Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewelino dzięki, że wpadłaś :lol: :lol: :lol: następnym razem nie dam tobie tak szybko wyjechać :lol: :wink: a jak się czuje mała????

Witaj widzisz mała o dziwo lepiej niż ja na wieczór i w nocy miałam straszną gorączkę i ból kręgosłupa idę dzisiaj do lekarza słaba jestem strasznie :(

A teraz spać nie mogę więc zaglądam co u was :)

Następnym razem to na pewno dłużej posiedzę :)

koniecznie do lekarza bo chociaż jakieś konkretne lekarstwa przepisze

Byłam i jestem na zwolnieniu do końca tyg anginka :) i leżenie w łóżeczku

Wróciłam do żywych bo mi gorączka spadła po tabletce :)

o, u nas też choróbska - grypa! Ale już zdrowiejemy.

A co słychać w budowlanych tematach? Danusia, jeszcze trzymać kciuki?

Aguś jak to się mówi byle do wiosny :wink:

Dzisiaj już jest lepiej z chorowaniem, młody stanął na nogi i mam nadzieję, że ja się nie rozłożę? :roll:

Czyli rozumiem Danusiu, że jakoś Twoje sprawy się pozytywnie układają? Pogoda paskudna, ale zaraz jadę na budowę, ma być stolarz. A jutro reszta drzwi wewnętrznych - koniecznie muszę sprawdzić, czy wszystko gotowe pod montaż.

A z punktami świetlnymi, to lepiej wcześniej sobie zrobic projekt. Jeżeli nie profesjonalny, to taki życiowy. Wyobraźcie sobie, ze już mieszkacie, do czego będą służyc poszczególne pomieszczenia, jakie światło i gdzie byc powinno? Np. W salonie oglądasz TV, czytasz, przyjmujesz gości, wszystko wymaga odpowiednich punktów świetlnych. A czy jakies miejsca mają być szczególnie wyeksponowane (podświetlenia ścian ceglanych, obrazów, półek)?

Jakie i ile urządzen elektrycznych (szczególnie w kuchni jest to ważne, czy miejscu pracy). Gniazdek lepiej dać więcej, niż za malo. Ja sobie też pod podłogą pociągnęłam nawet kabelki do głośników... a i tak na pewno o czyms zapomniałam!

Dzieki Aguś za radę :D .........tak właśnie kombinowalam tu siedzę,tam żeby było widac itd....... :wink:

Jeśli chodzi o moje sprawy to raczej zostaje wiosna .......mam nadzieję 8) .....nie mogę przecie "ryczec".......chociaż chciałoby się inaczej :wink:

Cieszę się że U Ciebie wszystko idzie płynnie.

pozdrawiam.

Mam stresa :roll: Dziesięciu chłopa mieszka u mnie na budowie... Mam nadzieję, że chałupy nie rozniosą...

Mamy juz drzwi zewnętrzne frontowe i elewacja się robi. Płytki w garażu i kotłowni też skończone. Po elewacji hydraulicy za sprzęt w kotłowni się biorą i wreszcie zaczniemy wygrzewanie podłogówki.

Edit: ach, te literówki :oops: