Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przyszłam za Kalą, dzień dobry! :D

rzeczywiście sofy ładne, eleganckie, do mojego zgrzebnego wnętrza by nie pasowały, ale np. widziałam tez wnętrza urządzone tak surowo, "loftowo" gdzie bardzo pasowały np. kryształowe zyrandole! U siebie też jeszcze lamp nie wybrałam, waham się, w którą iśc stronę. Pewnie skończy się na Ikei, ze względu na ceny! ;)

Cześc dziewczyny :D

Mam smaka na styl eklektyczny czyli połączenie nowoczesności z klasyką :wink: ............troche boję się żeby nie przedobrzyc :-?

Uwielbiam również krzesła,fotele w stylu rokoko i mam olbrzymią słabośc do mebli kolonialnych więc co to będzie nie mam pojęcia :wink: dosłownie eklektycznie :lol:

a co do żyrandoli będą u mnie również kryształowe.........nie ukrywam że marzą mi się z kryształami Swarovskiego ale cena zabójcza.........może kiedyś :wink:

czyli albo eklektycznie albo kolonialnie a;le na pewno zacznę od ceglanej ściany a reszta musi się dopasowac :wink:

Cześć bratnia DUSZYCZKO :D , fajne te sofy, a najbardziej podoba mi się ta trzecia. W ogóle myślałam kiedyś, że mi przeszło ze starociami, ale jednak nie :wink:.

Uwielbiam kryształowe żyrandole - przepięknie rozpraszają światło, stoliki na krzywych nóżkach i przeróżne ecie pecie.

A kto te sofy produkuje?

Jak sprawy Danusiu, jeszcze ściskać? Już się nie mogę doczekać kiedy zaczniesz kupować lampy, poduchy i inne..... :D .

Sonisiu BRATNIA DUSZO dziekuję za milutkie słóweczka :D

większośc sof produkowana niestety nie u nas ale liczy się pomysł i wiem czego szukac :wink:

Wiedziałam że spodoba się Ci 3 sofa-wiedział i tyle! :lol: :wink:

A co do kciukasów może na wiosnę :wink: .....zaczynam się do tej mysli przyzwyczajac

Ps.nie wiem czy tak na 100% będzie Ci się u mnie podobac bo troszkę chce pomieszac z nowoczesnym :lol: :wink:

większośc sof produkowana niestety nie u nas

wiadomo, jak coś ładne to oczywiście "nie u nas" :wink: :lol:

Wiedziałam że spodoba się Ci 3 sofa-wiedział i tyle

ciekawe skąd :roll: :wink: ?

Wiosna w sumie już niedaleko :lol: , nic się nie martw - szybko zleci, a przez ten czas będziesz sobie obmyślać co i jak, płytki, podłogi i te sprawy.

nie wiem czy tak na 100% będzie Ci się u mnie podobac bo troszkę chce pomieszac z nowoczesnym

Na pewno będzie, ja to po prostu czuję przez skórę.

U mnie też był taki zamysł, ale w sumie nie wiem czy mam pomieszane czy nie :lol: .

A co będzie nowoczesnego, a co starego?

A co będzie nowoczesnego, a co starego?

tak myślę czy nie wstawic nowoczesnej ale prostej,białej kuchni z drewnianym blatem i do tego jako dodatek mały mebelek kolonialny :wink:

myślę jeszcze nad dywanem,schodami,lampami :wink:

.....tak naprawdę to cały czas szukam reszty pomysłów

nie musze miec tak od zaraz na 100% urządzone wolę pomieszkac troszkę i ze spokojem pomyślec :wink:

.....tak naprawdę to cały czas szukam reszty pomysłów

nie musze miec tak od zaraz na 100% urządzone wolę pomieszkac troszkę i ze spokojem pomyślec :wink:

no, mnie by się to nie udalo! :wink:

jeżeli czegoś nie zrobię od razu, będe bez tego mieszkać! Tanie "spółdzielcze" drzwi w obecnym mieszkaniu wymieniłam dopiero teraz, bo chcę je sprzedać! :roll: