dankaf 30.09.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 właśnie znalazłam oferte pracy na zastępstwo i to blisko tylko 15 km Danuś a jaki ty masz zawód? jeśli to nie tajemnica wyższe o specjalizacji agronom zarządzanie gospodarstwem czy uprawa roślin to chyba potrzebny zawód a zwłaszcza teraz niby tak ale wszystkie interesujace prace są w Poznaniu a dla mnie to to 80km drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ale ta oferta jest w innej placówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewelina to chyba na miasto wyskoczyła a Kala to już pwenie po kwace bo coś dziewczyny nie piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zanudziłyśmy je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 wiesz co? teraz właśnie nadszedł taki czas że bardzo brakuje mi pracy,bycia z innymi.........tak po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 pracowałam wcześniej w podobnej placówce ale w Gnieźnie miałam największe szanse na stałe ale pani kierownik mnie nie wybrała bo miałam małe dziecko-Gosia miała wtedy 3 lata.......i to jest prawda tyle że to była rozmowa w cztery oczy więc nic z tym nie mogłam zrobic czyli taka dyskryminacja ale teraz będziesz decydowała się na powrót do pracy? ale ta oferta jest w innej placówce chodizło mi ogólnie czy chcesz wrócić do pracy a 80 km to faktycznie troszkę jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 chodizło mi ogólnie czy chcesz wrócić TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 wiesz co? teraz właśnie nadszedł taki czas że bardzo brakuje mi pracy,bycia z innymi.........tak po prostu masz rację jest czas a zwłaszcza jak dziecko jest małe, że potrzebujesz opiekować się nim ale kiedy dziecko podrasta to już to się zmienia i wówczas chcesz się spełniać na innym "polu". Mam 16-latka i czasem chciałabym jeszcze raz mieć takie maleństwo ale jak pomyślę, że musiałabym na pewien czas z pracy rezygnować, z wyjazdów i przede wszystkim z takiej niezależności to mi przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 koleżanka niedawno urodziła a jest torszkę starsza od mnie ma słodziuką córcię i niby się bardzo cieszą ale wydaje mi się, że nie do końca tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 u mnie to było tak..........wychowuję każdę dziecko sama do 3 lat.....bo sama tego potrzebowałam i nie wyobrażam sobie że mógłby to zrobic ktoś inny w tej chwili Marcelka ma 3,5 latka i widze że bardzo chciałaby byc między dziecmi czyli nadszedł ten czas........dla mnie troszkę smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czyli albo robimy synka albo uciekam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a propo pracy czeka mnie bardzo duzo nauki po tylu latach..........niestety w ARiMR trzeba zdawac egzaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 uciekam robic obiadek i sprzątac chałupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a propo pracy czeka mnie bardzo duzo nauki po tylu latach..........niestety w ARiMR trzeba zdawac egzaminy Danuś człowiek całe życie się uczy i na to rady nie ma jak trza to trza i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 uciekam robic obiadek i sprzątac chałupę to do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 30.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam ze słonecznego Krakowa Danusiu, jak tam sprawy? Ewa, ale fajnie, że już dół Orionka robisz i, że możesz liczyć na pomoc Taty. Ja też z pracy piszę Kala67, mam podobny staż pracy do Twojego Danusiu, ja myślę, że już niedługo będzie spore zapotrzebowanie na Twój zawód. Nawet dzisiaj w radio słyszałam, że gospodarstwa rolne w Polsce są na coraz wyższym poziomie i, że coraz bardziej fachowo zarządzane, więc za jakiś czas, pewnie będziesz miała w czym wybierać, choć wiem, że czekanie może być trudne Co do posiadania jeszcze dzieci, to mnie się bardzo marzy i jakby coś, to bym była prze szczęśliwa. Ja po urodzeniu córci musiałam zrezygnować z bardzo fajnych, bardzo odległych, egzotycznych firmowych wyjazdów, które tak naprawdę były jednym z nielicznych plusów tej pracy, ale powiem Wam, że zupełnie tego nie żałuję i macierzyństwo wynagradza mi to wielokrotnie i jakbym mogła, to nie pracowałabym dalej. Może mam trochę inne podejście, bo moje macierzyństwo jest późnym macierzyństwem, może dlatego tak je doceniam i jeszcze mam chrapkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewelina to chyba na miasto wyskoczyła a Kala to już pwenie po kwace bo coś dziewczyny nie piszą Wróciłam i nic nie załatwiłam co do którego banku wejde to na kredytach hipotecznych kolejka Ale kupiłam kredki dla córci mojej i koleżanki bo jutro ide oglądać jej małego synka więc jej córeczce też trzeba coś dać Ja kiedyś starałam się o prace w ARiMR i też miałam egazamin we Wrocławiu i się nie dostała a teraz to się cieszę bo tu mam lepszą prace i prawie w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 wiesz co? teraz właśnie nadszedł taki czas że bardzo brakuje mi pracy,bycia z innymi.........tak po prostu Znam ten stan i jest bardzo zły i to się odbija na naszych najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witajcie przed południem - miłego dzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts