Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewelino dzięki, że wpadłaś :lol: :lol: :lol: następnym razem nie dam tobie tak szybko wyjechać :lol: :wink: a jak się czuje mała????

Witaj widzisz mała o dziwo lepiej niż ja na wieczór i w nocy miałam straszną gorączkę i ból kręgosłupa idę dzisiaj do lekarza słaba jestem strasznie :(

A teraz spać nie mogę więc zaglądam co u was :)

Następnym razem to na pewno dłużej posiedzę :)

Danka jak tam twoje sprawy się mają

Dziekuję dobrze,chyba zaczniemy dalsze prace na wiosnę ale mamy jeszcze do zrobienia ocieplenie szczytu miedzy domem a garażem bo to musi byc zrobione przed dachówką.Słupki w wykuszach trzeba przeszplachowac :wink: Jak to się mówi na upartego zawsze jest coś do zrobienia :wink: Mamy jeszcze sterte drzewa do pocięcia trzeba to zrobic bo dostanie nogi :-?

Danka jak tam twoje sprawy się mają

Dziekuję dobrze,chyba zaczniemy dalsze prace na wiosnę ale mamy jeszcze do zrobienia ocieplenie szczytu miedzy domem a garażem bo to musi byc zrobione przed dachówką.Słupki w wykuszach trzeba przeszplachowac :wink: Jak to się mówi na upartego zawsze jest coś do zrobienia :wink: Mamy jeszcze sterte drzewa do pocięcia trzeba to zrobic bo dostanie nogi :-?

tak mówią, że przy domu jest zawsze co robić :wink: :lol: i chyba coś w tym jest bo jak się tak zastanowię to ... soboty i niedzieli by nam zabrakło :wink:

Ewelino dzięki, że wpadłaś :lol: :lol: :lol: następnym razem nie dam tobie tak szybko wyjechać :lol: :wink: a jak się czuje mała????

Witaj widzisz mała o dziwo lepiej niż ja na wieczór i w nocy miałam straszną gorączkę i ból kręgosłupa idę dzisiaj do lekarza słaba jestem strasznie :(

A teraz spać nie mogę więc zaglądam co u was :)

Następnym razem to na pewno dłużej posiedzę :)

koniecznie do lekarza bo chociaż jakieś konkretne lekarstwa przepisze

Danuś a jak planujesz oświetlenie na dole????

w salonie chcę żyrandol,może jakąś lampę stojącą i coś na komodzie tyle że nie wiem czy robic jeszcze jakieś dodatkowe w suficie :roll: .........chyba że coś do podwietlenia ściany........nie wiem naprawdę 8)

w kuchni tez coś na środku i może nad szafkami bo w tej chwili mam ciemno i to mnie wkurza :-?

w jadalni napewno coś nad stołem

myslę jeszcze nad oświetleniem schodów tzn ściany

a korytarz może jakieś na szynach halogenki.........nie wiem

A Ty jak to rozplanowałaś?