kala67 02.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj Danusiu!!! dziękuje za podtrzymanie na duchu ciężko być matka studentki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.10.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kaluś za parę lat to Ty mnie bedziesz pocieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mam nadzieje, że będę już wtedy TWARDA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kaluś za parę lat to Ty mnie bedziesz pocieszac Danka ty masz jeszcze spooooro czasu prędzej pocieszenie będzie mi potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.10.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mam nadzieje, że będę już wtedy TWARDA!! nie chcę Ciebie martwić ale w tym zakresie to raczej nie będziesz twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam!!! ale eleganckie te sofy w takim stylu bedziesz sie urządzac Danusiu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 przyszłam za Kalą, dzień dobry! rzeczywiście sofy ładne, eleganckie, do mojego zgrzebnego wnętrza by nie pasowały, ale np. widziałam tez wnętrza urządzone tak surowo, "loftowo" gdzie bardzo pasowały np. kryształowe zyrandole! U siebie też jeszcze lamp nie wybrałam, waham się, w którą iśc stronę. Pewnie skończy się na Ikei, ze względu na ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.10.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Cześc dziewczyny Mam smaka na styl eklektyczny czyli połączenie nowoczesności z klasyką ............troche boję się żeby nie przedobrzyc Uwielbiam również krzesła,fotele w stylu rokoko i mam olbrzymią słabośc do mebli kolonialnych więc co to będzie nie mam pojęcia dosłownie eklektycznie a co do żyrandoli będą u mnie również kryształowe.........nie ukrywam że marzą mi się z kryształami Swarovskiego ale cena zabójcza.........może kiedyś czyli albo eklektycznie albo kolonialnie a;le na pewno zacznę od ceglanej ściany a reszta musi się dopasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Cześć bratnia DUSZYCZKO , fajne te sofy, a najbardziej podoba mi się ta trzecia. W ogóle myślałam kiedyś, że mi przeszło ze starociami, ale jednak nie . Uwielbiam kryształowe żyrandole - przepięknie rozpraszają światło, stoliki na krzywych nóżkach i przeróżne ecie pecie. A kto te sofy produkuje? Jak sprawy Danusiu, jeszcze ściskać? Już się nie mogę doczekać kiedy zaczniesz kupować lampy, poduchy i inne..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.10.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sonisiu BRATNIA DUSZO dziekuję za milutkie słóweczka większośc sof produkowana niestety nie u nas ale liczy się pomysł i wiem czego szukac Wiedziałam że spodoba się Ci 3 sofa-wiedział i tyle! A co do kciukasów może na wiosnę .....zaczynam się do tej mysli przyzwyczajac Ps.nie wiem czy tak na 100% będzie Ci się u mnie podobac bo troszkę chce pomieszac z nowoczesnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 03.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witaj, dom pieknie juz zdobi okolicę, a inspiracje które wrzucasz bardzo ciekawe. Nie mogę sie doczekać u ciebie wykończeniówki (ty pewnie tez ) bo cos mam wrażenie ze wyjątkowy dom sie szykuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.10.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 coffee82 witam Ciebie wyjątkowy.......bo taki wyczekany,wytęskniony ............i nie wiem ile czasu jeszcze zejdzie aż w końcu uda mi się w nim zamieszkac no i oczywiście czy nie wyjdzie z tego galimatias pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 większośc sof produkowana niestety nie u nas wiadomo, jak coś ładne to oczywiście "nie u nas" Wiedziałam że spodoba się Ci 3 sofa-wiedział i tyle ciekawe skąd ? Wiosna w sumie już niedaleko , nic się nie martw - szybko zleci, a przez ten czas będziesz sobie obmyślać co i jak, płytki, podłogi i te sprawy. nie wiem czy tak na 100% będzie Ci się u mnie podobac bo troszkę chce pomieszac z nowoczesnym Na pewno będzie, ja to po prostu czuję przez skórę. U mnie też był taki zamysł, ale w sumie nie wiem czy mam pomieszane czy nie . A co będzie nowoczesnego, a co starego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.10.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 A co będzie nowoczesnego, a co starego? tak myślę czy nie wstawic nowoczesnej ale prostej,białej kuchni z drewnianym blatem i do tego jako dodatek mały mebelek kolonialny myślę jeszcze nad dywanem,schodami,lampami .....tak naprawdę to cały czas szukam reszty pomysłów nie musze miec tak od zaraz na 100% urządzone wolę pomieszkac troszkę i ze spokojem pomyślec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.10.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 U mnie też był taki zamysł, ale w sumie nie wiem czy mam pomieszane czy nie no jak nie, jak tak nowoczesna kuchnia,podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 no jak nie, jak tak no to tak , ja to zgodna jestem. Mam pomieszane, mam pomieszane..... . Pa, pa idę lulu, bo coś mnie głupawka bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 .....tak naprawdę to cały czas szukam reszty pomysłów nie musze miec tak od zaraz na 100% urządzone wolę pomieszkac troszkę i ze spokojem pomyślec no, mnie by się to nie udalo! jeżeli czegoś nie zrobię od razu, będe bez tego mieszkać! Tanie "spółdzielcze" drzwi w obecnym mieszkaniu wymieniłam dopiero teraz, bo chcę je sprzedać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.10.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.10.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 witajcie, ale mi Was brakowało przez weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 i byłam w piatek w kinie fajnym film polecam: Bękarty wojny QuentinaTarantino - rewelacyjny a w sobotę i dzisiaj ciężko pracowałam w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts