dankaf 01.10.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no proszę jakie poważne i ambitne zawody nie pozostaje mi nic innego jak wkręcic się w instytucje rządową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 chociaż ten strzelec to sama kwintesencja prawdy bo ja z grudnia jestem Ja też strzelec z grudnia A praca Regionalny Zarząd Gospodarki Wodnej - Nadzór Wodny w Legnicy no proszę a my z wodą problemy na budowie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 to ja niedaleko Was bo jestem ze stycznia koziorożec to się będzie działo imprezka za imprezką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja z 9.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja z 9.12 08.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To będzie wspólna impra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To będzie wspólna impra na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 01.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, witam Widzę, że wszystkie już na stanowiskach forumowych Ja częściowo się wyłamię, bo ja z czerwca jestem, więc nie będę uczestniczyć w zbiorowych obchodach urodzin , ale za to zawód mój to też wolny, tyle, że nie strzelec , bo jestem projektantem mody/rysownikiem, czyli mgr sztuki (sztukmistrzem jak ja to nazywam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, witam Widzę, że wszystkie już na stanowiskach forumowych Ja częściowo się wyłamię, bo ja z czerwca jestem, więc nie będę uczestniczyć w zbiorowych obchodach urodzin , ale za to zawód mój to też wolny, tyle, że nie strzelec , bo jestem projektantem mody/rysownikiem, czyli mgr sztuki (sztukmistrzem jak ja to nazywam). Świetny zawód Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 01.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No fajny, fajny, tylko teraz w Polsce o pracę ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, witam Widzę, że wszystkie już na stanowiskach forumowych Ja częściowo się wyłamię, bo ja z czerwca jestem, więc nie będę uczestniczyć w zbiorowych obchodach urodzin , ale za to zawód mój to też wolny, tyle, że nie strzelec , bo jestem projektantem mody/rysownikiem, czyli mgr sztuki (sztukmistrzem jak ja to nazywam). toś kobietko się wyłamała ale zazdroszczę tobie tego fachu bo ja bezguście w dziediznie mody jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 01.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ewa, ja tam za każdym razem jak muszę płacić księgowemu, to żałuję, że na księgowości się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ewa, ja tam za każdym razem jak muszę płacić księgowemu, to żałuję, że na księgowości się nie znam widzisz mnie przyprawia o zawrót głowy zakup ubrań wówczas żałuję, że moda to dla mnie abstrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.10.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bo jestem projektantem mody/rysownikiem, czyli mgr sztuki (sztukmistrzem jak ja to nazywam). wspaniale kiedyś dawno temu chciałam zdawac na ASP w Poznaniu............malowałam,rysowałam najczęściej na ścianach pokoju co wkurzało najwięcej mojego tate druga moja miłośc to ogród niestety nie mam miejsca aby sie wykazac i tu popełniłam błąd nie idąc w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bo jestem projektantem mody/rysownikiem, czyli mgr sztuki (sztukmistrzem jak ja to nazywam). wspaniale kiedyś dawno temu chciałam zdawac na ASP w Poznaniu............malowałam,rysowałam najczęściej na ścianach pokoju co wkurzało najwięcej mojego tate druga moja miłośc to ogród niestety nie mam miejsca aby sie wykazac i tu popełniłam błąd nie idąc w tym kierunku a co stoi na przeszkodzie, żeby to zrealizować.... Dzień dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam piątkowo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To dla ciebie Ewa odnośnie kopalnihttp://www.lubin.pl/aktualnosci,7436,wygralismy_bitwe_ale_nie_wojne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 bo jestem projektantem mody/rysownikiem, czyli mgr sztuki (sztukmistrzem jak ja to nazywam). wspaniale kiedyś dawno temu chciałam zdawac na ASP w Poznaniu............malowałam,rysowałam najczęściej na ścianach pokoju co wkurzało najwięcej mojego tate druga moja miłośc to ogród niestety nie mam miejsca aby sie wykazac i tu popełniłam błąd nie idąc w tym kierunku a co stoi na przeszkodzie, żeby to zrealizować.... Dzień dobry wieczór właśnie, właśnie nigdny nie jest za późno trzeba znaleźść tylko więcej plusów niż minusów a wszystko pójdzie gładko kwestia nastawienia i determinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.10.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To dla ciebie Ewa odnośnie kopalni http://www.lubin.pl/aktualnosci,7436,wygralismy_bitwe_ale_nie_wojne.html kurka mało krzepiąca informacja przy piątku dot. ustawy wywłaszczeniowej ale cóż może sprawa kopalnii zostanie odłożona na następne 50 lat rząd ma teraz inne bardziej niepokojące sprawy na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja też mam taką nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts