Elena76 08.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 zapraszam, ale zdjęć za dużo nie mam, bo jak już tam pojadę, to ciemno i z komórki kiepskie foty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Danusia, jak kominek otwarty to bez wentylacji mechanicznej, bo chyba się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 zapraszam, ale zdjęć za dużo nie mam, bo jak już tam pojadę, to ciemno i z komórki kiepskie foty są chłopaki zapiern,,,,,czają widac efekty ich pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Danusia, jak kominek otwarty to bez wentylacji mechanicznej, bo chyba się nie da? Aguś muszę pobuszowac na forum może cos znajdę komin mam murowany,cug jest .......sprawdzaliśmy z Udkiem podpalajac zastanawiam się czy nie ma to jakiegoś złego wpływu na alergików!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Danusia, jak kominek otwarty to bez wentylacji mechanicznej, bo chyba się nie da? Aguś muszę pobuszowac na forum może cos znajdę komin mam murowany,cug jest .......sprawdzaliśmy z Udkiem podpalajac zastanawiam się czy nie ma to jakiegoś złego wpływu na alergików!? pewnie przy spalaniu trochę się produtów spalania do wnętrza dostaje.. a ja własnie ze względu na efekt "otwartego ognia" wymysliłam kominek z szybą podnoszoną do góry, żeby móc miec i tak i tak. Wyszło to dośc drogo, bo wkład wielki i euro w owym czasie poszło w górę. Mam nadzieję, że chociaz będę zadowolona z efektów? ...na razie mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Aguś koniecznie umieśc zdjęcie w swoim dzienniku przy otwartej szybie Napisz mi co to za wkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.10.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 To Varia bh Sparthermu, ale wszystkie z opcją szyby podnoszonej tak mają.. z podniesioną szybą zdjęć jeszcze nie robilam, u mnie nie jestem pewna, czy ciąg będzie dostateczny przy otwartej, bo komin jest węższy niż w projekcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.10.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 biegne wrzucic w google i polukam na to cudo .......oczywiście oprócz Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.10.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam wszystkich Piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 cześc Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 cześć○, cześć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witaj Danusiu Cześć Dziewczyny Ewa i Piksel, ale fajnie macie, że możecie się odwiedzać. Trochę zazdroszczę Danusiu, widziałam kilka dni temu w Twoim dzienniku, zdjęcia takich klasycznych sofek, ale chyba już je usunęłaś? Bardzo ładne były, ale mnie się wydaje, ze lepiej jest pomieszać ten, wybrany przez Ciebie kolonialny styl, z bardziej nowoczesnym. Ja ma właśnie taki plan dla siebie. Chwilkę mnie nie było i muszę Ci / Wam napisać, że u mnie rewolucja budowlana! Cały misternie ułożony plan budowy wywrócony do góry nogami. Jak wiecie mamy działkę, projekt Orion II, papiery złożone a na wiosnę mieliśmy zacząć budowę, ale w życiu nie może być tak prosto... Któregoś dnia, zupełnie przez przypadek znaleźliśmy piękną działkę z zupełnie innej, dużo fajniejszej, strony Krakowa, no i przepadliśmy! Stwierdziliśmy, mimo, że to straszne szaleństwo!!, że kupimy tą drugą działkę i, że na niej się wybudujemy a tą pierwszą sprzedamy na wiosnę. Niestety na tej nowej działce, ze względu na plan zagospodarowania, najprawdopodobniej nie będziemy mogli wybudować Oriona . Teraz szukam nowego projektu, ale wszystkie wypadają blado, bo Orion jednak jako dom jest śliczny. Na razie rozważam W rododendronach 6 z piwnicą, ale sama nie wiem? Może pomożecie Dziewczyny, proszę. Może macie w pamięci jakieś fajne projekty z poddaszem użytkowym? Ale się podziało! Ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Agnieszko nie ma co się martwić na zapas. Projektów jest strasznie dużo to z pewnościa coś wybierzesz a tak ba marginesie dlaczego odrzucili tobie Oriona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a u mnie co nieco zaczyna się klarować w końcu nie chcę zapeszać ale jest duuuuże prawdopodobieństwo, że jeszcze dzisiaj będziemy mieć POZWOLENIE na budowę sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a tak ba marginesie dlaczego odrzucili tobie Oriona? Jest za szeroki. Nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale szerokość ściany z boku, tam gdzie jest dach w trójkąt, ma być 9 metrów a Orion ma więcej. Będziemy jeszcze próbować przeforsować Oriona, ale z urzędnikami, to różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a u mnie co nieco zaczyna się klarować w końcu nie chcę zapeszać ale jest duuuuże prawdopodobieństwo, że jeszcze dzisiaj będziemy mieć POZWOLENIE na budowę sieci Ewa, no to gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 archon ma ciekawe projekty , podobny do Orionka jest dom w koniczynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a u mnie co nieco zaczyna się klarować w końcu nie chcę zapeszać ale jest duuuuże prawdopodobieństwo, że jeszcze dzisiaj będziemy mieć POZWOLENIE na budowę sieci Ewa, no to gratuluję! teraz czekam tylko na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a tak ba marginesie dlaczego odrzucili tobie Oriona? Jest za szeroki. Nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale szerokość ściany z boku, tam gdzie jest dach w trójkąt, ma być 9 metrów a Orion ma więcej. Będziemy jeszcze próbować przeforsować Oriona, ale z urzędnikami, to różnie bywa. oj, tak skąd my to znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts