EwaWoj 29.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ja na brak nudy nie brakuje bo mi moje dziecko na to nie pozwala a wiesz na wsi zawsze jest coś do roboty. Wole mieszkać w starym domku ale sami Odremontowany ale to są same przyjemne prace bo ogrodwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Tam mi w okna nikt nie będzie zaglądał i sami na podwórku to obowiązki są tylko nasze, i nikt mi nie będzie podsłuchiwał z kim imprezujemy. A stary to zawsze stary dom. 5 lat temu duży remont jakieś 80 tys władowane i znowu niektóre rzeczy trzeba robić bo nie ma podcinek. i całą górę trzeba robić łącznie z dachem. I ja mam tu na dole tylko 2 pok To wszystko by się przeżyło ale brak swobody to przeszkadza A zresztą wpadnij na kawę to sama zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Tam mi w okna nikt nie będzie zaglądał i sami na podwórku to obowiązki są tylko nasze, i nikt mi nie będzie podsłuchiwał z kim imprezujemy. A stary to zawsze stary dom. 5 lat temu duży remont jakieś 80 tys władowane i znowu niektóre rzeczy trzeba robić bo nie ma podcinek. i całą górę trzeba robić łącznie z dachem. I ja mam tu na dole tylko 2 pok To wszystko by się przeżyło ale brak swobody to przeszkadza A zresztą wpadnij na kawę to sama zobaczysz:) koniecznie musimy się spotkać tak jak samemu się mieszka to jest swobodniej i nikt nie marudzi, że może to albo to trzeba zrobić. Chcesz to robisz a jak nie to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 czasem lepiej opłaca się od podstaw budowac niż remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Zapraszam bardzo Zmykam pod prysznic bo 5,45 pobudka do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Zapraszam bardzo Zmykam pod prysznic bo 5,45 pobudka do pracy ja też zmykam, pa do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewcia.......Ty to masz ręke do roślin!!!!! po pierwsze nie taką jak ma Danka ale za to jaką do pitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a do kiedy mozna rozliczyc się z danego rachunku np.mam fakture za bloczki betonowe z zeszłego roku i księgowa stwierdziła że możemy rozliczyc się z faktur do 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam wszytkie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewa jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 nie,kobieta zapiernicza w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewa jeszcze śpi od godziny w pracy jestem przesadziłam od pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 nie,kobieta zapiernicza w robocie oj bardzo, bardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a do kiedy mozna rozliczyc się z danego rachunku np.mam fakture za bloczki betonowe z zeszłego roku i księgowa stwierdziła że możemy rozliczyc się z faktur do 2 lat. co do ważności faktur to według mnie nie ma tutaj takiego terminu muszą to być jedynie faktury które były wystawiane po 2004 roku ustawa wtym zakresie nic nie podaje ale na wszelki wypadek zapytam jeszcze w skarbówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a do kiedy mozna rozliczyc się z danego rachunku np.mam fakture za bloczki betonowe z zeszłego roku i księgowa stwierdziła że możemy rozliczyc się z faktur do 2 lat. co do ważności faktur to według mnie nie ma tutaj takiego terminu muszą to być jedynie faktury które były wystawiane po 2004 roku ustawa wtym zakresie nic nie podaje ale na wszelki wypadek zapytam jeszcze w skarbówce sprecyzowanie po maju 2004 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewuś śliczne masz te wrzosy..........są takie romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewuś śliczne masz te wrzosy..........są takie romantyczne bardzo chciałabym aby przetrwały do przyszłego roku tak sobie myślałam co w zeszlym roku zrobiłam nie tak, że one prawie wszystkie padły? i doszłam do wniosku, że niewłaściwą glebę miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewka one muszą miec glebę kwaśną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewka one muszą miec glebę kwaśną no właśnie to już chyba bardziej kwaśnej nigdzie nie ma jak wyciągałam wrzosy z doniczek to miały one podłoże takie ściółkowe, leśne jakby z torfem więc im dosypałam troszkę chyba dobrze zrobiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts