Sonika 27.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 To chyba muszę zrobić selekcję na jutro, bo nie dam rady posadzić wszystkich naraz. Idę popatrzeć jak się ma moje towarzystwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Danusiu, tu daję dokładne informacje na temat gnojówek:http://pl.wikibooks.org/wiki/Ekoogrodnictwo/Ochrona_roślin/Preparaty_roślinne http://pl.wikibooks.org/wiki/Ekoogrodnictwo/Ochrona_roślin/Tabela_ochrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Chcąc zajrzeć na strony, musisz skopiować cały link, bo nie wiem czemu się nie chce podkrelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.03.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Danusiu, tu daję dokładne informacje na temat gnojówek: http://pl.wikibooks.org/wiki/Ekoogrodnictwo/Ochrona_roślin/Preparaty_roślinne http://pl.wikibooks.org/wiki/Ekoogrodnictwo/Ochrona_roślin/Tabela_ochrony Wielkie dzięki Monisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.03.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Chcąc zajrzeć na strony, musisz skopiować cały link, bo nie wiem czemu się nie chce podkrelić Będę dzisiaj studiowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dzisiaj poczyniłam pierwsze prace "ogrodnicze" wszystkie róże wkopane i nawet warzywka zasiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ogródek wyszedł pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.03.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 nawet warzywka zasiane Już? To chyba pod folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.03.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ogródek wyszedł pierwsza klasa Zazdraszczam i to bardzo. Bo pracujesz już na swoim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 pod folią? o kurczę na opakowaniu było napisane, że wysiew marzec-kwiecień to je wczoraj wysiałam dzisiaj była ładna pogoda pomimo tylko przebijającego się czasem słońca, ale udało nam się podsypac zeszłoroczne iglaki ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 własny ogródek to naprawdę frajda, mam trzy ogrodzone grządki warzywne w nich rzodkiewka, szczypior, ogórki, pietrucha (jedna grządka ma byc na pomidorki) a wokoło posiana maciejka i słoneczniki. Musi coś z tego wyrosnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.03.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ogródek wyszedł pierwsza klasa Zazdraszczam i to bardzo. Bo pracujesz już na swoim . Danka wszystko w swoim czasie, w zeszłym roku mogłam posadzic tylko troszkę iglaków, teraz już mam ogródek a w przyszłym roku już będę realizowała pomysły na zagospodarowanie całego ogrodu, to dopiero będzie się działo teraz jeszcze większośc działki nie należy do mnie tylko do budowlańców - chociaż po troszeczkę im zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Danka tyle pisałaś na temat róż, że bardzo mi się one spodobały i zasadziłam ich dośc dużo, mam nadzieję, że się przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.03.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Mniam swoje warzywka to swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Gratuluję zakończenia stanu zero - my jutro kończymy.... tzn. nie my tylko oni (firma budowlana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Gratuluję zakończenia stanu zero - my jutro kończymy.... tzn. nie my tylko oni (firma budowlana) Witam.Dzięki.Mąż uparł sie że sam ociepli fundamenty.Kto jak kto ale on sam najlepiej to zrobił .To jego fach Mamy wszystko dokładnie zrobione. Szkoda tylko że tak szybko zima przybyła i długo gościła bo wszystko byłoby szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Gratuluję zakończenia stanu zero - my jutro kończymy.... tzn. nie my tylko oni (firma budowlana) Witam.Dzięki.Mąż uparł sie że sam ociepli fundamenty.Kto jak kto ale on sam najlepiej to zrobił .To jego fach Mamy wszystko dokładnie zrobione. Szkoda tylko że tak szybko zima przybyła i długo gościła bo wszystko byłoby szybciej. Nadgonicie... A Twój mąż to w jakieś firmie budowlanej pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A Twój mąż to w jakieś firmie budowlanej pracuje? Działamy w ociepleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A Twój mąż to w jakieś firmie budowlanej pracuje? Działamy w ociepleniach No właśnie. bo szukam ekipy do ocieplenia poddasza i ocieplenie murów watą .... Można sobie wziąć Twojego męża, czy on w wolnych czasach raczej będzie zajmować się swoją budową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Przepraszam Kasiu ale jest zawalony robotą.Nawet dzwoniłam do niego w tej chwili żeby sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts