dankaf 30.09.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Wróciłam i nic nie załatwiłam co do którego banku wejde to na kredytach hipotecznych kolejka jesli chcesz poczytac to proszę http://www.forum-kredytowe.pl/ Ja kiedyś starałam się o prace w ARiMR i też miałam egazamin we Wrocławiu i się nie dostała a teraz to się cieszę bo tu mam lepszą prace i prawie w zawodzie a w jakim? jeśli mogę wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 wiesz co? teraz właśnie nadszedł taki czas że bardzo brakuje mi pracy,bycia z innymi.........tak po prostu Znam ten stan i jest bardzo zły i to się odbija na naszych najbliższych po prostu czuję że to ten moment..........no i nie ukrywam że co 2 wypłaty to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 30.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Może mam trochę inne podejście, bo moje macierzyństwo jest późnym macierzyństwem, może dlatego tak je doceniam i jeszcze mam chrapkę? cieszę się że masz takie samo podejście do tych spraw Czyli co Danusiu, będzie syn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mam jeszcze chwiilę do wyjścia z pracy, patrzę a tu tyle się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 co do macierzyństwa to ja już niestety jestem za wygodna różnica 16 lat pomiędzy rodzeństwem to troszkę dużo uwielbiam podróże, łazikowanie po górach, jazdę na nartach i nie wiem czy rozmyślnie mogłabym z tego zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 30.09.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewa, 16 lat, to faktycznie spora różnica i też bym się mocno zastanawiała, chociaż te odmładzające hormony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewa, 16 lat, to faktycznie spora różnica i też bym się mocno zastanawiała, chociaż te odmładzające hormony a kremiki też są ok:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 30.09.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewa, 16 lat, to faktycznie spora różnica i też bym się mocno zastanawiała, chociaż te odmładzające hormony a kremiki też są ok:wink: No fakt i kilogramów nie zostawiają tak jak ciąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 są jak wszędzie plusy i minusy ach te wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Wróciłam i nic nie załatwiłam co do którego banku wejde to na kredytach hipotecznych kolejka jesli chcesz poczytac to proszę http://www.forum-kredytowe.pl/ Ja kiedyś starałam się o prace w ARiMR i też miałam egazamin we Wrocławiu i się nie dostała a teraz to się cieszę bo tu mam lepszą prace i prawie w zawodzie a w jakim? jeśli mogę wiedziec starałam sie do legnicy a egzamin miałam we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A ja myśle bardzo o drugim i juz zapowiedziałam dla męża że jak w tym roku nie zajde to już nie będziemy mieli Laura już duża za rok do zerówki robie się leniwa i wygodna A on to sceptycznie do tego podchodzi on chce ale jak będziemy mieszkali na nowym tylko kiedy to nastąpi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zawsze jest coś, ja np. nie decydowałam się na drugie dziecko bo najpierw studia później praca a to było dla mnie najważniejsze a teraz różnica wiekowa ot co począć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry z pracy część, cześć a ja zaraz kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 30.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zawsze jest coś, ja np. nie decydowałam się na drugie dziecko bo najpierw studia później praca a to było dla mnie najważniejsze a teraz różnica wiekowa ot co począć Dziecko koleżanko, dziecko GLAMOURMUM witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.09.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry z pracy część, cześć a ja zaraz kończę ło matko, to gdzie Ty pracujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zawsze jest coś, ja np. nie decydowałam się na drugie dziecko bo najpierw studia później praca a to było dla mnie najważniejsze a teraz różnica wiekowa ot co począć Dziecko koleżanko, dziecko GLAMOURMUM witaj witaj....witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zawsze jest coś, ja np. nie decydowałam się na drugie dziecko bo najpierw studia później praca a to było dla mnie najważniejsze a teraz różnica wiekowa ot co począć Dziecko koleżanko, dziecko dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry z pracy który to dzień? fajnie a jak klienci? marudzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts