EwaWoj 25.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda bo w ogrodzie będę dosadząc wrzosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ewka jaki kolor zlewu bedziesz kupowac do kuchni? chyba taki grafit bo bedzie do wszystkiego pasował ale co tu o zlewie mówić jak moja kuchnia w gruzach leży takiej huśtawki nastrojowej czy jasna czy ciemna to jeszcze nie miałam pytam się bo ogłoszenie znalazłam że ktos za 1000zł chce sprzedac TEKE masz link http://forum.muratordom.pl/wielkopolski-market-budowlany-kup-sprzedaj-zamien,t157992-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tak taki bym chciała ale teraz kasę trzymam na wodę i kanalizę reszta zakupów wstrzymana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.09.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda bo w ogrodzie będę dosadząc wrzosy lubię taką jesień.....cieplutka,żólciutka a nie taka zachlapaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda bo w ogrodzie będę dosadząc wrzosy lubię taką jesień.....cieplutka,żólciutka a nie taka zachlapaną na razie jest fajnie i oby tak dalej mąż będzie porządek robił w garażu a ja w ogrodzie a może go do przesadzania zagonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.09.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja to zauważyłam że u mnie jest tak .....jak ja zabieram się za robotę na działce to robię najcięższe roboty a mężuś taki co to by lepiej dla kobiety było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja to zauważyłam że u mnie jest tak .....jak ja zabieram się za robotę na działce to robię najcięższe roboty a mężuś taki co to by lepiej dla kobiety było hi, hi już oni tacy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 25.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Laura urodziła się po barszczyku o 22,10 - naprawdę zjadłam 2 łyżki barszczu 1 uszko 1 pieroga i pojechali my na porodówkę Czyli trafiłam z tym barszczykiem Piksel, masz śliczne imię! Też nie wiedziałam, że Eweliny jest w wigilię. Ewka, ty nie narzekaj, że kuchnia Ci w gruzach leży, bo ja swoją mam tylko na papierze. Ileż ja bym dała za taką w gruzach...ach. Danusia, chyba wszyscy faceci tacy sami są, no, może są wyjątki, ale ja trafiłam na takiego jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 25.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja nic nie będę kupowac do ogrodu,dopiero na swoim jak będzie ogrodzenie Ewka zdjęcia będą? pewno, że zdjęcia będą z wrzosami to w zeszyłm roku zrobiłam błąd, że je osobno posadziłam a czytałam, że one lubią razem rosnąć to w tym roku zrobię właśnie tak i tobaczymy Tam u was na działce to cód że wogóle chce coś rosnąć. Masz tam piękne złote piaski. U mnie też jest kiepska ziemia raczej piasek ale troche kupilismy tylko czsu jej rozplantować nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Laura urodziła się po barszczyku o 22,10 - naprawdę zjadłam 2 łyżki barszczu 1 uszko 1 pieroga i pojechali my na porodówkę Czyli trafiłam z tym barszczykiem Piksel, masz śliczne imię! Też nie wiedziałam, że Eweliny jest w wigilię. Ewka, ty nie narzekaj, że kuchnia Ci w gruzach leży, bo ja swoją mam tylko na papierze. Ileż ja bym dała za taką w gruzach...ach. Danusia, chyba wszyscy faceci tacy sami są, no, może są wyjątki, ale ja trafiłam na takiego jak Ty. a jak tu nie narzekać w zeszłym roku na 100% miała być dzewiąta symfonia i koniec ale w tym roku już wymyśliłam sobie kuchnię murowaną bo takową widziałam u koleżanki i mi sie bardzo podobała i to było całkiem niedawno a teraz to już brak pomysłu co do radzaju mało tego nawet co do koloru:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja nic nie będę kupowac do ogrodu,dopiero na swoim jak będzie ogrodzenie Ewka zdjęcia będą? pewno, że zdjęcia będą z wrzosami to w zeszyłm roku zrobiłam błąd, że je osobno posadziłam a czytałam, że one lubią razem rosnąć to w tym roku zrobię właśnie tak i tobaczymy Tam u was na działce to cód że wogóle chce coś rosnąć. Masz tam piękne złote piaski. U mnie też jest kiepska ziemia raczej piasek ale troche kupilismy tylko czsu jej rozplantować nie ma tak, tak piasku to u nas dostatek ale do roślinek dodaję ziemię oraz torf i jakoś rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witaj Danusiu !! mam dzis wekeend i nadrabiam zaległości w waszych dziennikach i komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.09.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Kaluś lepiej weź sobie dobrą poduszkę i wyciągnie nogi na wygodnej kanapie ......z tego co czytałam niedługo idziesz na działkę zapiern.....czac więc tylko odpoczynek A co tam u córeczki ? jak się urządziła na nowym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Danusiu.....skończe kawke i jade robic porządki na działce!!! czytaj-palić śmieci a córka no cóż.....przewieżliśmy jej juz tam wszystkie mebelki, sprzęt itd. Wróciła jeszcze do domku. Teraz jedzie tam w poniedziałek bo wprowadzaja sie koleżanki.......A mi smutniasto będzie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.09.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ja dzisiaj tez będę zapier...ac na działcę ale za to mam najczyściej......porównując działki sąsiadów Ale najbardziej to tęsknię za tą moją mini posiadłością hi hi hi O córę nic się nie martw da sobie radę ........co ja plotę .......wiem że u mnie będzie to samo jak moja pójdzie na studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.09.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 heloł, a ja udaję się na zasłużony odpoczynek, z rana wszystko zlustruję i poczytam, co u Was się działo! pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam!! ja juz na nogach!! to nic, że niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.09.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 heloł, a ja udaję się na zasłużony odpoczynek, z rana wszystko zlustruję i poczytam, co u Was się działo! pozdrówka! to musisz koniecznie "wybyczyc" się za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.09.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam!! ja juz na nogach!! to nic, że niedziela ja na nogach dzisiaj od 7.45 bo dziecku zamarzyło się kakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 kakao z rana mniam mniam sama bym wypiła gdyby mi ktos zrobił ja dopije kawke i bede przygotowywać wszystko na grolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts