dankaf 30.09.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 daj im kore przekomp.z sosny...... zatrzymuje to wilgoc w ziemi,a co za tym idzie wrzosy są mniej atakowane przez szara pleśń.......nie bedziesz musiała jej tak częśto podlewacno i oczywiście zabezpieczy to przed przemarzaniem zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 daj im kore przekomp.z sosny...... zatrzymuje to wilgoc w ziemi,a co za tym idzie wrzosy są mniej atakowane przez szara pleśń.......nie bedziesz musiała jej tak częśto podlewac no i oczywiście zabezpieczy to przed przemarzaniem zimą dobrze tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 muszą miec ok.25l torfu na m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 muszą miec ok.25l torfu na m2 kurcze to dałam za mało ok, dosypię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mam taką notatkę w zeszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ale na wierzch dałabym zwykłej ziemi.....zawsze tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czytałam że zaczynasz robic dól domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ale na wierzch dałabym zwykłej ziemi.....zawsze tak robię czyli zrobię tak: dosypię jeszcze torfu, ziemi i na wierzch korę sosnową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 daj im kore przekomp.z sosny...... zatrzymuje to wilgoc w ziemi,a co za tym idzie wrzosy są mniej atakowane przez szara pleśń.......nie bedziesz musiała jej tak częśto podlewac no i oczywiście zabezpieczy to przed przemarzaniem zimą ale na wierzch!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ale na wierzch dałabym zwykłej ziemi.....zawsze tak robię czyli zrobię tak: dosypię jeszcze torfu, ziemi i na wierzch korę sosnową o tak mijamy się z tymi odp. a tej rodzimej ziemi trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 nie,kobieta zapiernicza w robocie oj bardzo, bardzo ciężko Nie tak ciężko bo ma czas na FM A ja zaraz robię wyskok na miasto bo szefa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czytałam że zaczynasz robic dól domku hi,hi tam cały czas coś tato robi ale tak poważnie robimy teraz ogrzewanie tzn. podłączamy je do rozdzielaczy, no i będziemy szykować się do podłogówki i wylania posadzki ale mój tato teraz ma kłopoty z kolanem i podłogówka troszkę może się przeciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Wpadłam sie przywitać dziewczynki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 daj im kore przekomp.z sosny...... zatrzymuje to wilgoc w ziemi,a co za tym idzie wrzosy są mniej atakowane przez szara pleśń.......nie bedziesz musiała jej tak częśto podlewac no i oczywiście zabezpieczy to przed przemarzaniem zimą ale na wierzch!!!!! dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 fajnie i mądrze opisane.....ale to juz pewnie wiesz http://www.majewscy.com.pl/pl/uprawa_wrzosow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 nie,kobieta zapiernicza w robocie oj bardzo, bardzo ciężko Nie tak ciężko bo ma czas na FM A ja zaraz robię wyskok na miasto bo szefa nie ma dla Was zawsze znajdę czas kota nie ma myszy harcują i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 nie,kobieta zapiernicza w robocie oj bardzo, bardzo ciężko Nie tak ciężko bo ma czas na FM A ja zaraz robię wyskok na miasto bo szefa nie ma fajnie macie dziewczyny ........ że pracujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Fajnie że masz takiego Tatę co pomaga U nas od poniedziałku ma się coś w końcu dziać nareszcie :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Wpadłam sie przywitać dziewczynki!! cześc Kaluś czyli masz przerwę w pracy na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja 3 lata nie pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts