sure 27.09.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja sobie zrobiłam przede wszystkim kawkę, bo policzyłam, ze spałam 6 godzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 sure..........to wypij kawusie i kładź sie jeszcze do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.09.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 trzeba łapac ostatnie dni ciepła bo przyszły tydzień ma się pogorszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no, bardzo ładnie teraz było, ale u nas zimniej, niż np. w Łodzi - to są "uroki" mieszkania nad morzem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 nad morzem zawsze wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 a, tu się zdziwisz - nie zawsze... z grubsza rzecz biorąc, wieje głównie wtedy, kiedy nie potrzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 czyli z tym wiatrem jest tak jak ze wszystkim zawsze nie w tym momencie co potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 pewnie tak ale dzisiaj zapowiada się fajnie - słonko, wiaterek, koniec sezonu i spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzisiaj była cudna pogoda tak jak było w planach ciężka tyra w sobotę a dzisiaj luzik mam posadzone wszystkie wrzosy ale nie zrobiłam zdjęć bo się okazało, że zapomnieliśmy na budowę aparatu ale jutro zrobię i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 To się spiesz z fotografowaniem, bo ma byc brzydka pogoda. U nas chyba już od jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.09.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 To się spiesz z fotografowaniem, bo ma byc brzydka pogoda. U nas chyba już od jutra? dzisiaj ma być jeszcze ładnie i póki co jest to zdążę od jutra zapowiadalą deszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.09.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 w wielkopolsce ma padac od południa.......ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.09.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 w wielkopolsce ma padac od południa.......ale zobaczymy oby jeszcze nie padało bo szkoda tego pięknego słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 28.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dzisiaj była cudna pogoda tak jak było w planach ciężka tyra w sobotę a dzisiaj luzik mam posadzone wszystkie wrzosy ale nie zrobiłam zdjęć bo się okazało, że zapomnieliśmy na budowę aparatu ale jutro zrobię i wkleję Widziałam luzik był Domek się wietrzył parasol z tyłu domu rozłożony Piesek biegał i chałkał A pogoda była piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dzień dobry.... Przyszłam do Was poprawić sobie humorek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dzisiaj była cudna pogoda tak jak było w planach ciężka tyra w sobotę a dzisiaj luzik mam posadzone wszystkie wrzosy ale nie zrobiłam zdjęć bo się okazało, że zapomnieliśmy na budowę aparatu ale jutro zrobię i wkleję Widziałam luzik był Domek się wietrzył parasol z tyłu domu rozłożony Piesek biegał i chałkał A pogoda była piękna jak byłaś tak blisko to dlaczego nie wstąpiłaś???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dzień dobry.... Przyszłam do Was poprawić sobie humorek.... przy poniedziałku kiepeski nastrój koniecznie trzeba to zmienić może jakąś kawusię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 U nas już leje, ale za to dzis po raz pierwszy siedzielismy ze znajomymi przy kominku. Ale potem niestety trzeba było wracać do domu (znaczy, mieszkania)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dzisiaj była cudna pogoda tak jak było w planach ciężka tyra w sobotę a dzisiaj luzik mam posadzone wszystkie wrzosy ale nie zrobiłam zdjęć bo się okazało, że zapomnieliśmy na budowę aparatu ale jutro zrobię i wkleję Widziałam luzik był Domek się wietrzył parasol z tyłu domu rozłożony Piesek biegał i chałkał A pogoda była piękna jak byłaś tak blisko to dlaczego nie wstąpiłaś???????????? Byłam z córką i teściową na cmentarzu. Teściowa bardzo źle się czuła a ja zapomniałam komórki i dlatego nie zaszłam . Następnym razem napewno przyjdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dzień dobry dzisiaj juz w lepszym nastroju... ale i tak wpadam z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts