kala67 30.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 wreszcie jestem na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry z pracy część, cześć a ja zaraz kończę ło matko, to gdzie Ty pracujesz ??? ja to taki troszkę "wolny strzelec" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zawsze jest coś, ja np. nie decydowałam się na drugie dziecko bo najpierw studia później praca a to było dla mnie najważniejsze a teraz różnica wiekowa ot co począć Dziecko koleżanko, dziecko dobre hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewa.....chyb nie masz wyjścia teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 wreszcie jestem na spokojnie a u mnie dzisiaj tak spokojnie to nie będzie bo pewnie walka o komputer z synem się rozpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ewa.....chyb nie masz wyjścia teraz nawet nie będę ciekawa co mój mąż na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zawołaj męża zapytamy Go o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zawołaj męża zapytamy Go o to on też jest dość wygodny zresztą tak jak ja to raczej nie byłby zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzisiaj dowiedzieliśmy się, że ekipa która ma robić nam sieć wod-kan bierze jakąś większą robotę no i klapa a my dalej czekamy na pzowolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzisiaj dowiedzieliśmy się, że ekipa która ma robić nam sieć wod-kan bierze jakąś większą robotę no i klapa a my dalej czekamy na pzowolenie Smutne a tak to jest z tymi urzędasami Sama nim jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzisiaj dowiedzieliśmy się, że ekipa która ma robić nam sieć wod-kan bierze jakąś większą robotę no i klapa a my dalej czekamy na pzowolenie Smutne a tak to jest z tymi urzędasami Sama nim jestem tylko nie mów, że w leg. starostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 "wolny strzelec" jestem teraz to mnie zaciekawiłaś mów że kobieto jaki!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.10.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzisiaj dowiedzieliśmy się, że ekipa która ma robić nam sieć wod-kan bierze jakąś większą robotę no i klapa a my dalej czekamy na pzowolenie Smutne a tak to jest z tymi urzędasami Sama nim jestem tylko nie mów, że w leg. starostwie Nie nie w tym urzędzie nie ja w RZGW pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 "wolny strzelec" jestem teraz to mnie zaciekawiłaś mów że kobieto jaki!? księgową jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzisiaj dowiedzieliśmy się, że ekipa która ma robić nam sieć wod-kan bierze jakąś większą robotę no i klapa a my dalej czekamy na pzowolenie Smutne a tak to jest z tymi urzędasami Sama nim jestem tylko nie mów, że w leg. starostwie Nie nie w tym urzędzie nie ja w RZGW pracuje czy dobrze zrozumiałam Zarząd Gospodarki Wodnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.10.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 "wolny strzelec" jestem teraz to mnie zaciekawiłaś mów że kobieto jaki!? księgową jestem bardzo fajny zawód ..........tak sobie po cichutku myślałam........no wiesz po tych pitach a że wolny strzelec bo na swoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 "wolny strzelec" jestem teraz to mnie zaciekawiłaś mów że kobieto jaki!? księgową jestem bardzo fajny zawód ..........tak sobie po cichutku myślałam........no wiesz po tych pitach a że wolny strzelec bo na swoim? tak i mam kilka fajnych miejsc pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 chociaż ten strzelec to sama kwintesencja prawdy bo ja z grudnia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 chociaż ten strzelec to sama kwintesencja prawdy bo ja z grudnia jestem Ja też strzelec z grudnia A praca Regionalny Zarząd Gospodarki Wodnej - Nadzór Wodny w Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.10.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 to ja niedaleko Was bo jestem ze stycznia koziorożec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts