piksel 29.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Wiem że trzeba a najgorsze że trzeba za to zapłacić ale i tak was śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ewcia.....powinnaś założyc osobny wątek gdzie mogłybyśmy zadawac Ci pytania dotyczace US ja napewno jeszcze nie raz Cie bedę dręczyc jak tylko będę wiedzieć to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Wiem że trzeba a najgorsze że trzeba za to zapłacić ale i tak was śledzę jak się płaci samemu to chyba najbardziej boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A w dodatku nie małą kasę Strzeliłam stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a to efekt mojej sobotniej pracy http://picasaweb.google.pl/lh/photo/SXeW1VIZs4a_Vil0hncI2g?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A w dodatku nie małą kasę Strzeliłam stronkę gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a to efekt mojej sobotniej pracy http://picasaweb.google.pl/lh/photo/SXeW1VIZs4a_Vil0hncI2g?feat=directlink Piękne też bym coś pogrzebała w ogródku Ale na razie to musi poczekać aż coś ograbimy wkoło domu i ocieplimy domek byłam wczoraj u Majewskich w centrum ogrodniczym - piękne i całe mnóstwo różnych wrzosów aż kusiło żeby coś kupić ale narazie musiałam się powstrzymać. W tym roku tak robię ze wszystkimi kwiatami nawet przed domem nie mam nic tylko pelargonie własnej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a to efekt mojej sobotniej pracy http://picasaweb.google.pl/lh/photo/SXeW1VIZs4a_Vil0hncI2g?feat=directlink Piękne też bym coś pogrzebała w ogródku Ale na razie to musi poczekać aż coś ograbimy wkoło domu i ocieplimy domek byłam wczoraj u Majewskich w centrum ogrodniczym - piękne i całe mnóstwo różnych wrzosów aż kusiło żeby coś kupić ale narazie musiałam się powstrzymać. W tym roku tak robię ze wszystkimi kwiatami nawet przed domem nie mam nic tylko pelargonie własnej produkcji a pamiętasz po ile mają wrzosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ewcia.......Ty to masz ręke do roślin!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ewcia.......Ty to masz ręke do roślin!!!!! po pierwsze nie taką jak ma Danka a po drugie to oby te wrzosy zimę przetrwały w zeszłym roku też posadziłam ich troszkę a przetrwały tylko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ewelina ty też masz troszkę pola do obrobienia (na marginesie to serdecznie współczuję ) pelaśki śliczne wyglądają na balustradach ale u ciebie śliczna magnolia rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 fiu...fiu, ale Wy tutaj mondre rzeczy piszecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 fiu...fiu, ale Wy tutaj mondre rzeczy piszecie.... samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dzisiaj pełna nadzieji szłam do urzędu po informację kiedy będziemy mieli pozwolenie na sieć i klapa "Pan" który zajmuje się naszą sprawą na urlopie przymusowym bo malowanie pokoi mają sprawa przeciąga się do czwartku niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ewelina ty też masz troszkę pola do obrobienia (na marginesie to serdecznie współczuję ) pelaśki śliczne wyglądają na balustradach ale u ciebie śliczna magnolia rośnie Niestety to nie moje balustrady bo ja mieszkam w tym mniejszym domku. Tam gdzie są w końcu balustrady to mieszkają teście i szwagier. A magnolia piękna to fakt w tym roku to mało kwiatów bo mamy teżcia chorego a i teściowa tez na zdrowiu podupadła a kwiaty potrzebują pracy. Cena wrzosów około 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Praca w ogrodzie to będzie relaks mam nadzieje A dużo będzie trawy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ewelina ty też masz troszkę pola do obrobienia (na marginesie to serdecznie współczuję ) pelaśki śliczne wyglądają na balustradach ale u ciebie śliczna magnolia rośnie Niestety to nie moje balustrady bo ja mieszkam w tym mniejszym domku. Tam gdzie są w końcu balustrady to mieszkają teście i szwagier. A magnolia piękna to fakt w tym roku to mało kwiatów bo mamy teżcia chorego a i teściowa tez na zdrowiu podupadła a kwiaty potrzebują pracy. Cena wrzosów około 5zł a ja myślałam, że w tym domu gdzie no wiesz schody do nieba ja kupowałam po 3,98 i 2,97 ale te po 5 napewno są większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Praca w ogrodzie to będzie relaks mam nadzieje A dużo będzie trawy chyba jak dużo posiejesz to i będzie a praca w ogródku jest super jak mi się nudzi to za plewienie się biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ewelina jak ty mieszkasz w tym mniejszym domu to po co tobie kolejny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ja na brak nudy nie brakuje bo mi moje dziecko na to nie pozwala a wiesz na wsi zawsze jest coś do roboty. Wole mieszkać w starym domku ale sami Odremontowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts