EwaWoj 06.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Buda najbardziej spodobała się mojemu dziecku a szczególnie w środku Mówiłam do męża że jak dalej będzie mnie wkurzał to go tam eksmituje oj myślę, że dziecko by się nie pogniewało a zwłaszcza kiedy mu się tam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nasz psiak będzie miał podobnie ale teraz szukam jakiejś maty dla niego do leżenia i spania bo na razie ma tylko płytę osb a to za mało będzie na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam dziewczynki też witam wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A tu cisza pogoda widze do spania nastraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A tu cisza pogoda widze do spania nastraja dzisiaj to najlepiej usiąść przy kominku z winkiem w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Marzenia Wystarczy że się w piecyku napali i jest już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Marzenia Wystarczy że się w piecyku napali i jest już dobrze tak, u nas na razie kominek pozostaje w sferze planów a nad ogrzewaniem jeszcze pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Robicie podłogówke na całym dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Robicie podłogówke na całym dole w zasadzie to będzie prawie na całym dole oprócz salonu i gabinetu bo tam dajemy panel i deskę a w kuchni, przedpokoju, łazience i korytarzu kafle a pod nimi właśnie podłogówka. Na górze w pralni i łazience też mamy podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a u ciebie jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 U nas to dyskusja ciągła ale ostatnio skłaniam się aby w kuchni wc, wiatrołapie i części jadalnej salonu i na górze łazience. ale jak to ostatnio powiedziałam to mój mąż stwierdził że to po co wogóle robic podłogówkę ? Także dyskusja ciągła ale do tego to jescze daleko i pewnie jak zaczniemy robić to się wtedy okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Od jutra mają zacząć ocieplać ścianę od lasu żeby mozna było skończyć garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 my na podłogówkę zdecydowaliśmy się bo mój kuzyn ją ma i na kafle jak się u niego staje a zwłaszcza w łazience to jest super przyjemne ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Od jutra mają zacząć ocieplać ścianę od lasu żeby mozna było skończyć garaż A nie wiecie jaki koszt jest teraz ocieplenia za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 my na podłogówkę zdecydowaliśmy się bo mój kuzyn ją ma i na kafle jak się u niego staje a zwłaszcza w łazience to jest super przyjemne ciepło Znajomi w grzymalinie mają w całym domu podłogówkę i są zadowoloni ale ja się boje szczególnie wczesnej wiosnu i jpóxnej jesieni że jednak w nużki będzie zimno od płytek jak sie nie pali w piecyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Od jutra mają zacząć ocieplać ścianę od lasu żeby mozna było skończyć garaż a my w sobotę musimy ocieplić pod dachem bo wróble chcą nam się wprowadzić tak wydziobały styropek, że już w niedługim czasie w ogóle jego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 my na podłogówkę zdecydowaliśmy się bo mój kuzyn ją ma i na kafle jak się u niego staje a zwłaszcza w łazience to jest super przyjemne ciepło Znajomi w grzymalinie mają w całym domu podłogówkę i są zadowoloni ale ja się boje szczególnie wczesnej wiosnu i jpóxnej jesieni że jednak w nużki będzie zimno od płytek jak sie nie pali w piecyku my nie mamy takiego oryginalnego systemu podłogowego tylko własny ale sprawdzony u kuzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Od jutra mają zacząć ocieplać ścianę od lasu żeby mozna było skończyć garaż A nie wiecie jaki koszt jest teraz ocieplenia za metr nie wiem ale podpytam to wieczorkiem dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 my na podłogówkę zdecydowaliśmy się bo mój kuzyn ją ma i na kafle jak się u niego staje a zwłaszcza w łazience to jest super przyjemne ciepło Znajomi w grzymalinie mają w całym domu podłogówkę i są zadowoloni ale ja się boje szczególnie wczesnej wiosnu i jpóxnej jesieni że jednak w nużki będzie zimno od płytek jak sie nie pali w piecyku my nie mamy takiego oryginalnego systemu podłogowego tylko własny ale sprawdzony u kuzyna Sami robicie ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 tak w zasadzie to wszystko staramy się robić sami jak przyjdziesz to sama zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts