku na 100% miała być dzewiąta symfonia i koniec ale w tym roku już wymyśliłam sobie kuchnię murowaną bo takową widziałam u koleżanki i mi sie bardzo podobała i to było całkiem niedawno a teraz to już brak pomysłu co do radzaju mało tego nawet co do koloru:wink:

ja nic nie będę kupowac do ogrodu,dopiero na swoim jak będzie ogrodzenie :wink:

Ewka zdjęcia będą? :D

pewno, że zdjęcia będą :lol: z wrzosami to w zeszyłm roku zrobiłam błąd, że je osobno posadziłam a czytałam, że one lubią razem rosnąć to w tym roku zrobię właśnie tak i tobaczymy :roll:

Tam u was na działce to cód że wogóle chce coś rosnąć. Masz tam piękne złote piaski.

U mnie też jest kiepska ziemia raczej piasek ale troche kupilismy tylko czsu jej rozplantować nie ma :)

tak, tak piasku to u nas dostatek :lol: ale do roślinek dodaję ziemię oraz torf i jakoś rośnie :lol:

Ja dzisiaj tez będę zapier...ac na działcę :wink: ale za to mam najczyściej......porównując działki sąsiadów :lol: :wink:

Ale najbardziej to tęsknię za tą moją mini posiadłością hi hi hi

O córę nic się nie martw da sobie radę ........co ja plotę :roll: .......wiem że u mnie będzie to samo jak moja pójdzie na studia :roll: :wink: