piksel 06.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A o której będziesz dzisiaj na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A o której będziesz dzisiaj na budowie ? dzisiaj będę troszkę wcześniej niż zazwyczaj bo około 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 spotkamy się na kawusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 to ja koło 16 się zjawie tak na chwilkę ze swoją gwiazdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 to ja koło 16 się zjawie tak na chwilkę ze swoją gwiazdą super będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.10.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Od jutra mają zacząć ocieplać ścianę od lasu żeby mozna było skończyć garaż A nie wiecie jaki koszt jest teraz ocieplenia za metr ale czego styropianu czy wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Od jutra mają zacząć ocieplać ścianę od lasu żeby mozna było skończyć garaż A nie wiecie jaki koszt jest teraz ocieplenia za metr ale czego styropianu czy wełny? styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.10.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Od jutra mają zacząć ocieplać ścianę od lasu żeby mozna było skończyć garaż A nie wiecie jaki koszt jest teraz ocieplenia za metr ale czego styropianu czy wełny? styropian 40zł/m2 na gotowo - sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 u nas koszt ok.45 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ewelino dzięki, że wpadłaś następnym razem nie dam tobie tak szybko wyjechać a jak się czuje mała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Danka jak tam twoje sprawy się mają u mnie lekki przestój ale w sobotę szykuje się ciężka praca: górka ziemi do rozsypania, położenie ocieplenia pod dachem bo wróble gniazdka sobie na zimę wiją i pewnie coś po drodze do soboty się jeszcze znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.10.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ewelino dzięki, że wpadłaś następnym razem nie dam tobie tak szybko wyjechać a jak się czuje mała???? Witaj widzisz mała o dziwo lepiej niż ja na wieczór i w nocy miałam straszną gorączkę i ból kręgosłupa idę dzisiaj do lekarza słaba jestem strasznie A teraz spać nie mogę więc zaglądam co u was Następnym razem to na pewno dłużej posiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Danka jak tam twoje sprawy się mają Dziekuję dobrze,chyba zaczniemy dalsze prace na wiosnę ale mamy jeszcze do zrobienia ocieplenie szczytu miedzy domem a garażem bo to musi byc zrobione przed dachówką.Słupki w wykuszach trzeba przeszplachowac Jak to się mówi na upartego zawsze jest coś do zrobienia Mamy jeszcze sterte drzewa do pocięcia trzeba to zrobic bo dostanie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 u nas koszt ok.45 zł szkoda że nie bliżej miałabys taniej.....tak po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dzień Dobry... wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Danka jak tam twoje sprawy się mają Dziekuję dobrze,chyba zaczniemy dalsze prace na wiosnę ale mamy jeszcze do zrobienia ocieplenie szczytu miedzy domem a garażem bo to musi byc zrobione przed dachówką.Słupki w wykuszach trzeba przeszplachowac Jak to się mówi na upartego zawsze jest coś do zrobienia Mamy jeszcze sterte drzewa do pocięcia trzeba to zrobic bo dostanie nogi tak mówią, że przy domu jest zawsze co robić i chyba coś w tym jest bo jak się tak zastanowię to ... soboty i niedzieli by nam zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 u nas koszt ok.45 zł szkoda że nie bliżej miałabys taniej.....tak po znajomości pewnie, że szkoda Danuś a jak planujesz oświetlenie na dole???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ewelino dzięki, że wpadłaś następnym razem nie dam tobie tak szybko wyjechać a jak się czuje mała???? Witaj widzisz mała o dziwo lepiej niż ja na wieczór i w nocy miałam straszną gorączkę i ból kręgosłupa idę dzisiaj do lekarza słaba jestem strasznie A teraz spać nie mogę więc zaglądam co u was Następnym razem to na pewno dłużej posiedzę koniecznie do lekarza bo chociaż jakieś konkretne lekarstwa przepisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.10.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dzień Dobry... wpadłam się przywitać Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.10.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Danuś a jak planujesz oświetlenie na dole???? w salonie chcę żyrandol,może jakąś lampę stojącą i coś na komodzie tyle że nie wiem czy robic jeszcze jakieś dodatkowe w suficie .........chyba że coś do podwietlenia ściany........nie wiem naprawdę w kuchni tez coś na środku i może nad szafkami bo w tej chwili mam ciemno i to mnie wkurza w jadalni napewno coś nad stołem myslę jeszcze nad oświetleniem schodów tzn ściany a korytarz może jakieś na szynach halogenki.........nie wiem A Ty jak to rozplanowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts