EwaWoj 07.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 podobnie: w salonie żyrandlo+stojaca lampa, w jadalni górne zwisające oświetlenie, w kuchni górne+no i tu problem bo nie wiem jakie meble ale coś może w meblach, w korytarzu po środku górne. Mieliśmy dawać w schodach ale opcja takowa upadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 07.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ewelino dzięki, że wpadłaś następnym razem nie dam tobie tak szybko wyjechać a jak się czuje mała???? Witaj widzisz mała o dziwo lepiej niż ja na wieczór i w nocy miałam straszną gorączkę i ból kręgosłupa idę dzisiaj do lekarza słaba jestem strasznie A teraz spać nie mogę więc zaglądam co u was Następnym razem to na pewno dłużej posiedzę koniecznie do lekarza bo chociaż jakieś konkretne lekarstwa przepisze Byłam i jestem na zwolnieniu do końca tyg anginka i leżenie w łóżeczku Wróciłam do żywych bo mi gorączka spadła po tabletce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nie ma chyba nic gorszego niż wysoka gorączka bierz tableteczki i wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 o, u nas też choróbska - grypa! Ale już zdrowiejemy. A co słychać w budowlanych tematach? Danusia, jeszcze trzymać kciuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam:) widze, że planujecie swoje punkty świetlne u mnie ten sam etap....zakładaja prąd i ciągle pytają gdzie chce kontakt, wyłącznik, lampe....masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.10.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 o, u nas też choróbska - grypa! Ale już zdrowiejemy. A co słychać w budowlanych tematach? Danusia, jeszcze trzymać kciuki? Aguś jak to się mówi byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.10.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam:) widze, że planujecie swoje punkty świetlne u mnie ten sam etap....zakładaja prąd i ciągle pytają gdzie chce kontakt, wyłącznik, lampe....masakra tego się boję że coś pominę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Danusiu............ja mam wrażenie, że już o czymś zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.10.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 będzie dobrze najważniejsze że idziecie cały czas do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.10.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 o, u nas też choróbska - grypa! Ale już zdrowiejemy. A co słychać w budowlanych tematach? Danusia, jeszcze trzymać kciuki? Aguś jak to się mówi byle do wiosny Dzisiaj już jest lepiej z chorowaniem, młody stanął na nogi i mam nadzieję, że ja się nie rozłożę? Czyli rozumiem Danusiu, że jakoś Twoje sprawy się pozytywnie układają? Pogoda paskudna, ale zaraz jadę na budowę, ma być stolarz. A jutro reszta drzwi wewnętrznych - koniecznie muszę sprawdzić, czy wszystko gotowe pod montaż. A z punktami świetlnymi, to lepiej wcześniej sobie zrobic projekt. Jeżeli nie profesjonalny, to taki życiowy. Wyobraźcie sobie, ze już mieszkacie, do czego będą służyc poszczególne pomieszczenia, jakie światło i gdzie byc powinno? Np. W salonie oglądasz TV, czytasz, przyjmujesz gości, wszystko wymaga odpowiednich punktów świetlnych. A czy jakies miejsca mają być szczególnie wyeksponowane (podświetlenia ścian ceglanych, obrazów, półek)? Jakie i ile urządzen elektrycznych (szczególnie w kuchni jest to ważne, czy miejscu pracy). Gniazdek lepiej dać więcej, niż za malo. Ja sobie też pod podłogą pociągnęłam nawet kabelki do głośników... a i tak na pewno o czyms zapomniałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzieki Aguś za radę .........tak właśnie kombinowalam tu siedzę,tam żeby było widac itd....... Jeśli chodzi o moje sprawy to raczej zostaje wiosna .......mam nadzieję .....nie mogę przecie "ryczec".......chociaż chciałoby się inaczej Cieszę się że U Ciebie wszystko idzie płynnie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ostatnio myslę nad kominkiem otwartym......co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzień dobry wszystkim Danuś, Ty się naprawdę dobrze zastanów nad tym otwartym kominkiem w domu... Na pewno nieporównywalne wrażenia w porównaniu do zamkniętego, ale czy z praktycznego punktu widzenia warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no właśnie ten klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 A co u Ciebie słychac?Dawno nie zaglądałaś .........pewnie duzo roboty masz w domku dopilnowac, itd....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Mam stresa Dziesięciu chłopa mieszka u mnie na budowie... Mam nadzieję, że chałupy nie rozniosą... Mamy juz drzwi zewnętrzne frontowe i elewacja się robi. Płytki w garażu i kotłowni też skończone. Po elewacji hydraulicy za sprzęt w kotłowni się biorą i wreszcie zaczniemy wygrzewanie podłogówki. Edit: ach, te literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 gotujesz im !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 oczywiście to jest żarcik ............3kg mięsa na dzień a co te chłopy robią? łazienki?ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 hehe, ja w domu rzadko gotuję, a co dopiero na budowie panowie robią elewację, wczoraj głaskali styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 muszę iśc zajrzec bo coś ostatnio zaniedbałam dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts