EwaWoj 04.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 sofy fajne ale u mnie to raczej na początku po turecku będziemy siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A słyszałam że fajny A ja w domku sprzątałam ale mi coś nie szło Jakim samochodem Ewa jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 zieloną renówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 a byłaś w pobliżu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A to ja ciebie dzisiaj widziałam jak wracałaś przez Bobrów do Legnicy Ładna blondynka w okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.10.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 sofy fajne ale u mnie to raczej na początku po turecku będziemy siedzieć u mnie też Ewka wklejam to co mi wpadło w oko ............tak na przyszłośc..........nie na już!!!!!! PS.mój mąż wolałby wielką kanapę i chyba bedzie z urządzaniem kłopot .....a niby to ja mam wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.10.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 i byłam w piatek w kinie fajnym film polecam: Bękarty wojny QuentinaTarantino - rewelacyjny a w sobotę i dzisiaj ciężko pracowałam w ogródku oj poszłabym do kina z mężem wczoraj oglądałam KATYŃ na DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.10.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ładna blondynka w okularach wklej swoją mordkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A to ja ciebie dzisiaj widziałam jak wracałaś przez Bobrów do Legnicy Ładna blondynka w okularach to jak to się stało, że mnie widziałaś a ja ciebie nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ładna blondynka w okularach wklej swoją mordkę etam nie ma co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 sofy fajne ale u mnie to raczej na początku po turecku będziemy siedzieć u mnie też Ewka wklejam to co mi wpadło w oko ............tak na przyszłośc..........nie na już!!!!!! PS.mój mąż wolałby wielką kanapę i chyba bedzie z urządzaniem kłopot .....a niby to ja mam wybierac podobnie jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 i byłam w piatek w kinie fajnym film polecam: Bękarty wojny QuentinaTarantino - rewelacyjny a w sobotę i dzisiaj ciężko pracowałam w ogródku oj poszłabym do kina z mężem wczoraj oglądałam KATYŃ na DVD Danka idź bo teraz fajne filmy wyświetlaja my najprawdopodobniej w piątek jeszcze pójdziemyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hej laski miłego poniedziałku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 i byłam w piatek w kinie fajnym film polecam: Bękarty wojny QuentinaTarantino - rewelacyjny a w sobotę i dzisiaj ciężko pracowałam w ogródku oj poszłabym do kina z mężem wczoraj oglądałam KATYŃ na DVD Danka idź bo teraz fajne filmy wyświetlaja my najprawdopodobniej w piątek jeszcze pójdziemyi trza by dupsko ruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.10.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hej laski miłego poniedziałku!!! również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 i byłam w piatek w kinie fajnym film polecam: Bękarty wojny QuentinaTarantino - rewelacyjny a w sobotę i dzisiaj ciężko pracowałam w ogródku oj poszłabym do kina z mężem wczoraj oglądałam KATYŃ na DVD Danka idź bo teraz fajne filmy wyświetlaja my najprawdopodobniej w piątek jeszcze pójdziemyi trza by dupsko ruszyc święte słowa a nie tylko budowa i budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hej laski miłego poniedziałku!!! hej! poranna kawka wypita? bo u mnie będzie dopiero za 1 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A to ja ciebie dzisiaj widziałam jak wracałaś przez Bobrów do Legnicy Ładna blondynka w okularach to jak to się stało, że mnie widziałaś a ja ciebie nie???? My wracaliśmy z legnicy i ja siedziałam z tyłu A ja jeżdże białym vanem Lancia I ja Ciebie często widuje nie tylko w Grzymalinie ale także ostatnio w Legnicy. Nie skojarzyłam odrazu że to ty bo tam są 2 domki i myslałam że to ktoś z tego 1 domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ładna blondynka w okularach wklej swoją mordkę etam nie ma co oglądać Jest jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A to ja ciebie dzisiaj widziałam jak wracałaś przez Bobrów do Legnicy Ładna blondynka w okularach to jak to się stało, że mnie widziałaś a ja ciebie nie???? My wracaliśmy z legnicy i ja siedziałam z tyłu A ja jeżdże białym vanem Lancia I ja Ciebie często widuje nie tylko w Grzymalinie ale także ostatnio w Legnicy. Nie skojarzyłam odrazu że to ty bo tam są 2 domki i myslałam że to ktoś z tego 1 domu no nie nawet w Legnicy Ewelina to już skandal i wstyd że do tej pory się nie spotkałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts